תשמעו משהו חשוב!!!

Buba Te Amo

New member
תשמעו משהו חשוב!!!

היה היום משהו קטן על אהבה מעבר לפינה בעיתון ויוה פלוס, והיה כתוב שם שכמעט בטוח ב100 אחוז שאיה קורן לא תשחק בהמשך הסדרה בגלל שהיא בהודו וכרגע אין לה ממש כוונות לחזור, ואמרו שבגלל שאושרי (טל) עוד מעט מתגייס לצבא אז יכול להיות שגם אותו יוציאו מהסדרה אבל אז יצטרכו כנראה להוציא גם את יונת, עופר וגולדמן. וגם היה כתוב שההמשך של הסדרה יהיה הרבה יותר תוסס ומעניין ושיהיו כנראה הרבה דמויות חדשות!!!

dht160

New member
יש לי עידכון קטן

מה שאת אומרת בהחלט נכון. גל פרידמן התסריטאי של הסדרה אישר לי שהולכים להיות שינוים אבל אסור לו להגיד על זה עוד כלום . ברגע שיהיה אפשר הוא יודיע לי ואני לכם גיא

אבל זה לא יכול להיות !!!!!

איך הוא יכול "להעיף שחקנים שמשחקים בשדרה כל כך טוב ועוד שחקנית ראשית (את איה קורן )אולי הוא יכול לפחות לשים לה תפקידקצת יותר קטן זה לא יהיה סדרה שווה באמת בלעדיהם אני צופה בשדרה חוץ מזה שהיא 100ממת גם הרבה הרבה בגלל שאיה משתתפת שם !!!!!!

dht160

New member
זה לא הוא מחליט

יש אילומים כמו למשל כמו שהיא אמרה שאושרי כהן הולך לצבא. חוץ מזה יש דמיות מסויימות שהוא כן בוחר להוציא כי הוא זה שמחליט על הסיפור

Buba Te Amo

New member
הוא כנראה חייב להוציא את איה קורן..

בגלל שהיא בהודו והיא עוד לא רוצה לחזור ואי אפשר לעקב את כל הצילומים בגלל זה, למרות שאני חושבת שהיא השחקנית הכי טובה(והכי יפה)בסדרה!!!

Buba Te Amo

New member
אני לא ממש יודעת, אבל...

היא שם עם בעלה ומי יודע מה הם מוצאים שם, אבל כנראה שבשלב מסוים היא תחזור לארץ...

orhila

New member
אי אפשר להוציא את הדמות של אלונה

מהסדרה, אולי נציע לו פשוט ללהק שחקנית אחרת לתפקיד, למרות שאיה קורן מדהימה, בלי אלונה הכל נראה אחרת, ופחות מעניין. גיא, הבטחת שתבדוק בקשר אליה. הזקנה

למעלה