תשמעו יש לנו מורה

תשמעו יש לנו מורה

בעיקר לכם הבנים אז הרשמה לקורס אצלי וזה העתק ממה שהוא כתב כאן לאחר שהוא הגיב למישהי בקיצור... אני מסכים עם שאר הבנות... אם לא נראה, לך אם לא זורם לך... אז לא צריך... בסוף יימצא האחד שיהיה מספיק חכם... ולכל הגברים... עצה... אל תמהרו לכיוון הסקס... תנו לה ללכת לשם גם אם זה לוקח יותר זמן... בסוף... זה משתלם מיקי

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הרגת אותי חבל שאי אפשר גם לשמוע פשוט ביום שישי דיברנו והוא אמר לי את מה שהוא כתב וזה היה בעיניי גדול תגידי לי את בת בת ומאו יין האם הוא לא צודק פשוט שהגברים יחכו אנחנו לא רוצות את זה פחות מהם והסבלנות משתלמת שיחכו עם הידים זה רק מעלה את הערך שלהם בעיני הבנות אז פשוט חשבתי שהבחור הזה יכול לתת שיעורים

בת ה י ם

New member
המורה מיקי - מתי השעור הבא ?

עכשיו כשאת מסבירה לי ל...............א................ט אני מבינה קודם .חשבתי ש..... חחח סתם סתם סתם, קודם לא הבנתי כלום.

mariana

New member
אז שכולם יקחו שעורים פרטיים

מאריאל. בקטעים האלה אני חולה עליו, הוא בכלל לא מלחיץ

תודה נופרי... ../images/Emo9.gif

סתם טיפ קטן לכל הגברים הממהרים לשלוח ידיים... ההמתנה משתלמת חבר´ה... חוץ מזה... קורס ייפתח בקרוב... יש קופצים ?

למה את אומרת ככה ?

יש את סידי... וחוץ מזה יש בחוץ המונים שקוראים ולא מגיבים, אז למה שלא יקבלו איזה טיפ קטן ? חוץ מזה... אני עושה את זה לטובת הבנות דווקא

מאו יין

New member
קודם כל ../images/Emo70.gif .....

הזכרתי את סידי... וזה בסדר חומד אני יודעת שאתה בסדר... תמשיך להפיץ את התורה ברבים!!!! זה באמת לטובתינו.....!!
בום.פסססס טראח... איזה רעמים!!!

למעלה