תשמעו- יש לי בעייה

risha

New member
תשמעו- יש לי בעייה

אני מכינה מתנה לחבר שלי ספר שירים! ואני מחפשת כל מיני מילים לשירים... ולא מצאתי בכל אתרי המילים. אז אני נותנת לכם משימה. אני אעשה רשימה של שירים. מי שיכול לתת לי מילים, ושם של אמן. אני אודה לו מאוד מאוד והוא יזכה ב-
. אז ככה:: 1.i just called to say i love you... של סטיבי וונדר נראה לי. 2.סיפור אהבה קצר - ארכדי דוכין 3.הוא והיא- ערן צור. 4. over the edge- L.A. guns 5. love me love me (say thet you love me)a 6. o matter what you do- i only wanna be with you- beatels 7. can´t take my eyes off of you 8.no oedenary love- sade 9. i´m a believer (מהסרט שרק) 10.i can´t help fallin in love with you- elvis זהו פחות או יותר- כל השאר מצאתי. תודה מראש לכל העוזרים!!!

inigo

New member
השיר של הביטלס כביכול

אין להם שיר כזה. יתכן ואת מתכוונת לשיר הזה ? השיר i only want to be with you הושר ע"י vonda shepard באלי מקביל וע"י samantha fox מתישהו בשנות ה 80. המקור ? נראה לי שהוא של dusty springfield . איניגו.

tamijul

New member
איך...../images/Emo20.gif

היא העיזה כך לדבר על הביטלס..בודאי שהשיר הזה לא שלהם..
תסלח לה ?? תמי.

tamijul

New member
לא הבנתי מה הקשר לביטלס אבל...../images/Emo20.gif

המילים של השיר I Only Want To Be With You

inigo

New member
טוב שיש על מי לסמוך......./images/Emo142.gif

התפקששו לי המילים .....

risha

New member
אל תשאלו איך הגעתי לביטלס

טעות שלי!!!! וזה טעות גדולה!!! סליחה

sisyphus

New member
אוקיי

הראשון - של סטיבי וונדר - כאן החמישי - lovefool - The Cardigans - מילים וכמה דקות אני אמצא את השאר... יש טלפון

risha

New member
תודה רבה לכל גאוני המוזיקה!!!!

אני עוד מחכה לכמה! ושוב- תודה. tamijul סחה! ןsisyphus סחתיין

risha

New member
מה עם ?

please don´t go. (babe i love you so, i want you to know...) 1 wonderful 2 just another day- jon secada 3 את השלישי יש לי בבית ואני בספק אם הרבה מכירים אותו. אבל סתם הוספתי כדי שתדעו :)

tofy

New member
אולי האתר הזה יעזור לך

תלחצי פה אני יודעת של hole יש גירסה לover the edge אם זה יעזור לך חפשי אוי גם לפיהם...

למעלה