תשמעו חברים!

TonyK

New member
תשמעו חברים!

אני רוצה לדון בסוגיה חשובה מאוד! למה אף אחד לא יודע מי אני?! בגלרית תמונות באתר של בני המושבים בקטגוריה של השתלמות סובלנות יש שתי תמונות (שאני ראיתי) שרואים אותי בהן... ובאחת מהן (המכוערת יותר) כתוב 'לא ידוע' השניה בכלל מתמקדת באיתי כשפרקו לו את הראסטה... אבל לא קשור.. בקיצור! אני יותם! יותם לוינקרון! קשה לפספס אותי... בתמודה ישבתי ודברתי עם עדי.. לתשומת לבכם! אם אפשר לעדכן את זה אני אשמח! :) איזה מגניב! מגליל תחתון יוצאים רק-6 אנשים למד"מים ו5- מתוכם הם משרונה... אדיר!

kedeman

New member
חחחחח - יותם אני מכיר אותך!!!

יש שם גם תמונות של חברה שאני הדרכתי בהשתלמות ההיא... ויותר נחמד יש שם תמונה של בר מכב"ז

biggoron

New member
חציל אינטגלקטי!

אני תוהה איך אפשר לשכוח מטחנת פתיבר כמוך!!! אתה עצוםםםםםם וזה מפחיד,למה רק שרונה ואור מרנס יוצאים!?!?!?!מישהו רוצה לתרום מדריך לגליל תחתון כדי שלא נהיה כזאת מועצה אומללה(עוד יותר) ולמרות שאנחנו קטנים,מסכנים,חסרי גרעין. עדיין גליל תחתון שליטה!

spraizler

New member
חח אף פעם לא ידעתי ששרונה

זה בתנועה.... חוץ מזה אני מכיר את אח שלך ניתאי! הוא איתי בקדר.. רק שעכשיו לא שומעים אותו מה איתו? ואני שחר.. אולי הוא זוכר אותי

dikla528

New member
חח אני מזה מצטערת

חח שיו אני שמתי את התמונות האלה חח כאילו אני שלחתי ובאמת שלא זכרתי את השם חח אני מצטערת....... סולח? כן? כן!!!

למעלה