תשמעו - זה עובד! !../images/Emo9.gif
אני לא יודעת מה עובר עלי לאחרונה , אבל אני ´בקטע´ של סיפרי חינוך למינהם , אז עכשיו אני קוראת את "איך לדבר כך שילדים יקשיבו ולהקשיב ..." כבר בשורות הראשונות די התחברתי... אתמול היה לי ויכוח צורם עם דודו (הוא התחיל עם הבייביסטר והימשיך...),אחרי בערך שעה כשהטורים שלי עלו הירגשתי שאני חוזרת וחוזרת וחוזרת על עצמי והוא בכלל לא מקשיב - אני שומעת אותו אומר לי מתוך הבכי "אבל את בכלל בכלל לא מקשיבה לי..."
אני כן מקשיבה אבל אתה אומר רק דבר אחד וחוזר על עליו לא לא לא לא.... אתה בכלל לא חושב... לקחנו אויר ואז פתאום אני מבינה זה שאני מקשיבה לא עוזר , הוא מרגיש שאני לא מקשיבה.... ואז שלפתי רעיון מהספר - אמרתי לו אני הולכת להביא דף ועט ונכתוב את כל הרעיונות שלך, כתבנו , האמת היא שרוב הרעיונות הסתובבו סביב מה שהוא ידע שאני רוצה, ואני היגעתי להבנה - שהוא פשוט רצה להחליט, בנושא שבאמת הוא יכול היה להחליט. טוב... אז הפעם היצלחתי , הבעיה שלי היא איך אני מלמדת את עצמי להשתמש בשיטות שאני רואה שם, כי זה ממש לא יצר ממני טיבעי!
אני לא יודעת מה עובר עלי לאחרונה , אבל אני ´בקטע´ של סיפרי חינוך למינהם , אז עכשיו אני קוראת את "איך לדבר כך שילדים יקשיבו ולהקשיב ..." כבר בשורות הראשונות די התחברתי... אתמול היה לי ויכוח צורם עם דודו (הוא התחיל עם הבייביסטר והימשיך...),אחרי בערך שעה כשהטורים שלי עלו הירגשתי שאני חוזרת וחוזרת וחוזרת על עצמי והוא בכלל לא מקשיב - אני שומעת אותו אומר לי מתוך הבכי "אבל את בכלל בכלל לא מקשיבה לי..."