תשמעו דעה שלי חבר'ה

תשמעו דעה שלי חבר'ה

אני שבק המון זמן ורק עכשיו אני שם לב שנימי לוקח את כולם בהליכה.. בעיקר בדיסק החדש..! יענו כל הקטעים היפים בדיסקים הם שלו, ברור שגם השאר תותחים אחד אחד אבל נימי לא רואה אותם לדעתי. הקטע שלו בלעוף כמו ציפור פשוט עעעעענננקקק גם במה שהיה היה יש לו ביתת חזק.. הסוף של הרצל אמר והשליטה שלו בהקצב הוא המסר וכסף.. במבט אחד הוא גם נותן בית גדול שאני תמיד מעביר ושומע אותו, חוץ מיזה שהוא גם שר את גרמניה האחרת שלדעתי בניגוד לאחרים קטע יפה והקטע שהוא שר "מה אני מי אני מה אני" מוציא אותו גדול.!! חחח חפרתייייי קצת אבל תנו ת'דעה שלכם...! אה כןןן וזה רק בנוסף לזה שבעטיפה הוא הדיסק הכי טוב של שבק שהוא נותן שם לפנים באימפריה מכה שנית, אל תגידו לי, עושים שמות ובעיקר במביא הפוך!!!!!! ביגידי ביגידי ביגידי !!.#$?#@$3

SHMEKadam

New member
אני שמח שאתה מביע דעה...

אני לא כל כך מסכים איתך. נימי נים הוא בנאדם מאוד מוכשר. אבל על טעם ועל ריח אני לא מתווכח אף פעם. רק אגיד שלדעתי שני האלבומים האחרים של שבק הישנה יותר טובים... ובכלל אני ונימי לא הולכים ביחד יותר מדי. אבל היי, זה אני...

vc15

New member
חחחח חשוב שכל אחד יביע דעה.. והדעה שלי..

רסמי אני הכי אוהב את מוקי!.. לא כי מישו פחות טוב.. פשוט המילים שלו כל כך יושבים שזה לא להאמין!!! מסכים איתך שיש לנימי באלבום החדש קטעים קטלניים!!! ואם כבר מדברים אז בזמן לבלאגן.. ראפ אדיר שלו!! ויש לי חבר שחושב בדיוקקקקק כמוך... גם על האלבום הזה וגם על בעטיפה של ממתק.. בקיצור.. תאמינו לי שאני שברתי ת'ראש כל כך הרבה זמןןןןן כדי לחשוב איזה אלבום יותר טוב.. ות'אמת.. חבל לשבור סתם ת'ראש.. למה כלללל האלבומים טובים!! ומה שיפה בהם זה שהם כל כך שונים!!!.. בהתחלה לא אהבתי בכלללללל את האלבום הראשון של השבק.. אבל אחרי סוגרים חשבון (לא הייתי ברעננה.. לא יכולתי.. :((( ) נדלקתי עליו אששש!! בקיצור כל אלבום יש לו ת'ייחודיות שלו.. ואת הקטעים התותחים שלו!!.. בקיצור שוב.. חבל לשבור ת'ראש סתם.. עדיין לא יצא לי להגיד על שום שיר של שבק: "שיר חרא"! ואני גם מקווה מאוד שלא ייצא לי.. למה עד עכשיו האלבומים אחד אחד פצצה!! ואם אתה רוצה להכנס ליכולות של כל אחד אני יכול להגיע איתך רחוק כל כך!!! למה חמי תותח בסטלנות שלו.. נימי באמת מביא בביט איכות שלא שומעים כל יום.. גם אם הוא ישיר שירי ילדים.. מירו.. אין דיבור!! הג'ינג'י המסטול!! עושה בלי סוף שמח!! אבל "ה"איש שלי: מוקיייי!! כפרה על המלך הזה!! פשוט משורר!! אין דברים כאלה.. בקיצור תהנו ממה שיש אחים ואחיות שלי!!.. שיהיה שבוע כתוםםםם!!! שבק ס' אימפריההההההה!!!!

כן גם אני שמתי לב לנימי ברעננה

לצערי גם אני לא הייתי אבל יש לי אתצ ההופעה במחשב והוא שם ממש דומננטי (נימי כמובן)

שאקית

New member
../images/Emo9.gif יאה בייבה

בסוף כולם יבינו את זה תאמין לי......... ראפר אגדי. פשוט א-ג-ד-י-!
הרבה זמן לא דיברתי עליו

אתה צודק ואני אמרתי את זה גם מקודם

נימי פשוט אלוהי בדיסק החדש. הסולו שלו ב"מבט אחד" פשוט מטריף וגם ב"כמו ציפור". שלא נדבר על זה שהוא עושה את השיר "הקצב הוא המסר", בלעדיו השיר בהחלט חסר.

שאקית

New member
בכלל אפשר לעשות ספיישלים

על כל אחד, תמונות ביוגרפיה שירים מחוץ לשבק עניינים (אולי אפילו שאלות ושיתארח) וכאלה כי דיי מת פה

natan44

New member
לא חושב ככה

ברור ששנימי מושמע הרבה ב"בום קרנבל" אבל אני חושב שמירו דווקא יותר דומיננטי ויכול להיות שזה סתאם נידמה לי כי יש לו 2בתיםן בראפר ו2בתים בלעוף כמו ציפור אין ספק שהקטעים של נימי ב"זמן לבאלגן" וב"מבט אחד" הם ענקייםםםם ודווקא מוקי פחות מושמע לדעתי יש לי גם תאוריה למה זה: מוקי הרי הוא השבקניק היחיד שהיה בכל האלבומים אז עכשיו קצת לקחו אותו הצידה ונתנו יותר זמן במה לאחרים נימי ביגלל שהוא משתתף רק ב"עטיפה של ממתק" אז יש לו כמה סולאים ומירו וחמי ביגלל שחלק מהשירים הם שירים של "חלוצי החלל" שסופחו לשבק אז טבעי שימעו אותם יותר אבל כולם מושמעים וכולם תותחים ולאר הייתי רוצה לדמוע את האלבום הזה בלי אחד מהם

K180

New member
../images/Emo45.gif

מסיכמה עם הכל, חוץ מהתיאוריה על מוקי בדיסק הזה...

לא נכון לדעתי

יש לו קטעים ממש טובים, אני ממש אוהבת את הבתים שלו בכל השירים נראלי, אבל אני אוהבת ממש גם את הבתים של כל האחרים.. כל אחד לוקח את השיר ל'סטייל' שלו ואי אפשר לדעתי להשוות. נימי ראפר מעולה אבל גם מוקי ומירו וחמי תותחים אחד אחד!! הם ביחד כלהקה, אי אפשר להעלות אחד מעל כולם, אחרת הם לא היו שבקס!

למעלה