ת'שמעו בנות

פאריי

New member
ת'שמעו בנות

מאחר ואני גרה בחו"ל ומתאים לי זה שאתם בנדודי שינה, אז אפשר להצטרף??? היי דנה (דנטל), רודפת אחרייך

דנטל

New member
תמיד ברוכה

מאז הקמתו של הפורום היו פה עוד גולשים שפשוט היו צריכים מישהו לדבר איתו בלילות (שלנו). הלילה כנראה לא אהיה פה, כי אני ממש לא מרגישה טוב. אחרי ליל נדודי שינה זוועתי אני פשוט מרגישה שאני הולכת למות. כל כך סובלת שרוצה למות. במקום זה פשוט אשכב לי על המיטה ואנוח.

דנטל

New member
טוב, אני כאן

פתאם נזכרתי שיש לי ג'קוזי
. עדיין כואב לי, אבל יותר נסבל. יותר מאוחר יגיע ידיד שלי ויעשה לי מסאז' כמו שצריך.

דנטל

New member
נחמד לי לחייך ../images/Emo13.gif

בפעם הבאה אני אשים לי איזה שלט שיזכיר לי שיש לי ג'קוזי. זה היה ממש טמטום לסבול כל כך עד שנזכרתי בזה. הכאבים של עכשיו נסבלים ביותר ולא גורמים לי לרצות למות. רק הכאב בראש עושה לי בחילה ולא מצאתי אופטלגין, אבל אולי האוכל, שידיד שלי יביא, יעזור, כי אכלתי היום רק סנדביץ' ואגוזי לוז ואני רעבה.

דנטל

New member
בעקרון זה בגלל שהרבצתי למישהו

ואם זה לא מספיק אז גם יום אחרי זה עשיתי סקס עם יזיז שלי וזה כבר הרג אותי לגמרי.

דנטל

New member
כן, הלכתי מכות

כי הוא ניסה לחטוף לי את הפלאפון ואני לא פראירית, אז בעטתי בו בתחת והוא בעט בי בבטן (שזה לא כאב - בטח בגלל שאני מרופדת טוב), ואז בעטתי בו שוב וזז לי משהו לא טוב בגב.

דנטל

New member
ניסה לחטוף לי את הפלאפון

ולא חשבתי שמגיע לו לצאת מזה בקלות.

דנטל

New member
פרצוף קצת מוכר כי זה היה במסיבה

שאני הולכת קבוע ויש שם המון קבועים, אבל לא ממש יכולה להגיד שאני מכירה אותו. ניצלתי את העובדה שאני אשה (כך שהוא הרביץ לי רק קלות) ושיש שם אבטחה כבדה. את סוף המסיבה הוא בילה מחוץ למסיבה בבכי תמרורים.

פאריי

New member
בכי בגלל המכות?

לא ברצינות אני שואלת, כי זה מזה מענין אותי, לא הייתי אף פעם בסיטואציה כזו. מלכתחילה למה לקח את הטלפון, זה מן דרך להתחיל איתך??

דנטל

New member
לא יודעת מה היה הקטע שלו

כבר היה אחרי 4 בבוקר וצעדתי מהכיוון של השירותים לרחבה. זה מין מעבר רחב, אבל לא היה שם אף אחד. הוא רץ מאחורי ותפס לי את הפלאפון והמשיך לרוץ, רק שהפלאפון שלי מחובר לחגורה ואין סיכוי להוציא אותו והוא הרגיש שהוא נתפס ועזב את הפלאפון וצעד בשלוה מלפני אז בעטתי לו בתחת. הוא הביא לי בעיטה בבטן, קיבל עוד בעיטה בתחת, הביא סטירה, קיבל עוד בעיטה בתחת וגם קרעתי לו את החולצה. אמר שיש לי מזל שאני בחורה כי הוא מתחשב. אמרתי לו שאני יודעת שיש לי מזל ושאני מנצלת את זה ושאני להבדיל לא מתחשבת והולכת להרים עליו את כל האבטחה. הוא נכנס לרקוד ואני הלכתי למאבטח שהוציא אותו החוצה. הוא שאל את המאבטח "למי אתה מאמין?". המאבטח ענה לו "תראה איך החולצה שלך נראית, על מה אתה מדבר?". אחרי זה המאבטח אמר לי שהוא הלך מכות עם כל המאבטחים. אחרי שעה כשנגמרה המסיבה, המאבטח בא אלי והזהיר אותי שהוא עדיין בחוץ. כשיצאתי הוא כבר היה לגמרי בלי החולצה וחברות שלי שלא ידעו שהלכתי מכות באו ואמרו שיש שם מישהו שנורא בוכה וזה היה הוא וכשעברנו ליד שמעתי איזה שניים שאולי הם חברים שלו שאמרו לו שיפסיק לעשות שטויות ושעכשיו הוא רואה מה קורה כשעושים שטויות. חבל, הוא היה סקסי לאללה במיוחד כשקרעתי לו את החולצה, אוחחח
.

פאריי

New member
תאמיני לי..

נשמע מחופרן הבחור. ועד כמה סקסי הוא היה???? שווה לנסות לנחם אותו?

דנטל

New member
הוא מוזר, לא יודעת מה הקטע שלו

היה לו מראה כמו שאני אוהבת, אבל מה שהרס אותי היה כשתפסתי לו את החולצה והוא נתן לי לקרוע אותה. היא נקרעה בגלל שהחזקתי אותה והוא דחף את היד שלי ממנו, אבל היה לו מבט של "OH, YES BABY" ובכלל לא הטריד אותו שהחולצה נקרעת וגם מה שהיה מתחת לחולצה היה מהמם. לעזאזל. כל הזמן לא יוצא לי מהראש שהיתה יכולה להיות בינינו מלחמה מסוג אחר מעוד טוב ובמקום זה הוא בחר דווקא לנסות לחטוף לי את הפלאפון.

למעלה