תשמעו בדיחה

Thats

New member
תשמעו בדיחה

מנהל פורום אקטואליה בנענע, "בגב האומה" (שם פריקי כשלעצמו), צינזר את הסיפור שלי "מסע" עוד בתחילת דרכו משום שלא היה מוכן שיהיו בפורום אקטואליה סיפורים בהמשכים (חה חה חה). הוא הציע להעביר אותי לאיזה פורום נידח של "נענע" בשם "מעט לנט" (מישהו שמע פעם על זה?). בכל אופן הבחור מתהדר בנוצות טווס של מנהל פורום דגול ומוכיח את כולם (בשביעות רצון מופלגת) על כמה "שקשה לו". מכתבו רצוף רהב ושחצנות והריהו לפניכם: http://forums.nana.co.il/showmsg.asp?id=973229 מאחר ונענע היה הפורום היחידי מכל השישה שבעה בהם אני מפרסם שצינזר אותי מפורום פוליטיקה/אקטואליה (וזאת לאחר פרסום קודם בפורום זה בנענע של ארבעה מסיפורי הקודמים!), הרי שמצאתי לנכון לענות לו הודעה שמן הסתם בוודאי תצונזר בקרוב בזו הלשון: כבר ראינו את הפלורליזם שלך ואת "הסובלנות" שלך. כשגירשת אותי מהפורום על שאני כותב סיפור בהמשכים על רקע אקטואלי, האשמת אותי בהאשמות מגוכחות, תהיה לי בריא. אבל זה לא ישנה את העובדה שאתה בדיחה. אתה בטח תצנזר את זה כי אין לך ביצים שאנשים יקראו על "הפלורליזם הפלצני" שלך. נו, מילא. אלוני! אל תיקח דוגמא! (חה חה חה) Thats all folks

למעלה