עוד בדיחות
יום אחד החליטו שלוש חברים לישדוד בנק צרפתי גרוזיני ומרוקאי שדדו בסוף תפסו אותם אומרים להם יש לכם 20 שנה לשבת מה תירצו מישאלה אחרונה באים לצרפתי שואלים אותו אז הוא אומר בחורה באים מביאים לו בחורה סוגרים את התא באים לגרוזיני מה אתה רוצה הבחור אומר ביג'ו אני רוצה וודקה באים אם משאית מביאים וודקה סוגרים את התא באים למרוקאי מה אתה רוצה הוא אומר סיגריות באים מביאים משאית סוגרים את התא אחרי 20 שנה פותחים לצרפתי רואים ילדים רצים אומרים לו צא הוא לא רצה סגרו את התא באים לגרוזיני צא לא רצה סגרו את התא באים למרוקאי פותחים את הדלת פיתאום כול הסיגריות נופלות הוא בא לסוהר יש לך אש? ********************************** שאלה: מה זה בד"כ ארוך, לסילבסטר סטאלון יש אותו ארוך, למדונה אין אותו, ודנה אינטרנשיונל החליפה אותו? .תשובה: שם משפחה ****************************************** .רכבת ירדה מהפסים, נכנסה ליער ונהרגו עשרות אנשים הבלש שאל את הנהג: "למה גרמת לרכבת לרדת מהפסים?" הוא עונה: "הייתה פרה שישבה על הפסים" .עדיף להרוג פרה אחת מאשר שיהרגו עשרות אנשים אז למה לא דרסת אותה?" שאל הבלש" הנהג אומר: "ניסיתי אבל היא ברחה ליער!" ****************************************** .חקלאי עני וחקלאי עשיר מדברים .החקלאי העשיר מתחיל להשוויץ: "אני לוקח את הטרקטור שלי ונוסע מצד אחד של השדה שלי לצד השני "אני מתחיל לנסוע בבוקר ומגיע לצד השני רק בערב!" החקלאי העני אומר לו: "גם לי יש טרנטה כמו שלך...." ****************************************** .איש עני הולך ברחוב ומחפש אוכל .פתאום הוא רואה איש יושב במעדה וקורא עיתון, כאשר יש על השולחן שלו מרק האיש העני מתחיל לאכול את המרק בלי שהאיש יראה וכשהוא גמר הוא שם לב למסרק מגעיל עם שערות בתוך הקערה. האיש מזיז את העיתון, מסתכל על העני ושואל אותו: "גם אתה הגעת למסרק?" ****************************************** שאלה: מה אומרת התרנגולת לתרנגול? תשובה: "אולי אתה הגבר כאן אבל הביצים אצלי!" ****************************************** .פיל וגמל נפגשים הפיל שואל את הגמל: "למה יש לך חזה על הגב?" הגמל עונה לו: "בדיוק מאותה סיבה שלך יש שמוק בפרצוף!" ****************************************** .שני פרות מדברות ברפת "אחת אומרת לשנייה: "שמעת על הפרה המשוגעת?" השנייה אומרת: "בטח ששמעתי! איזה מזל שאנחנו ברווזים...." ****************************************** .פורץ נכנס לבית ומתחיל לחפש מה הוא יוכל לגנוב פתאום הוא שומע קול אומר: "ישו ומריה מסתכלים עליך!" הוא שואל: "מי אתה?" הקול ממשיך להגיד: "ישו ומריה מסתכלים עליך!" .הגנב הולך בכיוון של הקול ואז הוא רואה תוכי הגנב: "מי אתה?" התוכי: "אני אלכסנדר". הגנב: "אלכסנדר זה לא שם שמתאים לתוכי!" התוכי: "וישו ומריה הם שמות שמתאימים לכלבי רוטווילר!"