ת'שמעו בדיחה

ת'שמעו בדיחה

באחד מעיתוני סוף השבוע אני קורא כתבה על כך שראש העיר קרא אליו את עובדי מחלקת הגינון בעירייה והודה להם בחום על עבודתם הקשה של שתילת הפרחים ליד בית מופת ומול הקניון....אתם קולטים?!....כשמישהו בעירייה עובד קצת זה מגיע עד ראש העיר ומפרסמים עליו כתבה בעיתון....ממש נס!!! בעירייה חושבים כנראה שתושבי לוד לוקים בשכלם,כל אחד מוזמן להציץ מהחלון ולראות איך הגן הציבורי שמול ביתו "פורח" ו"מתוחזק" ע"י עובדי מחלקת הגינון של העירייה שעובדים קשה.

AvihayA

New member
הם באמת עובדים קשה החבר'ה האלה ...

בכניסה הצפונית לא שתלו דשא לפני מספר שנים ? שתלו !!! לאחר שבאו הכבשים ואכלו את הדשא לא שתלו שוב ? שתלו !!! שבוע אחרי השתילה החוזרת לא באו וחפרו שם תעלה ? חפרו !!! אחרי כמה שנים הם לא מקפידים לא לעשות שם כלום ? מקפידים ועקביים !!! לפני הבחירות לא נטעו דקלים בכנסיה לס"ח במקום לתת משכורות ? נטעו !!! לפני הבחירות לא סדרו ככר מאבנים לי תחנת סונול ושלמו עליה ימבה כסף ? סידרו !!! אז למה אתה חושב שהם לא עובדים קשה ? אתה מסתכל רק על היום יום, אבל אתה יודע כמה קשה הם עובדים לפני הבחירות ?

ממוצע

ואם נעשה ממוצע גס בוא נאמר שהעבודה שלהם מסתכמת בהנחת מטר רבוע של דשא ושתילת פרח אחד ליום[עם כל הפרחים שהם שתלו לאחרונה,שלא נשכח,אנשים פה עבדו קשה].אבל האמת אני מתחיל להעריך אותם כי יש כאלה בעירייה שאפילו את זה לא עושים.תחשוב לדוגמא על הפקידות בעירייה על כל טלפון יש 4 פקידות:אחת מרימה את השפורפרת,השנייה עונה,השלישית מנתקת והרביעית מכינה קפה לכולן כי הן עבדו נורא קשה.ואם נחזור להיות רציניים הרי כולנו תושבי לוד וכולנו רואים את כל הגנים הציבוריים שלא הושקו שנים,את העצים שהתייבשו,את העישבייה שהחלה לצמוח אפילו על המדרכות ולאף אחד בעירייה לא איכפת.כנראה שאת ראש העיר שלנו מעניין לתת מחמאות לעצמו באמצעות כמה עיתונים שאין לי מושג מה טיב הקשר בינו וביניהם וכמה הם מרויחים על פרסום הכתבות ההזויות האלה שלא לומר המבדחות שמי שקורא אותן תוהה האם הואעורך העיתון חיים באותה עיר.

ס ד

New member
למתעורר

עורכי/בעלי העתונים להלן: דבשה - שיש בעיר דבוש / רונן ברדוגו - רמלוד פלוס ציון וקנין (קינן) - גל שבע יעקב ברזילי - איילון בדיחה אמרת?

למעלה