תשמעו בדיחה!!!

חרמנוש

New member
תשמעו בדיחה!!!

איש שמן הולך למכון כושר ומתברר לו שזה גם מכון ליווי האיש בא למאמן והמאמן שואל ואותו איזה רמה הוא רוצה:קלה,בינונית או קשה? האיש אמר שהוא רוצה להתחיל בקלה המאמן שלח אותו לחדר 22 הוא פתח ת´דלת וראה כוסית חבל"ז היא אמרה אם הוא תופס אותה היא נותנת לו רבע שעה הוא רץ שעה, שעתיים ותפס אותה עשה איתה וירד כי10 קילו. בא למאמן ומבקש רמה בינונית המאמן שלח אותו לחדר 18 הוא פתח את הדלת וראה את פמלה אנדרסון היא אמרה אם הוא תופס אותה היא נותנת לו חצי שעה הור רץ שעה ף חצי יום יום ותפס אותה ועשה איתה ורזה ב-15 קילו. בא למאמן ואמר לו:זה היה קל מידי אני רוצה רמה קשה המאמן שלח אותו לחדר מס´ 1 האיש הלך לשם ואת מי הוא ראה?????????? תשובה:הוא ראה כושי ערום עם זין גדול וארוך הכושי אמר לו: אם אני אתפוס אותך אני אזיין אותך!!! הבנתם?
שלכם חרמנוש
ב

שובבון

New member
חחחחחחחחח............... ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

איזה בדיחה בליסטי
איזה קטעים עם הכושי הזה איזה הומו הבנאדם הזה!!!!! חחחחחחחח.......... אני נקרע אני לא יכול יותר זה הבדיחה הטובה ששמעתי בחיים קח בדיחה במתנה!!! איש אחד הלך הלך ונפל לבור האיש ביקש מאלוקים שיעשה לו נס אז אלוקים שואל את האיש : כמה כפיות סוכר??? חחחחחחח.......
שלך שובבון

חרמנוש

New member
בשביל הכיף עוד בדיחה!!!

אישה אחת הולכת לרופא עור כי כולה ממולאת פצעים בכל גופה הרופא אמר לה שיש לו תרופה האישה התפשטה לנסות את המשחה ופתאום נכנס הרב והאישה נכנסה מתחת לשולחן הרב שאל את הרופא מה זה שם מתחת לשולחן??? הרופא ענה לו שזה קופת צדקה(התחת זה הקופת צדקה) הרב הכניס לתוך הקופת צדקה שקל ומרוב לחץ שהיה לאישה בישבן ביא הפליצה אותו החוצה והרב שאל את הרופא מה זה היה??? התשובה היא: הרופא אמר לומר לו שזה............. העודף חחחחחחחחחחחחחחח..........

*שוטר*

New member
חחחחח אהבתי!!!!!

איזה בדיחה חבל"ז !!!!! אני מכיר אותך? ספר לי עליך!!

למעלה