תשמעו "בדיחה"

בנדה1

New member
תשמעו "בדיחה" ../images/Emo4.gif

ציצוש ואני החלטנו להשאר כמה ימים ברומניה, לנשום קצת חו"ל. דברתי עכשיו עם סוכנת הנסיעות, היא אמרה לי שיש לה בעיה חמורה עם מקומות לרומניה בשבועיים הקרובים והיא לא יודעת אם בכלל תוכל לשלוח לשם משהו... מה תגידו? עד שהכל מסתדר אז ההוא שמשחק בי מלמעלה מצא דרך חדשה להכניס לי .... אבל... יש תיקווה , מאחר ולנו אין בעיה עם השהות ברומניה (אנחנו אצל חברה שלי) אז אין בעיה לשחק עם תאריכי הטיסה שלנו ולכן יתכן מאוד שבכ"ז זה יסתדר. אבל תגידו לי, לא נראה לכן שההוא, אותו אחד, מנסה עלי את יסוריי איוב?

את רצינית../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif לא לאבד תקווה......

היום תשעה באב.......אולי בגלל זה
מצידי אפשאר ללכת ברגל!!!!!!!!!! אבל אני לא מוותרת............

בנדה1

New member
ציצוש, ../images/Emo23.gif אותך, לא לדאוג

דווקא בזכות זה שהסתדר לך להשאר איתי זה כנראה יציל אותנו, ובכל מקרה תכיני צידה לדרך ועלינו לצאת כבר מחר אם בכוונתנו להגיע לשם ברגל...

בקשר להוא שלמעלה..אשרי המאמין

שמאמין כמוני ויודע שלכול דבר יש סיבה........
אומרים שההוא שלמעלה עושה מבחנים רק לגאונים שמצליחים לפתור אותם........ומסוגלים לעמוד בהם!!!!!!!!!!!!!!!!!!! והרי כולנו יודעים שאת גאונה!!!!!!!!!!!!!
בהחלט קטן עלייך.........אם צריך להטיס את המטוס
בשביל מקום אז מה הבעיה...........

miri71

New member
בנות, נשמע מעצבן ../images/Emo46.gif, אבל עד כמה

שאני מכירה אותכן - אתן לא מוותרות להוא שם למעלה. מזל באמת שיש לכן איפה להיות ברומניה... מקווה שהדברים ייסתדרו

מירבי*

New member
בנדה, ההוא רק מכין אותך לאושרהגדול

מזל שיש תעוד מושלם של כל מה שקורה בפורום ובין היתר של כל מה שקורה איתך, אני רואה אותך כבר מלמדת את הילד שלך לקרוא כבר בגיל 4 כדי שידע מה עברתם..יהיה לו המון מה לקרוא..אני אהיה כאן כדי להסביר, כי את הרי תשכחי, אני מבטיחה לך במדוש, הכל יתגמד כשזה יקרה. עד אז..את וציצוש יחד צוות לעניין, סומכת עליכן שרק תתחשלו מהמהמורות בדרך, הרי יימצא לזה פתרון. אוהבת אתכן

את גדולה!!!רק שלא הכול מתועד../images/Emo6.gif

יש עוד כמה דברים שבנדה שלי התמודדה ואינכם יודעים אותם!!!!!!! אז ככה:בהפריה השנייה בני בכורי שבר רגל........... הפריה שלישית נותח בהפנדציט.................. לקראת הפריה רביעית{אחרונה וחיובית בס"ד}אחותי הקטנה שאמורה להתחתן ב28.8 מחליטה לשנות את התאריך ל19.8 יום נסיעתנו לרומניה......... ברגע האחרון שונה התאריך ל25.8 ובנתיים בנדה החסירה פעימה........... אז תגידו לי עכשיו לא כאדי ללמד את הילדים לקרוא כבר בגיל שנתיים שיספקו לקרוא ולהבין מה ההורים המקסימים שלהם עברו..............

צדיק ורע לו../images/Emo25.gif

בנדוש וציצוש אל דאגה הכל יסתדר . אנחנו מתפללים בשבילכם אז הכל ילך חלק בסופו של דבר. נשיקות בנות ותעשו חיים

למעלה