תשמעו אני צריך קסם...

darkmage

New member
תשמעו אני צריך קסם...

כישוף: 1)להגברת ביטחון עצמי 2)לאומץ לב 3) לנחישות אם יש לכם תכתבו ותכתבו איך בדיוק הכל כולל הכל (לדוגמה להתקלח במים קרים לפני כן לצום יומיים וכאלה)באמת אם יש לכם תכתבו אותו ואיך בדיוק לא חייבים את כולם אבללאחד מהם

Zipadidoda

New member
היי אמממ

אני זוכר כל מיני דרכים להשיג את זה בין השאר כישופים... לא זוכר אבל יודע איפה למצוא... בימים אלו אני לא יכול אבל מתישהו אני יענה לך אם זה... רק אומר... מקווה שאני יוכל לעזור לך ובנתיים עלה לי רעיון תנסה לתכנת את המודע שלך או התת מודע אני לא זוכר מה בדיוק לפני שאתה הולך לישון תגיד לך "אני נחוש בלה בלה בלה" "אני גומר דברים בלה בלה בלה" כאלה דברים... ותגיד לעצמך את זה גם שאתה קם בבוקר... אחרי חודש או משהו כזה שאתה רואה שהשינוי מספיק אני חושב אז אתה יכול לשנות את המשפטים... אממ ואתה יכול להקליט את עצמך אומר את זה ולהקשיב לעצמך כשאתה ישן... יעני לישון אם טייפ... סתם רעיון שהיה לי בראש עד שאני מוצא לך את הדברים... בהצלחה! מקווה שעזרתי

shabaz

New member
אתה יכול להפנט את עצמך....

ואז שאתה מהופנט להגיד לעצמך את כל הדברים שאתה רוצה להיפטר מהם ושאתה רוצה לקבל.... אני לא יודע איך לעשות את זה...אבל תחפש אני בטוח שבאינטרנט יש מלא חומר על זה שבז

holy_sheep

New member
היפנוט עצמי? צריך להזהר עם

דברים כאלה אנשים... אל תייעצו למשהו סתם "לתכנת" את עצמו, כי יש לזה תוצאות בלתי הפיכות ונורא לא נחמדות... כדאי קודם לקרוא ולהעמיק בתחום לפני שאתה מכניס לעצמך "סוגסטיות", כי אפשר לעשות הרבה טעויות עם זה ולדפוק לעצמך את החיים די בקלות. אני מכירה אנשים שהכניסו לעצמם סוגסטיות ומשום שהם לא היו שלמים עם עצמם, הם החמירו כל מיני מצבים שהם לא רצו להתמודד איתם. בקשר לפחד במה לדומא, יש סיבה שבגללה הבנאדם מפחד- ואם הוא ידחוף לעצמו שהוא לא מפחד- הוא יכול בקלות לעשות "השלכה" על משהו אחר. אם מדובר באומץ וכו´, אני מציעה שתשאל את עצמיך ממה נובעת הבעיה שלך... תברר לבד עם עצמך לפני שאתה נכנס למאגיה... בהמון צורות, מאגיה זה לכפות על עצמך דברים ולשקר לעצמיך- אז אל תשים איפור אלא תחפור בעצמך ותגלה מה הבעיה... עצה טובה כבשה

nepthys

New member
המממ..

תראה, זה לא משהו שמחליפים. קודם כל, יש מספיק ספרי צללים און ליין שתוכל למצוא את זה ממש בקלות. דבר שני - תכתוב לבד! זה הכי טוב. וזה לא כזה קשה לכתוב לבד.. אני יכולה לכתוב לך משהו כללי, אם תגיד לי על מה אתה רוצה שהדגש יהיה - על מילים, על מעשה סמלי, או על מדיטציה.

wicca_sphere

New member
אני מסכים עם נפטיס

עדיף להכין את זה בעצמך, רק את אתה לא בטוח בעצמך, או רוצה דברים של אחרים תחפש באינטרנט, יש טונה. שלך wicca sphere

mishmish18

New member
גם אני מסכימה שצריך לכתוב לבד

ואני בדרך כלל כותבת בחרוזים שיהיה יותר קל לזכור..

Justin Angel

New member
המממ...

*ג´סטין מחפש את העותק שלו של the wiccan rede* טוב... לא מצאתי... אני בטוח שזה איפה שהוא כאן... מישה מוכן להזכיר לי מה הפסקה על חרוזים אומרת?

morning star

New member
תזכורת

To bind the magick every time, Let the spell be spoke in rhyme. (שורות 7-8) ולפי מה שקראתי על מקור הRede תודה ל - Lady Gwen Thompson ז"ל.

Justin Angel

New member
DOH!

אני לא מאמין שמישהו שנמצא בפורום כבר לפחות שבוע עדיין יכתוב כזה דבר. "להתקלח במים קרים לפני כן לצום יומיים" - מה אתה עד כדי כך לא מבין כלום? האירוע הזה יכול להתקשר למג´יק אולי רק כחלק מכישוף. אפשר להגיד שהוא מחווה כלשהי ,או חלק מטקס לאל מסויים. אבל אם אתה לא מאמין בזה שהאל הזה קיים, אז זה ממש חסר תועלת לעשות כזה. ואני לא מניח שאתה מאמין (אבל באמת מאמין, לא רק להאמין על נייר) שהאל שאתה אפילו לא מכיר עוד אמיתי? בדיוק, והנה הסבר קטן ויפה: מה זה אומר שאתה למשל מוסיף לעצמך "אומץ לב"? ברגע זה יש לך את "אומץ לב" שלך ואת השיפוט העצמי שלך. כדי להוסיף עוד "אומץ לב" חלק מהשיפוט העצמי צריך ללכת. ולמעשה מה שקורה בסוף, שזה לא אתה תחת השפעת המג´יק , אלא למעשה זה אישיות שלך ששונתה, שנמצאת תחת השפעת המג´יק. זאת אחת מהסיבות שאני מתנגד באופון נחרץ למג´יק לשינוי אופי. אתה למעשה רק מערפל מישהו ,ואז גורם לו ללכת בכיוון מסויים. הכל אבל על חשבון השיפוט העצמי שלו כמובן...

nepthys

New member
אני משתמשת במאגיה

כמעט אך ורק למטרות האלו. אבל אצלי, זה קצת שונה. מכיוון שאני מוצאת את המקור לבעיה (נניח, פחד ממחוייבות, מקורו יהיה, למשל, בקשר רע בין ההורים) ואז עושה פולחן שהוא חצי אישי וחצי מאגי, כדי לגרום לי להבין את הבעיה ולפתור אותה עם עצמי - לא להעלים אותה, לפתור אותה.מאגיה אצלי זה פשוט "דחיפה" קטנה להתפתחות אישית.

shabaz

New member
ממממ... כבשה

דבר ראשון זה אתה או את? דבר שני אני כבר היפנטתי את עצמי פעמיים והתוצאות היו מצוינות. הכל התממש חוץ משתי דברים... את\ה יכול\ה להסביר מה קרה לאנשים שהיפנטו את עצמם? תודה שבז

Justin Angel

New member
להשכלה כללית

"דחיפה קטנה" זה משהו בסגנון "כן... היום אכלתי פירות ים" , או משהו בסגנון "כן... היום ביצעתי את הרצח ההמוני הראשון שלי"?

Justin Angel

New member
היו היה

בן אדם נחמד וטוב לב בשם דן. הכרתי את דן מאחד הקורסים באוניסרסיטה ,מסתבר שהוא היה עוסק מג´יק. דיברתי עם דן בטלפון והוא אמר שהוא מבצע לחש מאגי כדי לקבל יותר ביטחון עצמי. פעם אחרונה שראיתי אוטתו לפני זה הוא היה לבוש מאוד דומה לי, כלומר בגדים כהים בעיקרים עם פריט בהיר אחד. ראיתי אותו אחרי יומיים בקורס ,ואיך הוא נראה... תלבושת של רמבו: בגדי הסוואה, ווסט בצבעי ג´ונגל , מכנסיים בצבעי ג´ונגל , חולצה בצבע ירוק בהיר כהה, 4 סכינים (שתיים במגפיים, שתיים בפרק כף היד) , שתי כוכבי נינג´ה (מחוברים בוולקרו למאחורי הידיים שלו). בקיצור שינוי מוחלט, והוא גם דיבר בצורה מאוד תקיפה. מסקנה ילדים וילדות... מי שלא רוצה לגמור כמו "רמבו-דן" שיזהר בשימוש של "מה שמתחשק לו".

DREKAR

New member
איזה כיף שותף לרצח ישש :) אז"ש

אגב.... לגבי תכנות עצמי...... ניסיתי את זה על עצמי בדרכים שונות שלא בדיוק קשורות למאגיה לפי הידוע לי.... פעל נחמד דווקא... אמנם אחרי כמה שנים זה התמוטט אבל בעיקרון.... אתה יכול לדאוג לזה על ידי מציאת הבעיה..... בעיקר.... אתה צריך לדעת דבר אחד... במשך כל החיפוש ... U R 1 , ואל תעצור המטרה שלך היא לחפור את התת מודע.... זה הדבר שאצלי עזר להפטר מדברים לא נחוצים לזמן מה (רגשות) די נחמד אם כי אצלי זה לווה בכאב שהייתי צריך לגרום לעצמי בשביל לשמור על ההתניות...(פסיכולוגיות כמובן) DREKAR DWELLING IN BLOOD

למעלה