תשמעו אולי אני לא אהיה פופולרי אבל

ypeled

New member
תשמעו אולי אני לא אהיה פופולרי אבל

עד כמה שגם אני אוהב את משינה אין לעשות מהם כאלה אלילים כמו שחלק מכם כותבים פה משינה היא הלהקה הכי מעתיקנית שאני מכיר ואל תנסו לקרוא לזה השפעה הרי כל גברת שרה השכנה זה גניבה מבוב דילן בשירו הוריקן ובכלל כל השנים השנים נמוקדמות זה בגדול חיקויים של מדנס אז עד כמה שהם מוצלחים לא צריך לתפוס מהם אלילים יש עוד הרבה אחרים לא פחות טובים מהם במוזיקה הישראלית וזהו רק צריך לזכור שאין על מה להתעצבן לפעמים האמת כואבת אבל צריך לדעת אותה אחרת מה יהיה גורלנו הלעד נחיה בשקר?

מריושי

New member
עוד רגע תגיד ש

מפלצות התהילה זה חיקוי של נירונה למרות שהעבודה על מפלצות התחילה לפני צאת האלבום של נירונה לשוק...

ypeled

New member
תשמעו

מפלצות באמת הוא הדיסק הכי מקורי שלהם ובהחלט הקדים את זמנו אבל כל השאר עם כל הכבוד קצת מועתק אני לא רוצה לקלקל רק שתקחו את הדברים בפרופורציה נכונה

Cartman

New member
וריקוד המכונה...

זה בדיוק נייט בואט טו קיירו של מאדנס.

...

הם אולי לקחו השראה מלהקות וזמרים אחרים, אבל הם ביצעו את השירים שלהם בצורה שרק הם יכולים!

התבלבלת קצת

ממדנס: וון סטפ ביונד - ריקוד המכונה נייט בוט טו קאיירו - רכבת לילה לקהיר (שאת המילים דרך אגב כתב אהוד בנאי)

נכון,נכון...

זה עצוב אבל די נכון,משינה במודע (או לא במודע-יאללה לפתוח עוד סקר"האם משינה היו עד כדי כך מסוממים?)העתיקו שירים מסוימים אבל אני רואה את כחלק לא גדול מהשירים שלהם ויש עוד שירים ענקיים שלהם שהם באמת ר ק שלהם

למעלה