תשמחו, תשמחו

תשמחו, תשמחו

הפעם מטוסי חיל האוויר פספסו- אז אתם יכולים לשמוח. אבל אל תשכחו- צוחק מי שצוחק אחרון. נ.ב. נא לא לענות במקהלה: "אתה מכליל"- אני מודה שלא כולכם שמחים. יש בטח גם שמאלנים שלא. אבל העובדה היא שרובכם מתנגדים לחיסולים. "נתניהו שחרר אותו"- הוא עשה זאת בשביל להציל אנשי מוסד שנלכדו במסגרת חיסול אחר. "תתבייש, אתה תת רמה, אתה מסית, אתה בבון וכו' "- כפי שציינתי בעבר, ההתעסקות האישית של שמאלנים בי רק גורמת לי קורת רוח.

aharon5

New member
תכליל, תכליל

מותר להכליל, גם אם כל השמאלנים יצעקו במקהלה שאסור. מה שלא יפריע להם להמשיך ולצעוק: "לנו אסור לשאוף לנקמה כמותם, אל לנו לרדת לרמה שלהם", "הם בדיוק כמונו (וסליחה על ההכללה)", ו"יש לקבל את השונה"...

ראליסט

New member
מותר-נכון.

אתה תהנה לראות את כל השמאל,כמליון יהודים,נשרף במחנות השמדה,שאולי אתה תכין להם. ערפאת הוא האמא והאבא האידאולוגיים שלך,ואת רעיונותיו אתה רוצה ליישם על השמאל "הפושע". אתה סתם זוהמה מלוכלכת.

ראליסט

New member
אתה יודע? היטלר ואתה הייתם יכולים

להיות החברים הטובים ביותר!

אריק ל

New member
לצערנו הרב, הפספוס הזה יעלה לנו

ביוקר. אני צופה בקרוב מאוד מגה פיגוע
. חבל מאוד שפספסנו. מקווה ששירותי הבטחון הישראליים יצליחו למנוע פיגוע כזה עד לפעם הבאה שבה נצליח.

aharon5

New member
צודק

הם חיכו לתירוץ בשביל מגה פיגוע. הם היו זקוקים לתירוץ. למה? כדי לדבר לליבם של השמאלנים שיתנדבו כהרגלם לעשות את מלאכתם כמשרתי השטן: יתקפו את כוחות הביטחון שלנו כפי שעשו לאחר הפיגוע הקודם באוטובוס בירושליים. (הימנים כבר יודעים שהנאו נאצים - החמאס אינם זקוקים לסיבה מיוחדת כדי לשחוט יהודים). האמת, גם השמאלנים יודעים זאת, אבל הם משוכנעים שאם נתרפס אליהם יש סיכוי שהם ירחמו עלינו... אבל, אל דאגה, גם אנחנו ערוכים למגה פיגוע. והתגובה תבוא... למרבה הצער "אסור" לנו לפעול בצורה דרסטית נגדם ללא אישור של השמאלנים. לאחר מגה פיגוע לא יהיה לשמאלנים ברירה. ככל שאדם הוא שמאלן יותר, כך הוא זקוק ליותר דם כדי לאשר מלחמה בטרור.

אריק ל

New member
כאן אני לא מסכים איתך

אין שום צורך בגידופים והעלבות כלפי השמאל כפי שחבורה של כמה שמאלנים קיצוניים אינטרנציונל-סוציאליסטים עושה כאן על הימין (שמבחינתם כולו פאשיסטי). רוב השמאלנים אינם ככה, ומדובר בשמאל הקיצוני. לצערנו הרב, השמאל הקיצוני חודר יותר ויותר לתוך שורותיו של השמאל הציוני. בקרוב מאוד הוא יבלע גם את מפלגת העבודה, ואז הליכוד יהפוך למפלגה שמאלנית לא קיצונית במקום העבודה. אלא שאז אני אצטרך לוותר על תמיכתי בליכוד ולמצוא מפלגה אחרת. הבעיה היא שאין מפלגה ימנית מתונה באופק. מכאן שאיך שאני רואה את זה, אנחנו חוזרים לימי מפא"י העליזים, כשהפעם בתפקיד מפלגת מפא"י יש לנו מפלגת הליכוד.

רונאל1

New member
שני טמבלים משת"פים

מבסוטים אחד מהשני? השוליים הקיצוניים מימין של מולדת שמתחפשים לאנשי ליכוד. אם היית מתאמץ אריק לקרוא את ההודעות שלי היית רואה בי במקרה טוב מרכז ובמקרה הקיצוני איש שמאל מתון. אבל אתה מקטלג אנשים על סמך האינטליגנציה שלהם ולא דעותיהם ומבחינתך מי שקצת גדול עליך אוטומטית הופך להיות איש שמאל קיצוני.

אריק ל

New member
אני באמת מקטלג אנשים על סמך

האינטליגנציה שלהם, ומבחינתי כל מי שכותב כמוך הופך להיות קיצוני, ולאו דווקא איש שמאל. ועכשיו ברצינות. בכל הודעה שלך אתה מכניס קללות וגידופים במקום לכתוב לעניין. כמו ששר המלחמות מכניס לי תפילות הדרך באמצע ההודעות שלו. וכמו שאהרון פה שונא כ"כ את השמאל שלו יכול לכתוב ביטוי אחד על הצד השני בפוליטיקה הישראלית מבלי לקלל אותו על שנוצר. כמו שכבר אמרתי, אני שונא קיצונים, כי אי אפשר לדבר איתם ברצינות. הם דבוקים בדעותיהם, ולא משנה עד כמה תראה להם שהם טועים, הם לא סיכימו איתך לעולם. אני לא מתכוון שהם ישנו את כיוונם הפוליטי, אני מתכוון שיסכימו בנושא ספציפי, אפילו בחלק מנושא ספציפי. אבל הם יסובבו את הנושא הזה סביב רק כדי להוציא אותו מהקשר, ואז להתחמק מתגובה לעניין. בנוסף לזה, הם ירדו לקללות וגידופים. ובסופו של דבר, ישתמשו כל הזמן בדמגוגיה רק כדי שלא יצטרכו להודות שהם טועים. כאלה היו מושיקו ושר המלחמות, כזה נראה לי אהרון, כזה הוא הריאליסט ובזמן האחרון גם אתה ככה.

ראליסט

New member
אני מקווה שאתה מכליל אותי בקיצוניים

1)תמכתי בהסכם אוסלו,ועכשיו אני נגדו. 2)אני תומך בחיסול צבאי של כל ראשי החמאס,הג'יהאד האיסלמי וגירוש ערפאת. 3)אני מתנגד בתוקף למדיניות כלכלית קפיטליסטית קיצונית. (כן קיצונית). 4)אני מתנגד באופן קיצוני,לקיצוניים משני המחנות.מבחינתי,כל אדם שמשתף פעולה עם האוייב,צריך לשבת בכלא,כל אדם שמפר חוק בזילות בממשלה-כמו נוער הגבעות,צריך לשבת בכלא,כל רב שמסית כנגד מנהיג-צריך לשבת בכלא... 5)אני נגד כל כפייה דתית. 6)אני מוכן לוותר על שטחי יש"ע ועזה,תמורת שלום אמת. אז איפה אני? קיצוני??? שמאלני???. "מקובע"? בתור אחד שבחל בכל המפלגות בבחירות האחרונות,ונמנע מלהצביע. אז אל תשווה אותי לאהרון,שרואה בשמאל "חיידק". אגב,הבגיניסט נשאר נאמן כל העת לליכוד. מי כאן המקובע???

aharon5

New member
גם זה קורה

נו, לא תמיד כולם מסכימים עימי... בוודאי שאין שום צורך בגידופים והעלבות כלפי השמאל. היכן ראית אצלי משהו מאין זה? כל מה שאני אומר הוא בגדר אמת לאמיתה. במקרה הרע - מחמאות לשמאל. לידיעתך: ההבדל בין השמאל הקיצוני לאחר אינו משמעותי ואיננו רלוונטי. בשני המקרים מדובר בתומכי האויב, ובמעניקי לגיטימציה לטרור. הגם שלא בידיעתם.

ראליסט

New member
למרות שאתה בטח

לא מאמין שאני איני שמח,והייתי מאד מאושר לו חלאת האדם הזה,היה מסיים היום עם 70 בתולות... הריני לתקן אותך: נתניהו שחרר את יאסין,לאחר שבטפשותו,שלח לחסל טרוריסט קטן ועלוב,שנמצא תחת חסותו של חוסיין,מסיבות פנימיות שלו. נתניהו נהג באיוולת,כאשר לא הבין,שבכך שהוא מנסה לפגוע במישהו בירדן,הוא פוגע בסמכות המלך הירדני-דבר שאין ספק שלא רצה לעשות.לכן מתוך טמטום נאלץ לשלוח לירדן חומר שיציל את אותו אחד,כי המלך חוסיין אמר לו-ונתניהו עושה מה שאומרים,בעיקר אם זה לא מישהו מהשכבות החלשות בארץ.אז בגלל מחדל של ביבי,נמצא אותו נבל,יאסין בעזה,חי (עדיין) ומייצר טרור.והצרה היא שהפשלה של נתניהו לא היתה אידאולוגית,אלא פשוט תוצאה של שיקול מעוות.לכן הוא ממש לא ראוי להיות פה ר"מ,שלא לדבר על שר אוצר.

תתפלא, אני דווקא מאמין לך

הרי אתה מגדיר עצמך כלא שמאלני, אז למה אתה סבור שאיני מאמין לך? בנוגע לשמאלנים עצמם, יש איתי הרבה חברים שמאלנים במילואים שהיו שמחים היום לו יאסין היה מסיים את חייו. אך עדיין, מירב השמאלנים שאני מכיר מתנגדים לחיסולים. לדעתי אתה מזלזל במשעל. ניסיון החיסול שלו היה מוצדק, ולדעתי ברגע שלא יהיה במצרים יש לעשות הכול כדי לחסלו. גם השחרור היה מוצדק. חיוני היה לשחרר את אנשינו מיד. כעת מה שנותר הוא להשלים את המלאכה. במהרה יתקבל שוב מידע מודיעיני ותהיה הזדמנות נוספת.

למה השתמשו בפצצה קטנה?

בחדשות ערוץ 2 סיפרו שהפצצה שהוטלה היתה במשקל 250 ק"ג בלבד, ולכן יאסין הצליח להימלט. זכור לי שבחיסולו של נציונל-פלשתינאי אחר, סאלח שחאדה ימח שמו, השתמשו בפצצה של טון. לא היה לו סיכוי. אלא שכתוצאה מההרג (המצער כשלעצמו) של חפים מפשע (?? היו איתו באותו בית...) נפתחה מקהלת גינויים משמאל. האם הושפעו מופז ושרון ממקהלה זו הפעם ולכן יאסין ניצל?

Charlie

New member
ממשלת חלם - חוסר אחריות!

החלטתם לחסל את יאסין ושות'? אז תעשו את זה. כשעומד לרשותך חיל האוויר הטוב בעולם לא צריכה להיות לך כל בעיה לפגוע בקשיש בן 100, נכה על כסא גלגלים ששוהה בדירה בעזה. אבל ממשלת הטמטום החליטה להשתמש בפצצה "חכמה" לה חומר נפץ מועט. התוצאה - ניסיון חיסול כושל שיעלה לנו בדמים רבים תרתי משמע. ושלא ימכרו לי את הלוקש של "אחרי החיסול של שחאדה חשש רוה"מ להשתמש בפצצה של טון כדי לא לאפשר פתחון פה לשמאל הרדיקלי ולעולם". מי שלא מסוגל לעמוד בביקורת וגינויים מצד ארה"ב, אירופה והשמאל - לא ראוי להיות רוה"מ בישראל וכל יום שהוא בתפקיד זה נזק למדינת ישראל. אני מתחיל להבין את אפרים הלוי, איש ומופת, שאמר ל"הארץ" בסופ"ש האחרון דברים חמורים מאד על דרך ההתנהלות וקבלת ההחלטות במשרד רוה"מ. יאסין כנראה זה רק דוגמית.

למעלה