תשלימו......

CarolineKinney

New member
תשלימו......

חצי תמונה ראשונה.... כמובן של בריאן החתיך (אלה מי) שבוע הבא תמונה של ג´סטין.....

CarolineKinney

New member
רינת אחותי......./images/Emo98.gif

את מהירה כמו הרוח כל הכבוד אבל שתדעי לך שלא כולם כמונו...... כאלה שיש להם את כל התמונות השוות וכאלה שיודעים הכל ואיפה לחפש שיחקת אותה !

רינת4

New member
כן, אה?

מסכנים... האמת? אין לי הרבה תמונות-רק 350 בערך...

CarolineKinney

New member
את יודעת.....

לי יש איזה 1000 תמונות אז אם יש לך אינטרנט מהיר אני ישלח לך את כולן ותהני..... סתם קישוט ...........

רינת4

New member
אין לי... ../images/Emo7.gif

לא נורא, בקרוב,בקרוב... ד"א:רק אתמול הורדתי את התמונה הזאת,אז בגלל זה מצאתי אותה כל כך מהר. מה גם, שחילקתי את התמונותלקבוצות(כן,עד כדי כך...) לנושאים:בריאן טג´סטין,גייל,בריאן לבד,תמונות קבוצתיות וכו´ אז לא קשה לי למצוא תמונות מה"אוסף"...
מה את מורידה כל תמונה שאת רואה? כי אני מורידה רק את התמונות שאני אוהבת...

רינת4

New member
גם את מה?

מצאת את התמונה אתמול, או מחלקת את התמונות לנושאים?

אני יותר גרועה...

מרוב האובססיה שלי אליו.... יש איכותיות מהסדרה ולא איכותיות, יש ממגזינים, יש שהוא חתיך במיוחד...

netaK

New member
יש לי איזה 600 תמונות

ואינטרנט מהיר...אני אשמח אם תשלחי לי!

מור 007

New member
לי שי רק בערך 400.....

ואנטרנט מהיר ואני נורא אשמח אם תשלחי לי..........

../images/Emo7.gif יש לי רק 85 תמונות......

ויש לי אינטרנט מהיר! תשלחו לי תמונות! בבקשה! מספר איי יס קיו: 134637717 אי מייל: [email protected] (אם אתם יכולים לכתוב בנושא ההודעה מיזה כי אני מוחקת הודעות שאני לא יודעת מי שלח...) אני כל כך אודה לכם!

אצלי יש רק....

2 תמונות.. אחת של מייקי בתור בחורה.... סקסי!... והשניה זה של מייקי ובריאן כשהם בזה של הקומיקס שזה כזה רק הראש שלהם והתמונה של קפטן אסטרו והסייד קיק שלו... אבל יש לי גם 3 טפטים.. שזה עם מלא תמונות בפנים... מה לעשות אין לי מקום במחשב... אבל אצל מעיין יש 800 תמונות בערך... אז אני רואה אצלה... וגם יש לה את פרק 12 או 11 מאיפה שהו ... מעניין מאיפה... לא אמרתי כלום... וראיתי אותו... לא יעשה ספווילר.. רק אגיד שזה מגניב!!...

עדיץ

New member
יאאא ... לי יש רק 10...

ואני רוצה את התמונה של מייקל בבגדי דראג !! תשלחו לי לאימייל [email protected] פליייייייייז ! עדי

למעלה