תשובהתשלומי מדור
אם לאחר הגירושים אני מתכוונת לגור אצל הורי לתקופה מסויימת עד אשר אקנה דירה לי ולילדי, האם גם על התקופה האמורה יש לשלם לי מדור?
עוד שאלהתשובה
קיימת פסיקה לפיה על האב לשאת במדור הילדים גם כשהם מתגוררים אצל הורי האם, שכן הורי האם אינם חייבים לספק לקטינים מדור. בפועל בדרך כלל לא מחייבים את האב לשלם מדור בתקופה בה הילדים מתגוררים אצל הורי האם.
תשובהעוד שאלה
איך זה יתכןשמצד אחד יש פסיקה אך בפועל המצב שונה? האם עלי לצאת מנקודת הנחה שלא אקבל מדור על תקופה זו? ומה אם אקנה דירה אך בפועל אמשיך לגור אצל הורי (למען החברה והעזרה שבגידול הילדים)?
את רוצה את טובת הילדים?עוד שאלה
איך זה יתכןשמצד אחד יש פסיקה אך בפועל המצב שונה? האם עלי לצאת מנקודת הנחה שלא אקבל מדור על תקופה זו? ומה אם אקנה דירה אך בפועל אמשיך לגור אצל הורי (למען החברה והעזרה שבגידול הילדים)?
ל - zecaאת רוצה את טובת הילדים?
או שאת בונה על להתעשר על חשבון בעלך לשעבר.... איזה חוצפה לבקש מדור שאיו לך את ההוצאות האלו... מקסימום-השתתפות בחשמל מיסים וארנונה -שהורייך ישלמו את החשבונות ולך יהיה כסף לביזבוזים בקניון הקרוב לביתך (אם הוא רחוק תדרשי ממנו לשלם לך מונית ספישל -ותסעי באוטו של אמא שלך כדי לחסוך בדלק.) "בהצלחה"
ממש לא קצמנות ולא רועל - zeca
הילדים שלי תמיד קיבלו הכל ואני מתכוונת לדאוג שזה ימשיך כך - וכן, אבא שלהם עדיף שאת הכסף שלו יפנה לטובתם במקום לעוד מערכת קולנוע ביתית. ואתה אני מבינה שיש לך אשה לשעבר וילדים שמקבלים יותר ממה שאתה מוכן לתת - קמצנות או סתם רוע לשמו? יום טוב.
זה פשוט מאודממש לא קצמנות ולא רוע
אבל תסבירי לי למה את רוצה שהוא ישלם מדור בעוד אין הוצאות על מדור.... אולי תרצי מזונות על 3 ילדים למרות שיש לך רק 2 בשביל "טובת הילדים"? לא יאמן -גברים היום צריכים "להתנצל" שהם לא רוצים לשלם לאישה על הוצאות שהיא לא מוציאה. הבעיה היא שבבסיס את רואה את הגבר כמי שאמור לפרנס אותך ואת ילדייך. העקרון צריך להיות שכל אחד מפרנס את עצמו ומתחלקים בהוצאות הילדים. מזונות הוא חיב לשלם.לילדים כמובן. ואגב - אני גרוש ללא ילדים כך שאת ממש לא קולטת את כוונתי.
אוקייזה פשוט מאוד
- אני מעוניינת לקנות דירה לי ולילדי ותסכים איתי שהוא צריך להשתתף בהוצאות על מנת לספק גג לראשם - להיום וגם לעוד שנה. אני מעוניינת לגור לתקופה מסויימת אצל ההורים שלי לא על מנת לחסוך בהוצאות אלא בשל העזרה שבגידולם ובשל העובדה ששם ההסתגלות למצב החדש תהיה הרבה יותר קלה להם. ההורים שלי לא חייבים לספק לילדים מדור אבל אבא שלהם כן.
האב לא חייב להשתתף בהוצאותזה פשוט מאוד
- אני מעוניינת לקנות דירה לי ולילדי ותסכים איתי שהוא צריך להשתתף בהוצאות על מנת לספק גג לראשם - להיום וגם לעוד שנה. אני מעוניינת לגור לתקופה מסויימת אצל ההורים שלי לא על מנת לחסוך בהוצאות אלא בשל העזרה שבגידולם ובשל העובדה ששם ההסתגלות למצב החדש תהיה הרבה יותר קלה להם. ההורים שלי לא חייבים לספק לילדים מדור אבל אבא שלהם כן.
אז בעצםהאב לא חייב להשתתף בהוצאות
רכישת הדירה. הוא חייב להשתתף בהוצאות של החזקת הדירה באופן יחסי לחלק כמקובל בפסיקה עבור שני ילדים. הדירה הנרכשת היא רכושך ולכן חובת מימונה עליך.
נכוןאז בעצם
אם אני שוכרת דירה עם הילדים הוא צריך להשתתף בשכר הדירה אך אם אני קונה אותה ומשלמת משכנתא אז אינו חייב?
להתעשר? zeca מתי בפעם האחרונהאת רוצה את טובת הילדים?
או שאת בונה על להתעשר על חשבון בעלך לשעבר.... איזה חוצפה לבקש מדור שאיו לך את ההוצאות האלו... מקסימום-השתתפות בחשמל מיסים וארנונה -שהורייך ישלמו את החשבונות ולך יהיה כסף לביזבוזים בקניון הקרוב לביתך (אם הוא רחוק תדרשי ממנו לשלם לך מונית ספישל -ותסעי באוטו של אמא שלך כדי לחסוך בדלק.) "בהצלחה"
לא הבנת אותילהתעשר? zeca מתי בפעם האחרונה
שמעת על גרושה שמצליחה להתקיים מהגרושים שפוסקים לה? אתה רואה את הצד של הגבר שכואב לו בכיס אבל בדרך כלל לא רואה את הצד של האישה שצריכה להתחנן לכל השתתפות בחוג, רופא שיניים או ערוץ בתשלום בכבלים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.