תשלומי הורים בגן

תשלומי הורים בגן

הבן שלי בגן עירוני. הגן עולה די הרבה כסף ובכל זאת ההורים מתבקשים לשלם שש מאות שקל נוספים בשנה. השאלה שלי האם זה מקובל? זה שיש שלוש מאות שקל לחוגים זה מובן לי. מוזיקה וג'ימבורי. אבל שלוש מאות שקל לתחזוקת הגן? זה לא אמור להיות התפקיד של המועצה/העיריה?

אפרתש

New member
גם אצלנו זה בערך המחיר הזה

זה באמת מאד מרגיז. הגן העירוני יוצא רק קצת יותר זול מהגן הפרטי, ועם הרבה יותר ילדים ופחות גננות. על מה העיריה מוציאה את הכסף שלנו? הגננת אמרה לנו שממה שהיא מקבלת מהעיריה לתחזוקת הגן נשאר לה 50 שקל בחודש. השאר יורד על דברים כמו חומרי ניקוי לגן ןשאר תחזוקה שוטפת הכרחית. בעצם, בנוסף למיסים שאנחנו משלמות ובנוסף לתשלום החודשי לגן (אנחנו עוד לא בגן חובה), אנחנו מממנים את קניית החומרים לעבודות היצירה, קניית משחקים לגן, קניית ספרים, ועוד. אנחנו יכולים למרוד ולהחליט שבגן לא יקנו השנה משחקים חדשים, אבל ככה "נפגע בשיטה". השיטה עובדת ככה שאנחנו השנה משחקים במשחקים שמומנו על ידי הילדים בשנים הקודמות, ואנחנו דואגים לכך שיהיו משחקים גם בשנים הבאת.

לאה_מ

New member
גם אצלנו התקציב העירוני מספיק

לדברים מאד בסיסיים. אם ההורים רוצים להעשיר את הגן, הם צריכים להחליט כמה הם מוכנים להשקיע בזה. לצערי, התקצוב מהמדינה אינו מספיק.

ב נ ה

New member
גם אצלינו

25 שח לחודש,נשמע פחות מ250 לא? אין דבר זה בשביל הבונבונים שיהו בריאים

בימבילי

New member
גם בגן שלנו התוספת השנתית

תעמוד בערך על הסכום הזה שכולל חוגים, שמירה, אוכל לימי שישי, פירות וירקות בכל יום, חלילית לכל ילד (פריווקט מוזיקה), מסיבות וכו'. את כל זה העיריה לא מתקצבת. בחלוקה חודשית זה תוספת של 60 ש"ח בחודש.

אצלנו זה לא כולל את כל זה

רק שני חוגים, מוזיקה וגימבורי, והוצאות שותפות, בלי אוכל כמובן.

למעלה