תשלום שכר דירה
היי אני עוברת לדירה חדשה בעוד חודש, חתמנו כבר על חוזה עם בעל הבית ואמא שלו.
במעמד החתימה הוסבר לנו שנשלם להם בצ'קים למשך 12 חודשים.
אוקיי אז חתמנו הכל טוב ויפה.
אבל לאחר החתימה עלו כמה בעיות:
פתאום בעל הבית החדש ביקש שנביא לו צ'קים בלי לרשום לפקודת מי זה- כדי שיוכל לשלם איתם לאנשים אחרים
כמובן שלא הסכמנו לזה... עשינו את הצ'קים למוטב בלבד ורשמנו את השם שלו.
אתמול באנו לאמא שלו להביא את הצ'קים- פתאום היא ביקשה בקשה מוזרה, שבכל חודש היא תחזיר לנו הצ'ק ואנחנו נביא לה מזומן במקום.. אני וחבר שלי דיי תמימים ואמרנו לה בטעות שזה בסדר בלי להתייעץ כל כך.
אחרי שסיימנו את הפגישה איתה פתאום הבנתי שזה טעות כי בעצם אם אשלם לה במזומן אין לי שום אסמכתא ששילמתי לה, התייעצתי עם ההורים שלי והם אמרו שזה נראה להם מסריח.
ועוד דבר שרציתי לדעת זה בכלל חוקי לבקש כזה דבר?..
בחוזה רשום צ''קים אז מה זה פתאום לשנות דעה לאחר החתימה זה להפר חוזה..?
זה דיי חוצפה לבקש את זה ממש אין לי עצבים להיפגש כל חודש עם בעלי הדירה ולפנות זמן בשבילם כל העניין נשמע לי דפוק.
מה אפשר לעשות?
איך אפשר להגיד בצורה עדינה שאנחנו לא מסכימים לזה ? בלי ליצור רושם רע.?
אני דיי בדילמה נוראית, פוחדת שיעבדו עליי.
ועוד דבר נוסף בדירה החדשה יש מקרר ישן ושאלנו אם אפשר להעיף אותו לשים מקרר אחר.. אמרו לנו שאפשר להעיף אותו, אבל אני יצטרך איזה מכתב שהם מאשרים שאפשר להוציא אותו שלא יגידו לנו פתאום שעשינו משהו על דעת עצמנו ואחרי זה לא יהיה לנו איך להוכיח כלום.
איזה מכתב אני יכולה לנסח להם?..
אשמח לעזרה..
היי אני עוברת לדירה חדשה בעוד חודש, חתמנו כבר על חוזה עם בעל הבית ואמא שלו.
במעמד החתימה הוסבר לנו שנשלם להם בצ'קים למשך 12 חודשים.
אוקיי אז חתמנו הכל טוב ויפה.
אבל לאחר החתימה עלו כמה בעיות:
פתאום בעל הבית החדש ביקש שנביא לו צ'קים בלי לרשום לפקודת מי זה- כדי שיוכל לשלם איתם לאנשים אחרים
כמובן שלא הסכמנו לזה... עשינו את הצ'קים למוטב בלבד ורשמנו את השם שלו.
אתמול באנו לאמא שלו להביא את הצ'קים- פתאום היא ביקשה בקשה מוזרה, שבכל חודש היא תחזיר לנו הצ'ק ואנחנו נביא לה מזומן במקום.. אני וחבר שלי דיי תמימים ואמרנו לה בטעות שזה בסדר בלי להתייעץ כל כך.
אחרי שסיימנו את הפגישה איתה פתאום הבנתי שזה טעות כי בעצם אם אשלם לה במזומן אין לי שום אסמכתא ששילמתי לה, התייעצתי עם ההורים שלי והם אמרו שזה נראה להם מסריח.
ועוד דבר שרציתי לדעת זה בכלל חוקי לבקש כזה דבר?..
בחוזה רשום צ''קים אז מה זה פתאום לשנות דעה לאחר החתימה זה להפר חוזה..?
זה דיי חוצפה לבקש את זה ממש אין לי עצבים להיפגש כל חודש עם בעלי הדירה ולפנות זמן בשבילם כל העניין נשמע לי דפוק.
מה אפשר לעשות?
איך אפשר להגיד בצורה עדינה שאנחנו לא מסכימים לזה ? בלי ליצור רושם רע.?
אני דיי בדילמה נוראית, פוחדת שיעבדו עליי.
ועוד דבר נוסף בדירה החדשה יש מקרר ישן ושאלנו אם אפשר להעיף אותו לשים מקרר אחר.. אמרו לנו שאפשר להעיף אותו, אבל אני יצטרך איזה מכתב שהם מאשרים שאפשר להוציא אותו שלא יגידו לנו פתאום שעשינו משהו על דעת עצמנו ואחרי זה לא יהיה לנו איך להוכיח כלום.
איזה מכתב אני יכולה לנסח להם?..
אשמח לעזרה..