תשלום עבור חברות...

תשלום עבור חברות...

נתקלתי היום בכתבה שמדברת על השכרת חברים, לא פחות ולא יותר. מה אתם חושבים על שירות כזה? האם הייתם משתמשים בו, האם הייתם עובדים כחברים להשכרה? אני בעיקר חושבת שהעולם הזה יכול להיות מקום בודד וצריך לזכור שיש חיים מחוץ לפייסבוק ולמסנג'ר

raptor89

New member
דעתי בנושא

כל שירות נוצר כי יש בו צורך, אחרת היה מפסיד ולא ממשיך להתקיים. כלומר שכנראה יש מספיק אנשים שרואים בשירות כזה את הדרך היחידה שלהם לפגוש אנשים נוספים שיהנו איתם. לא הייתי עובד כחבר להשכרה כי זה נראה לי כאילו עובדים על הבנאדם במקום הכי פגיע שלו. נכון שהעולם יכול להיות בודד, אבל יש כל כך הרבה סוגים של אנשים שמסתובבים בחוץ, שבטוח יש מישהו שמתאים לכל אחד...

lemonade111

New member
תיקון הלינק

אני מתפלא שאף אחד לא הרים את הכפפה עדיין
http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3556787,00.html

irreplacable

New member
אני חושבת שזה מאד עצוב

עדיף שישקיעו מאמצים באנשים שיעזרו לאנשים להשתנות ולא להצטרך לשירות כזה (טיפול פסיכולוגי בעצם..) מאשר להשקיע בשירות כזה. יחד עם זאת, הייתי יכולה להבין אנשים שיסכימו לעבוד בשירות הזה. כי בסך הכל זו נשמעת עבודה כיפית- רק להגיע ולהעביר זמן איכות יחד עם זרים. ואם המציאו שירות כזה, מן הסתם אנשים ירשמו אליו, וזה מרצונם החופשי. אני מכירה אנשים חופרים למשל שלא יזיק להם "חבר" שיקשיב לחפירות שלהם. מצד שני, יש דבר כזה. זה נקרא פסיכולוג.

אני חושבת ש...

לא יודעת אם הייתי עושה את זה כעבודה, אבל אם כן, בטוח שבאמת הייתי מנסה לעזור לאותו אדם בכל דרך שאפשרית ואולי אפילו באמת "רוכשת" לי חבר...משחק מילים קצת עצוב לסיטואציה...אבל אחרי שחשבתי על זה שוב, אולי אנשים שבאמת מתקשים מאוד במציאת חברים יכולים להיעזר בשירות מעין זה כ"תרגול" איך למצוא, איך להתחבר טוב יותר ועוד.

אויש...:/

לדעתי גם בעולם מנוכר ואלקטרוני כמו שלנו היום אפשר עדיין להכיר חברים וטובים אפילו בנסיבות אחרות , אפילו דרך המחשב(ראו ערך פורום שלנו) ואין צורך לשלם עבור חברות...הרי שאז זו לא חברות. בעיני

הקישור לא עובד. חברים וכסף לא הולך ביחד

זה רעיון נורא וגרוע בעיני. נתקלתי בשנים האחרונות במושג : רכוש לך חבר. הרבה אנשים השתמשו בי וקצת קנו אותי בטריק החברתי הזה. אבל זה נורא בעיני. אנשים צריכים לדעת את המצב הכלכלי שלי, ואת המטרות שלי. לשמחתי אני מוקף באנשים שרוצים להיות בקרבתי, ורוצים להיות חברים שלי. לאחרונה חבר אחד שלי ניהיה מאוד נודניק. יש גם את מצרך הזמן, הזמן הפנוי, ואני מרגיש שיש אנשים (במיוחד החבר הנודניק, שלא יודע מה זה פורום, וצוחק עלי בקטע הזה), שגוזלים לי את הזמן, את הימים, ואת הלילות. (אתמול החבר הזה החזיק אותי ער אחרי המסיבה, עד 5 בבוקר,\לילה, ובגללו שוב קמתי מאוחר. (בקושי גירדתי את עצמי מהמיטה ב 13:00, לפגישה של עובדת סוציאלית, הפגישה השבועית).

זה כמו השכרת רקדנים סמויים בחתונות

חברה של חברה שלי עובדת בזה. אוטובוס שלם של אנשים שלא קשורים לחתונה שגם משלמים להם משכורת, וגם הם לא שמים שקל על החתונה. כל מה שהם צריכים לעשות זה לבוא לבושים יפה, ולרקוד כשצריך, כדי שהכלה לא תרגיש שזו חתונה של זקנים פולנים ואף אחד לא יודע לעשות שמח.

lemonade111

New member
זה לא ננעץ

נעצו את זה, כנראה שזה היה נושא מעניין לדבר עליו.

בזמנו היתה כתבה בטלוויזיה על בחורות ישראליות

שעובדות כנערות ליווי ביפן. אבל באמת מלוות... נפגשות עם אנשי עסקים רחוקים מהבית ומשעשעות אותם בזמן ארוחת הערב... כנראה ללא יחסי מין. לא מאמין שהייתי משתמש בשירות כזה... אבל יש אנשים שלא אוהבים להיות לבד.

lemonade111

New member
תשובה

לא קראתי את הכתבה היא ארוכה בטירוף, אבל נכנסתי לאתר, שמעתי פעם על שירות כזה אבל שהכוונה הייתה אחרת, יש אנשים שצריכים ללכת לאירוע מסויים או כנס והיו צריכים בת זוג כי היו חייבים לבוא עם בת זוג או שזה היה משפיל אותם אם היו באים בלי. אני חושב, אם השירות הזה פעיל ויש גם בהרבה מדינות כנראה שיש לזה ביקוש, יש הרבה אנשים בודדים מסיבות כאלה ואחרות, ופסיכולוג לא ילך איתך לבלות בכל מיני מקומות, יכול להיות שזה עוזר להרבה אנשים להפיג את הבדידות. אגב, יש משפט- "עשה לך רב, וקנה לך חבר", כמובן שהכוונה טיפה שונה, אבל לא רחוק. אגב, אני חושב גם להרשם לשירות, אני גם ככה נחמד ומסתדר עם כל מיני סוגים של אנשים, אז למה לא לעשות מזה כסף
. אני מציע גם פה בלי דמי תיווך, לכל המעוניין
.

MyTaoWay

New member

זה הקש ששבר את גב הגמל !!!!!!!!!!!!!!!
זה הדבר הכי הזוי ומגעיל ונבזי ששמעתי בכל ימי חיי !!! האמת אני בשוק... זה מזכיר לי סרט כזה, שפעם היה על אדם עשיר, שהיו לו חברים בגלל הכסף שלו וניצלו אותו.. אבל יש אנשים שחושבים שהם חיים בסרט
וואו כאילו כל דבר שאפשר למסחר, הופך לכלכלי בימנו זה התחיל מהשכרת זונה שמעתי רק בסדרות אמריקאיות על השכרת חבר/ה BOY FREND ועכשיו זה הדרדר לFRENDS ואני תוהה לאן נגיד בעוד כ20 שנה...
איפה מכונת הזמן כשצריכים אותי שיחזירו אותי לשנות ה80 או מאה ה19 או משהו יותר נורמלי מהמציאות של היום

למעלה