תשלום משכורת

מצב
הנושא נעול.
תשלום משכורת

תשלום משכורת
שלום! אני עובדת 4 שעות בשבוע אצל חברה מסויימת וטרם שולמה לי משכורת עבור עבודתי בחודש ספטמבר 2005. האם זה חוקי? האם בגלל שמדובר בסכום נמוך מותר לחברה למשוך ולמשוך את התשלום? תודה על התשובה!

זו הלנת שכר!

תשלום משכורת
שלום! אני עובדת 4 שעות בשבוע אצל חברה מסויימת וטרם שולמה לי משכורת עבור עבודתי בחודש ספטמבר 2005. האם זה חוקי? האם בגלל שמדובר בסכום נמוך מותר לחברה למשוך ולמשוך את התשלום? תודה על התשובה!
זו הלנת שכר!
עובד אמור לקבל את שכרו ולא חשוב מה גובה שכרו, בתום כל חודש של עבודה. פני למעסיק בכתב והבהירי לו כי באם לא ישלם את שכרך בתוך 3 ימים את תגישי תביעה לבית הדין.

המעסיק שלי הינו עורך דין

זו הלנת שכר!
עובד אמור לקבל את שכרו ולא חשוב מה גובה שכרו, בתום כל חודש של עבודה. פני למעסיק בכתב והבהירי לו כי באם לא ישלם את שכרך בתוך 3 ימים את תגישי תביעה לבית הדין.
המעסיק שלי הינו עורך דין
ולכן אני מפחדת שהדבר יחזור אלי כבומרנג. בכל אופן תודה על התשובה! אמצא לי מעסיק אחר, הגון יותר!

שיר ורד

New member
אל תותרי על שכרך

המעסיק שלי הינו עורך דין
ולכן אני מפחדת שהדבר יחזור אלי כבומרנג. בכל אופן תודה על התשובה! אמצא לי מעסיק אחר, הגון יותר!
אל תותרי על שכרך
בין אם תמצאי עבודה אחרת ובין אם לא, זכותך לתבוע ולקבל את שכרך. תדאגי לשמור את כל המסמכים שיעזרו לך להוכיח שאכן עבדת שם ולא קיבלת תשלום. גם עורך דין (ואולי יותר נכון במיוחד עורך דין) צריך לשלם את שכרם של עובדיו בהתאם לחוק ולא להלינו.

razi007

New member
ועוד עצות

תשלום משכורת
ועוד עצות
לאחר שאספת את כל ההוכחות שאכן עבדת אצלו כדין והיו בינכם יחסי עובד מעביד ואכן הוא מלין את שכרך... תתלונני עליו גם בלשכת עורכי הדין, הם לא אוהבים עורכיח דין ש"מסריחים" להם את המקצוע.

מצב
הנושא נעול.
למעלה