תשלום משותף על כלב

תשלום משותף על כלב

התחלתי זוגיות עם בחור שמגדל כלבה.
אני מאמין שבעתיד נעבור לגור יחד. ואולי בעתיד הרחוק אף יותר מזה. מי יודע.
אני מבין שאני מסתכל קדימה מדי, פשוט תהיתי-
האם זה לגיטימי שהבן-זוג יבקש ממני בשלב מסוים להתחלק בהוצאות על גידול הכלבה?
אוכל, וטרינר, כדורים נגד פרעושים, דוגי ווקר ושאר חומרים?
אני מבין שזה הסתכלות קטנונית, אני פשוט ממש חושב שהוא רומז שבשלב מסוים נתחלק בזה
ורציתי לשאול אם היה לזוגות אחרים פה משהו דומה כשאחד בא עם בעל חיים ואז בתור זוג התחלקו בהוצאות עליו?

ANZ1

New member
מה ?

או ברצינות,
יש 2 מצבים עיקרים
1. שני אנשים חיים בזוגיות וכל אחד מנהל את חייו הכלכלים לחוד.
2. שני אנשים חיים בזוגיות ושניהם מנהלים חיים כלכלים משותפים עם כל ההוצאות.
תבחר מי אתה, זה לא שאלה לפורום כלבים, כי אז תצטרך לשאול גם שאלות בפורום מכוניות, רהיטים, טלויזיה וכל חלק אחר בחיים.

KallaGLP

New member

DAHUJI

New member
התשובה שלך נכונה, אך מתעלמת מהשאלה של הבחור.

אני מניח שאתה לא ילד בן, 4, אז זה לשיקולך.
אתה יכול לעבור לחיות ולגור עם בן הזוג ולבקש או לסכם איתו שכל הוצאות הכלב ינוהלו בנפרד מהוצאות הבית ויהיו רק על חשבונו.
אתה חושב שזה יהיה נחמד? זה יתרום לזוגיות המתרקמת העתידית שלכם?
ההסתכלות היא אכן מעט קטנונית, אך אני מבין אותה.
אם אתה מרגיש שהכלב לא שלך, אם ככה, כשתעברו לגור יחד, האם תנהל עם הכלב מערכת יחסים דומה לזו הכספית של אהבה-שנאה-חוסר שייכות?
אני מניח שתתאהב בכלב (אלא אם אתה ממש לא חובב כלבים), ותרצה בחברתו, ובטובתו, תוציא אותו לטיולים, תבשל לו ותלטף.
אז תנסה להתאפס על עצמך, להתעלם מהשאלה הזו לכרגע, כולל ההשלכות הכספיות שלה, לרקום זוגיות בריאה עם מינימום נקודות חיכוך מדומיינות, כי כשתעברו לגור ביחד, נדמה לי שבמסגרת זוגית משותפת בה חשבונות הבית מנוהלים פחות או יותר במשותף, הוצאות הכלב, כמו הוצאות הסופרמרקט, החשמל וכו' ינוהלו במשותף.

בהצלחה לכם

ANZ1

New member
התשובה האמיתית למה שהוא שאל

והיא פחות נעימה מורכבת מ2 חלקים
1. קטנוניות וקמצנות הם 2 תכונות מאד לא נעימות ומי ששואל שאלה כזו הוא אחד מאלו, וזה סיבה טובה לרוב האנשים לא להתחיל קשר עם בחור כזה.
2. כל אדם לפני שהוא נכנס לקשר יש לו כל מני דברים מאד חשובים לו, ובדרך כלל ילד \ כלב \ או תחביב מיוחד נכנסים לרשימה הזו, אדם חכם שרוצה קשה עם בחור שיש לו אחד מאלו ייתן הרבה כבוד ואהבה (גם אם רציונלית ולא תחושתית) לאוביקט, אדם לא חכם יתיחס לאלו כמו מה שהוא באמת מרגיש, שזה אולי טוב ואולי רע, ואם זה רע, זה יהיה הגורם הראשון שהוא ימצא את עצמו בצד השני של הדלת, למשפט "או אני או הכלבה" יש תשובה מוכנה אצל רוב האנשים.

למעלה