תשלום מיסים

• פותח הנושא cork
  • פורסם בתאריך

cork

New member
תשלום מיסים

אני תושב ארעי בישוב אבל רוצה להפוך את זה לקבע. שמועות הגיעו לאוזני שקיימת בעית גביית מיסים בישוב ויותר מחצי לא משלמים ! האם זה הגיוני ? אם כן, איך ניתן לנהל את הישוב ?

גביית מיסי ועד

בוקר טוב, אני שמח שהחלטתם להתקבע ביישוב. לפי חוברת הסיכום שהוציא הועד הקודם, גביית המיסים עמדה על 81%. ג'קי בטח יוכל לומר לנו יותר. כמו-כן, למה האנונימיות? אשמח אם כולם כאן ישתתפו יותר בשמות האמיתיים שלהם. יובל.

cork

New member
אנונימיות

האנונימיות מכוחו של הרגל.

eldad at far

New member
חברים, נגמרו הימים האלה.

נגמרו הסודות והתושבים כבר לא נחשבים לאויבים של הועד.... תרימו טלפון לועד או לגזברית החדשה ותקבלו נתונים אמיתיים. מה הבעיה?

../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

ביום שנתחיל להשתמש בשמות האמיתיים תווכח לדעת שמספר האנשים שמשתתפים בפורום מסתכם ב-4 תאמין לי-ספרתי

JACKY35

New member
תשלומי מיסים

שלום לך תושב אנונימי אני לא יודע כמה זמן אתה גר בישוב אבל אני שמח שאתה רוצה להפןך מתושב ארעי לקבוע יובל אכן ענה לך 81% מהתושבים שילמו את מיסי הועד אז אני לא יודע מאיפה השמועות הגיעו אליך לידיעתך תושבים שלא שילמו מטופלים ע"י ועד הישוב אגב אתה משלם ??? אם כן יחד איתך נדע לנהל את הישוב זוכר את הסיסמה " מחזירים את הועד לתושבים" אשמח לעזור בכל תחום ג'קי ועד הישוב לפיד

eldad at far

New member
ג'קי, הנתון הזה לא מדוייק

81% משלמים לאורך כל התקופה מאז תחילת הגבייה. זהו כמובן נתון מטעה, כי כולנו יודעים שבשיא מבצע הגבייה הגענו ליותר מ- 95% משלמי מס. כיום יש יותר מ - 450 אלף ש"ח חובות מסים של תושבים - סכום גבוה מאוד ביחס לפוטנציאל הגבייה הכללי בלפיד. ברור שבנקודת הזמן של החודשים האחרונים אנחנו רחוקים מ - 81%. משום מה, הוועד הקודם בחר "לטפל" באמצעי ענישה (תביעות וכד') רק נגד כ - 50 תושבים מתוך כ - 150 שלא שילמו את חובותיהם לאורך זמן. אין לי את הנתונים המדוייקים אבל אני משוכנע שאורית טורנר, גזברית הוועד החדשה, תשמח לספק אותם לתושבים. מכיוון שחשוב מה יהיה ולא מה היה, אני בדעה שהוועד החדש צריך לחדש את האמון עם התושבים ולצאת במבצע גבייה שיחזיר אותנו מהר ככל האפשר לנתונים של קרוב ל - 100% משלמים מס מלא. היתר הם בעלי פטורים למינהם או בעלי הנחות - הכל לפי הפרמטרים המקובלים במועצה לגבי תשלומי הארנונה. זה מצב אפשרי בלפיד וחשוב להגיע אליו מהר ככל הניתן. בלי מיסי ועד לא יזוז כאן כלום.

למעלה