תשלום מזונות ומס הכנסה

מצב
הנושא נעול.

Tom Shadow 666

New member
תשלום מזונות ומס הכנסה

תשלום מזונות ומס הכנסה
חיינו שנים ללא נישואין ויש לנו ילד משותף. היא לא מוכנה לשבת ולסכם על הסכם מזונות בתואנות שונות (רוצה יותר) ובינתיים אני משלם סכום "זמני". מכיוון שאין הסכם רשמי אין ביכולתי לדווח למס ההכנסה עליו (למרות שזהו סכום משמעותי ממשכורתי). האם יש דרך חוקית בכל זאת להוכיח למס הכנסה שאכן אני משלם מזונות (הצהרה /נוטריון ) האם יש מוסד כזה "הסכם זמני" ??

תשובה

תשלום מזונות ומס הכנסה
חיינו שנים ללא נישואין ויש לנו ילד משותף. היא לא מוכנה לשבת ולסכם על הסכם מזונות בתואנות שונות (רוצה יותר) ובינתיים אני משלם סכום "זמני". מכיוון שאין הסכם רשמי אין ביכולתי לדווח למס ההכנסה עליו (למרות שזהו סכום משמעותי ממשכורתי). האם יש דרך חוקית בכל זאת להוכיח למס הכנסה שאכן אני משלם מזונות (הצהרה /נוטריון ) האם יש מוסד כזה "הסכם זמני" ??
תשובה
אם אם הילד אינה מוכנה לחתום על הסכם מזונות מדוע שתחתום על הסכם זמני? עליך לפעול על מנת לשכנעה להגיע עימך להסכם, כדאי שתשקלו פניה לגישור.

תשובה

תשלום מזונות ומס הכנסה
תשובה
עליך לבדוק במס הכנסה מהן הדרישות לנקודות זיכוי. נדמה לי שיש צורך בפסק דין.

כן1

New member
תגובה

תשלום מזונות ומס הכנסה
תגובה
ניתן להגיע להסדר זמני אולם לא יהיה לו תוקף כלפי צדדים שלישיים ואף כלפיכם במידה ומי מכם יחליט להפר אותו אם תנהלו הליך של גישור אזי במסגרת ההליך ניתן להגיע להסכמות זמניות שההתיחסות אליהם תהיה יוותר רצינית היות ובהליך הגישור אתם לומדים ליצור אמון ותקשורת על מנת לישם את ההסכם שאליו תגיעו בצורה משביעת רצון לשניכם ההליך נותן מסגרת ומנסיוני אנשים נוטים לכבד החלטות שנלקחות בתהליך היות והם מבינים את המשמעות של לקיחת אחריות על חייהם בהצלחה www.pixelit.co.il/law

מצב
הנושא נעול.
למעלה