עוד דבר ברשותך
הרי ידוע שמתווכי הדירות, אמורים להגיע גם במשא ומתן עם הקונה והמוכר בקשר לסכום של מכירת הדירה כלומר להיות גמישים. במקרה שאני שואלת , הקונה (שאני מכירה אותו באופן אישי) פנה למתווך, המתווך לקח אותו לראות את הדירה, ובניסיון של הקונה להוריד את המחיר בעלי הדירה לא היו מעוניינים, וכאשר הקונה ביקש מהמתווך שיתערב בזה הוא אמר אני אנסה, ואחרי כמה ימים הודיעו לו שאין על מה לדבר והם לא רוצים להוריד. וניסה לשכנע את הקונה שהמחיר סביר ושחבל להפסיד ,(יש לציין שאלו המחירים באזור בו הם קנו ) והיו ימים שהקונה אמר לי..שהמתווך כאילו בצד של המוכרים ולא של הקונה. שבכל פגישה איתם הוא מתערב לטובת המוכרים. כאשר הם דרשו את כל הסכום תקופה ארוכה לפני שנותנים את המפתח, והמתווך גם ניסה לשכנע את הקונה שכך עושים אלה שעו"ד של הקונה ייעץ לא לעשות זאת. וגם בחתימת החוזה - המתווך ניסה להתווכח עם העו"ד של הקונה לטובת המוכרים. כאשר הקונה נדרש לשלם למתווך הסכום שהוחלט המתווך אומר לו שהסכום שהוא נקב היה ללא מע"מ. ולא הסכים להוריד המע"מ ושנזכור שהמתווך לא הסכים שיורידו ממחיר הדירה. היום בבוקר כאשר הקונה הלך למסור למוכרים את הצ'ק - שאל הקונה בתמימות ממש האם אתם פניתם למתווך הוא שהמתווך אליכם אז אמרה האשה שהוא החתן שלה. שעד אותו רגע מכל הפגישות הם התנהגו כזרים אחד לשני. \ואז התברר מדוע כל הזמן הוא היה לטובת המוכרים ומבלי לתת טיפת עזרה לקונה. שהם זוג צעיר +ילד שמיותר לציין שהם לקחו משכנתא גבוההה........... שאלתי : האם אין כאן ניגוד אינטרסים כלשהו, האם זה לא רמאות . האם יש לקונה למי ועל מה להתלונן עכשיו......... סליחה שזה ארוך \תודה מראש