תשלום בטיש - הצעה

rigoletto111

New member
תשלום בטיש - הצעה

לאחר התיעצות עם כמה מהרבנים הגאונים ומורי ההוראה שמפאת כבודם לא נזכיר את שמם, נראה שהשיטה הנוכחית שבית הקפה מציג חשבון טובה מאוחד בסוף הערב די פשטה את הרגל ... זה המון בלאגן ותמיד נוצר דפיציט ....ויש לנו גם חשד קל שבקלים שהם מנפחים את החשבון , אחרת איך נוצרים כאלו הפרשים? (אאאאיייי!! אני לוקה בגופי עכשיו, כואב נורא!!!!) השיטה הכי טובה לענ"ד היא שכל אחד ישלם מייד כשהוא מקבל מה שהזמין, וכך לא יהיה בלאגן. בכל מקרה זה טיפשי שהם נותנים לנו חשבון אחד. מה, הם חושבים שכולנו משתמשים באותו חשבון בנק? ובסוף אפשר לאסוף ביחד את הטיפ, למה לא. ר' לייזער, מה דעתך?

נראה לי שאתם מתגעגעים אליי!!!!

איפה הסדר של קלמנטינה אה????? כשאני דעגתי לזה לא היה בעייה בכלל!!!! אולי זה אומר משהו? חוץ מזה תמיד היה עודף שאספנו למקרים של כאלה שלוקים בשיכחה בכוונה ו"שחכו" לשלם. אפשר לפנות למחפשת דרך בשביל הכסף הזה. מתגעגעת

rigoletto111

New member
"שכחו" 200 שקל?

I don't think so חוששני שמישהו עשה עליכם קופה. בכל מקרה - את לא צריכה להיות גזברית, ומי שמזמין שיבקש את החשבון עם ההזמנה. מתגעגעים אלייך!!! נ.ב. לידיעת הקהל: אפשר להגיע עם מוניות שירות בחזרה לעיר הקוידש. ממש לא סיפור!

סיטרא

New member
לא הגיע הזמן

שגם לנו הירושלמים יהיה טיש משלנו ? יש לנו פה סניף די מכובד וגם הרבה רצון, מי מגיע ?

סיטרא

New member
בטח !

כבר חמישה ימים אני מסתובב במחוזות הירושלמים, מסתובב ולא מאמין, הנה, אני שוב בעירי, את וכל הירושלמים למיניהם מוזמנים לבקר בדירתי החדשה באחת מהשכונות המשובחות של העיר,

ShakeSpearE

New member
אנניייייייייייייייייי../images/Emo66.gif

הגיע הזמן היכונו לפתיחת הטיש!
קולולולולולולולולולולולולו--לו-לו!!

Le Fay

New member
רק 80... ולטוב או לרע, אפ'חד לא דפק

אפ'חד: אייל ושלהבת הקשוחים בדקו כל שורה בחשבון.

בלה בלה בלה

א. אני מרגיש צורך למחות מחאה נמרצת כנגד החשד שהעלית. החושד בכשרים (וצוות המקום הם בהחלט כשרים למהדרין) - לוקה בגופו. ב. בכל מקום נורמלי, כשיושבת קבוצת חברים יחד, הם מקבלים חשבון משותף. זה ממש לא טפשי. הבעיה כאן היא בנו ולא בהם.

אני חושבת ששברת שיא

חדש לתגובה הכי מעפנה אי פעם. א. הוא כבר אמר שהוא לוקה בגופו מראש. ב. זה שהבעייה בכם זה לא סותר שבכל מקום נורמלי עושים מה שהלקוחות מבקשים - ואם זה חשבון אישי לכל אחד אז חשבון אישי. ג. ובטח שזה טיפשי, אם בסוף חשבון מישהו נשאר עם כאב ראש - זה טיפשי לחלוטין. בלוי צריך להיות נטול כאבי ראש, והאינטרס המשותף למקום ולבאים אליו הוא מינימום חיכוך ומקסימום הנאה. (שלא כמו סקס, יא כחולים). ד. קבוצת חברים בשולחן זה משהו אחד, קבוצת חברים שכל אחד מגיע והולך בזמנו הפנוי זה משהו אחר לחלוטין. ה. ו-ז פינוקיו פינוקיו פינוקיו >ספל חמאה בעמותה לקינון טיש ירושלמי<

אבזץ

New member
גם הכשרים למהדרין עלולים לטעות

לערוך שולחן ארוך עם הרבה אנשים, חלקם קצת מפחידים (סתם) ובנוסף הם (המלצרים) צריכים לשרת את כל שאר המסובין. אל תקל בעיניך מאלכה זו. ההצעה שהועלתה -תשלום עם קבלת הנדרש, היא ראויה ואלגנטית (בעיני המזוינות)

rigoletto111

New member
"החשבון המשותף" מקובל ובכ"ז טפשי

למה זה הגיוני, מה , אתה משתמש איתי באותו חשבון בנק? בינינו, זו שיטה מעצבנת של מקומות הבילוי. אולי גם אם אני הולך עם חבר לחנות בגדים וכל אחד קונה משהו אחר ייתנו חשבון משותף, הא? ואנחנו לא צריכים לנהל את הבוכהלטריה שלהם, ולא צריך שמישהו מאיתנו יתנדב להיות "גובה המס" כי זה מעצבן.

אליה1

New member
נורא ואיום מה שהולך בקטע הזה ../images/Emo123.gif

הנושא הזה כבר עלה בעבר על ידי יורה דעה. זה פשוט נורא שאנשים מזמינים אוכל ושתיה ונעלמים להם מבלי לשלם. למה שכל אחד לא יקח אחריות על מה שקורה וישלם עבור האוכל שלו? למה אנשים מסוימים חושבים שהאחרים הם ספונסרים שלו? (שהרי מישהו משלים את יתרת הכסף - לא חשבתם שמוותרים לנו עליו בסוף הערב!!!!!!). חוצפה שאנשים מרשים לעצמם את הפריבילגיה הזאת - לא לשלם!!! נמאס. וזה לא משנה באיזו צורה מקבלים את החשבון - קבוצתי או פרטני- עבור מה שלוקחים צריך לשלם ובלי שיהיו שוטרים/שומרים שיאספו את הכסף. אני ועוד כמה קלטנו מישהי יוצאת מהמקום אחרי שאמרה לילה טוב לכולם ובמקרה ראינו מה היו צעדיה לפני זה - אז היא לא שילמה וחזרה לשלם רק אחרי ש"התלחשנו" בקול רם. איזה הבעת באסה היתה על פרצופה (אני לא יודעת אם זה בגלל הפאדיחה או בגלל שתפסנו אותה והיא היתה צריכה בסופו של דבר לשלם). אנשים - נא לקחת אחריות על מה שאתם מזמינים. ושוב כמו שאמרתי - למי שאין כסף לסטייק - שיאכל פלאפל לפני שהוא מגיע למפגש!!!!

Le Fay

New member
לא חושבת שאנשים "נעלמים להם מבלי

לשלם", אלא שרוב האנשים לא משאירים טיפ ולא לוקחים בחשבון שאם הם לא - מישהו אחר יצטרך לשלם אותו. כשהאחרון משלם נשאר לו "פתאום" חור של 12% על מלוא הסכום לכסות (12% על 1000-700 ש"ח יוצא לא מעט).

אליה1

New member
היי יקירתי - שני דברים לי אלייך:

א. איך אני בתמימותי לא שוכחת להשאיר טיפ??!!!!! וגם את? זה בית קפה ולא סופר מרקט. ב. אני אישית קלטתי מישהי מהפורום קמה, נפרדת ויוצאת מבלי לשלם, עד שהבינה ששמנו לב. אז אולי האחרים תמימים ואולי גם היא היתה תמימה, אבל לא ייאמן איזו חוצפה יש לאנשים לתת לאחרים לשלם עבורם, ולו 10 אגורות. מה שהכי מעצבן, שהנושא לא חדש, הוא כבר עלה - תקופת שקט ושוב לחגיגות. קלמנטינה, איפה את......???????

Le Fay

New member
לקחתי הכל בחזרה...

כי אני לא ראיתי, וגם לא חשבתי שזה אפשרי (מצד שני חברים מספרים לי גם על בנות שבאות לבליינד דייט ו"שוכחות את הארנק" בבית, ואם ככה - ה-כ-ל אפשרי).

למעלה