תשלום ארנונה

NightElf

New member
תשלום ארנונה

קיבלתי היום בדואר מכתב לתשלום הארנונה. במכתב יש שני סוגי תשלומים, הראשון, התשלום הרגיל שכולל תשלום לחודשיים ותשלום מים + ביוב, ועוד טופס שכולל סכום שלפי החישוב שלו הוא לכל השנה. האם הגיון שלי פועל נכון? ואני יכול לבחור בין לשלם תשלום אחד לכל השנה או תשלומים דו חודשיים? או שאחת לשנה צריך לשלם סכום ארנונה גדול שנתי, ואחרי זה כל חודשיים תשלום בנפרד?

Jazz Singer

New member
נסחפת

או תשלום גדול או תשלומים קטנים בטח שלא גם וגם...

kkarinn

New member
הסבר

יש לך 2 אופציות לשלם. או כל חודשיים, שזה החשבון הנמוך יותר שקיבלת, או לשלם לכל השנה מראש, שזה הסכום הענק שקיבלת. בד"כ התשלום לשנה מראש הוא בהנחה כלשהי, אבל קראתי פעם מישהו שכתב על זה טור באיזה מדור צרכנות שההנחה יחסית נמוכה, וכבר עדיף לשלם כל חודשיים ולצבור את הריבית בבנק על הכסף הזה מאשר לשלם מראש בשביל הנחה זו. אבל שוב, כדאי לבדוק כמה אחוזי הנחה, אולי זה כן משתלם. תיקח בחשבון שאם אתה גר בדירה שכורה אז לא בטוח שתגור בה כל השנה, ואז ברור שאין טעם לשלם הכל מראש.

לקשמי

New member
אתה יכול לבחור בעיקרון

בדרך כלל אנשים בוחרים לשלם כל חודשיים. אם כי כשגרתי במטר על מטר של הדירה הקודמת שלי, הארנונה לשנה הייתה בהתאם (מחיר ממש מגוחך בשביל שנה) אז שילמתי אותו בבת אחת, לכל השנה.

NightElf

New member
תודה לכולם

שערתי לעצמי שאפשר לבחור סוג תשלום, שנתי או דו חודשי, אבל רק רציתי לוודא, מכיוון שזאת הפעם הראשונה שיוצא לי לגור בדירה בחודר ינואר ולקבל מכתב שכזה. בכל מקרה, אני אשאר עם התשלום הדו חודשי, מהסיבה שבאמת אני לא בטוח אשאר לגור בדירה שנה שלמה.

Itai G

New member
לא שווה מראש../images/Emo70.gif

היי, בחולון (איפה שההורים שלי גרים),מי שמשלם מראש מקבל הנחה. קיבלתי עכשיו את התשלום -עם אופציה לתשלום שנתי או דו חודשי ובת"א אין הנחה לתשלום מראש... אז אני משלם דו חודשי.

shanisth

New member
אנחנו אמורים לקבל מכתב ראשון

תוך כמה ימים, ולדעתי נשלם באופן דו חודשי

למעלה