תשלום אגרה,

Rapid Fire

New member
תשלום אגרה,

שמעתי שבנוסף לאגרה של ה116 שקלים שמשלמים בדואר לפני שניגשים לתיאוריה, יש עוד אגרה, של 95 שקלים. זה נכון? אם כן, בשביל מה האגרה השניה?

buda11

New member
יש עוד אגרה.

לאחר שעברת טסט צריך לשלם בדואר 136 ש"ח אגרה, רק כאשר שילמת על הרשיון -הוא בתוקף.

talush2005

New member
הוא דיבר על תיאוריה לא על טסט

אחרי זהי ש אגרה אחרת , לפחות ככה אני הבנתי את השאלה ואני בת בפעם המאה.

Rapid Fire

New member
תודה, אבל רק כדי לוודא

אין אגרה שמשלמים לפני הטסט?(טסט ראשון) כבר עברתי תיאוריה. אמרו לי שאני צריך לבקש טופס מהמורה ולשלם בדואר עוד 95 שקלים.. (אני לומד על רכב רגיל, הילוכים. 02)

Superdror

New member
אגרה

האגרה של התאוריה מכילה בתוכה כבר את הסכום של האגרה לטסט. כלומר, אם עשית תאוריה ועברת - אתה לא נדרש לשלם אגרה על הטסט. אם עשית תאוריה ועברת רק בפעם ה-3 , אתה עדיין פטור מתשלום אגרה רק על טסט אחד. מי שעושה תאוריה דרך בית ספר ולא שילם אגרה כשעשה תאוריה - נדרש לשלם את אותה האגרה של 116 ש"ח לפני הטסט. אין שום אגרת חובה ע"ס 95 ש"ח שאתה נדרש לשלם לפני הטסט.

La InoLviDable

New member
אגרה על סך 95 ש"ח

גם אני נדרשתי לשלם את האגרה הזאת, בנוסף לכל האגרות. לפי מה שהמורה שלי אומר, זאת אגרת "רישום": "שכחתי לרשום אותך עד היום, אז בעצם את לא רשומה בשום מקום ואת חייבת לשלם את זה כדי שתיכנסי לרשימה של משרד הרישוי". למעלה על האגרה כתוב משהו בסגנון: "מורים לנהיגה - רחובות-יבנה-נס ציונה" אז אני מניחה שזה משהו אזורי.

Rapid Fire

New member
כן.. זה זה.

מוזר לי שאם אתה ניגש לטסט באזורים מסויימים אתה צריך לשלם אגרות מיוחדות.

Superdror

New member
הדבר הזה מוכר בעוד איזורים בארץ

כאגרת שירותים לתלמיד או משהו כזה. בכל מקרה - רק שתדעו, לא מדובר במשהו שהוא חובה על פי משרד הרישוי, אלא בדרישה של בית הספר אליו המורה שלכם משתייך.

talush2005

New member
וואי זה ממש ממש גניבה!!לא שמעתי על

זה אף פעם....איזה חוצפה!

blasi

New member
סתם שאלה

נגיד עברתי בתיאוריה ראשונה,ונכשלתי בטסט הראשון אני הולך לשלם אגרה עבור טסט שני,ולמי מביא אותה? לטסטר?

talush2005

New member
כן אם זה יהיה המצב אתה צריך לשלם

שוב אגרה ואני מניחה שמראה אותה לטסטר.

talush2005

New member
זה אני לא יודעת כי עוד לא היה לי

טסט אף פעם אבל תכף מישהו ייענה .

למעלה