תשישות רצינית

תשישות רצינית

שלום לכולם . בשבועיים האחרונים עוברים עליי תחושות שלא עברו עליי מעולם , הגעתי למצב מייאש ובלי נקודת אור בקצה המנהרה . זה מתבטא במס' דרכים . קודם כל - אני כל כך תשוש , כל הזמן , אין לי כוח להזיז את הטוסיק לשום מקום . אני עצבני בצורה יוצאת דופן , מי שמכיר אותי יודע שאני בן אדם שאוהב לעשות שטויות ולחייך , אבל לאחרונה אני כל הזמן עם פרצוף פוקר ונותן לפיוז שלי לרתוח מכל פיפס קטן . יש לי תחושת ייאוש לא מוסברת , אני כבר לא משקיע בלימודים , לא משקיע בפרוייקטים אחרים שלי , פחות משקיע בקשר הרומנטי שלי וכדומה . אם כבר העלנו את נושא הקשר הרומנטי - הבחורונת הבחינה שמשהו בי השתנה , אך היא אומרת שזה דבר חולף , אבל אני לא מרגיש ככה
. לאחרונה בלילות יש לי יותר ויותר חלומות וחזיונות על המוות שלי , דבר שבכלל לא תורם להרגשה שלי . בכלל יש לי הרגשה שהסוף שלי קרב - עוד דבר שתורם לייאוש ולחוסר האכפתיות שאני מקרין לכל עבר . שבוע הבא כבר יש לי בחינה גדולה , זה לא מזיז לי . לפני שבוע אני והחברה חגגנו משהו מסויים וגדול , לא היה לי כוח להשקיע . ניצלתי את ההזדמנות שאני במרכז וקניתי לה תכשיט . כדי לצאת מידי חובה (דבר שלא אופייני לי) . המשפחה גם שמה לב לאפתיות שלי , דואגים , אבל אני מבטל אותם בהינף יד . בחודש הבא אני אמור לביים סרט כאן בדרום . לאחר שהפרוייקט הזה התחיל בהתלהבות ענקית מצידי בחודשים האחרונים , לאחר שהמלהקת הצליחה למצוא לי מישהי שתמצא חן בעיניי לאחד התפקידים הראשיים , לאחר שהתסריט עבר עוד עריכה - פתאום כל החשק וההתלהבות עברו לי . אין לי מושג איך אני אעמוד בפרוייקט הזה . שבוע שעבר הייתי בפעם האחרונה במועדון הגולף שלי במרכז , החברות שלי התסיימה , ייאש אותי שאני לא אחזור לשם שוב מכיוון שאין לי את הכסף , זה דבר יקר . כסף הוא בכלל דבר שגורם לי כאבי ראש לאחרונה , מייאש אותי , גורם לי לבכות . אולי הוא המפתח לכל הייאוש שלי ? אז למה אני ממשיך לבזבז אותו לכאן ולכאן ללא חשבון ? אולי בעצם הבעייה תמונה במקום אחר ? החוסר וודאות ממה שיביא העתיד ? מכיוון שלאחרונה אני תוהה לגבי זה , האם כדאי לי לעבור כבר למרכז , האם כדאי לי לחזור לחו"ל , האם והאם והאם . עוד דבר אחרון שכמעט שכחתי - אני כבר לא אוכל . אין תאבון . התפריט היומי שלי מסתכם באיזה פחית קולה שאני קונה לי בלימודים ועוגייה או בורקס אחד שאני מכריח את עצמי לבלוס . פשוט אין תאבון . אני כל כך בקרשים
לורן

לורן ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אני מכירה אותך טיפה יותר טוב מהאחרים ולכן מרשה לעצמי לומר שוב מה שאמרתי לך כבר אתמול כשדיברנו: אני חושבת שאתה צריך הפסקה מהכל, לקחת בין כל הימים העמוסים יום שהוא רק למען עצמך- ללכת לטייל, למצוא איזה מקום שקט ונחמד שאפשר להסתובב בו, לנסוע לאיזה מקום נסתר שיהיה המקום שלך למחשבות, משהו בסגנון חוף ים או משהו כזה. אני חושבת שאתה נלחץ מכל הדברים שיש לך פתאום וזה טבעי ולגטימי לחלוטין, אבל אתה חייב לנוח קצת, לקחת חופש אפילו רק לכמה שעות, רק לעצמך ותראה שדברים יראו קצת אחרת כשתנשום אוויר פתאום, שתהיה חופשי כמו
. תמיד פה בשבילך

רנגיט

New member
כדאי לך לפנות לפסיכאטר

יתכן שעוברים עליך כל מיני שינויים כימיים שמשפיעים על המוח, וזה קשור לתופעת האפתיה, וחוסר סבלנות ל"בחורונות" ולכל מיני פרוייקטים בחייך.

תודה לשתיכן

לגבי המוח - האמת שזהו דבר שנבדק מכיוון שיש לי היסטוריה רפואית עם המוח בגיל יותר מוקדם . עברתי בדיקת MRI לפני כשבוע וחצי , הכל תקין . אולי הכל מתרכז סביב התזונה שלי והלחץ הלימודי/עבודתי (כמו שאמרת , הפרוייקטים השונים) . אולי אאמץ את עצתה של שירי , אני צריך זמן לעצמי , ננסה ללקט זמן כזה . תודה

גרב יקרה

תבין האוכל היא הכח שמפעיל את הגוף , דכאון כבד יכול להגרם מחסך במזון וקולה או בורקס ממש לא מספקים מזון למוח . דכרון כבד זה מחלה ככל המחלות ויש לה תרופות, לעיתיח שיש לאדם יותר מדי על מוחו הוא קורס תחייה כל יום בשביל אותו היום ,תגיד לרופא ותבקש עזרה . תשתדל לאכול סביר לפחות ארוחה אחת נורמלית , של חלבון וירקות , תוריד ממך דברים לביצוע של אחרים , תנשום אויר מדי פעם . תשתדל לנקות מחשבות לפני השינה , לישון עם מוח רגוע, החלומות הן מסרים מתת ההכרה שלך , הגוף רוצה את האיזון שלו , אתה מרעיב אותו. לכן החלומות על המוןת, כי אין בניה בגוף רק הרס תאים . אנרגטית הגוף צריך מזון ומנוחה , גש לרופא שלך ובקש עזרה ומפה שולחת לך המון איחולי החלמה !!!! ותאבון בכייף פעם אמרו לי לגשת לחבק עץ הוא לוקח מאיתנו את הכאב ונותנים אנרגיית חיים , ככה אמר לי הרופא הסיני ללכת באויר הפתוח לחבק עציםפ כדי לחזק את הקשר לקרקע.

גרב נחמד תעבור לכתום !!!

קודם כל מתנצלת על השיבוש בהקלדה בפעם הקודמת ,כתבתי מהר כי הייתי צריכה לצאת מהבית , אבל חשתי שאני חייבת להגיב. אבל בעקרון יש כיום תנועה האומרת דכאון היא מחלה וצריך להדביר אותה למשל היום אמר לי הרופא הסיני שלי שהצי של החיים יבוא מפירות וירקות ודגן לא מחייב בשר ועוף, ועדיף פירות טריים לא יבשים !!!!! אז עצה לך קח איתך פירות , יש היום בשפע , עדיף כתומים , זה יתן לך אנרגיה זמינה , סוכרים המתפרקים מהר לא מעיקים על הגוף והמון אהבה אני שולחת לך מפה, ממליצה לחבק ילדים אנרגטית הם מלאים באנרגיות טובות , ונותנים המון שמחת חיים .

../images/Emo24.gif

האמת שיש שיפור קל
נכנסה לי מוטיבציה למבחן החשוב ששבוע הבא , למדתי פה ושם . היום היה לי בוחן סמסטר באחד המקצועות , קיבלתי 84 . וגם בתחומים האישיים שלי : נכתבה עליי כתבה לוואלה! . טוב להיות מוכר על ידי אנשים . שבוע הבא תהיה כתבה במעריב
החיים תופסים כיוון . כנראה שהגלגל הסתובב לו , פשוט הייתי צריך להמתין . שוב המון המון המון המוןןןן תודה לך . היית נפלאה
לורן

תחשוב כתום נשמה

תאכל דברים כתומים זה מחזק את הגוף והנפש בטטה וגזר הם מעולים , פחמימות וגם בטא קורטן לחם מלא או שיפון עם ירק וגבינה קח איתך מהבית סנדוויץ עגבניה או תפוח עץ וזה פשוט אבל מזין את הגוף מעולה ולא יקר שלח לי מסר עם קישור לכתבות בבקשה ושולחת לך כוחות והמון אהבה נסיכונת

יש המון חומר על הצבעים

מבטיחה לנסות לרכז את זה למשהו קצר זה נשען על קורס הציור שעברתי שהתבסס על האנדרפוסופיה גם הרופא הסיני שלי אומר בהתקררות לאכול מרק כתום !!! גזר ,בטטה, דלעת, קישוא וגם גבעול עלים ושורשים של כרפס להוסיף בצל , כוזברה , בעיקר ירק של שןרש לבשל טוב יחד אפשר להוסיף מלח או מעט מרק בטעם עוף ואז לרסק וזה יוצא מעדן

למעלה