תשישות מזהרת (סליחה)

רומי 007

New member
תשישות מזהרת (סליחה)

משלשום כאבי בטן וגב איומים מלוים אותי הולכים ומתגברים ואיתם המחזור שהגיע אחרי גלולות (כן! הבדיחה המרה הזו). היום היום ה-3 למחזור והלכתי לעשות בדיקות ואמנם הציסטות שהיו לי והפריעו למחזור המוקפאים שהופסק באמצע החודש שעבר - נעלמו. יפה מצידן. אבל האנרגיה, אוי האנרגיה, ברחה לי מהגוף ופרט לכאבים ממש משתקים ושלושה נורופן נרדמתי משעה 11 בבוקר ועד עכשיו (כמעט 7 שעות) לתוך שינה עמוקה ומציקה, כאילו שאני חולה או משהו. קמתי עוד יותר עיפה וחלשה. איזו התחלה מגעילה לסופשבוע! מבקשת אנרגיה חיובית ממי שיכול לשלוח לי. ושלא תגידו שהבאתי לכן את הנאחס, אני רוצה להמליץ (קצת באיחור אבל זה עוד בקולנוע) על הסרט המקסים "לצאת מהארון" עם דניאל אוטיי וז´ראר דפרדיה (אהובי הנצחי). החזקתי את הבטן ולא מכאבים

יעל@

New member
007 8 -)

כנראה שהיית צריכה לישון, זה קורה לכלנו... יש עוד סרט מצויין "נפאות התבונה", שווה ביותר... סוף שבוע נעים, ושינה מתוקה מתוקה, עם חלומות קסומים, שטרודל

רומי 007

New member
תודה שטרודלית

באמת המצב השתפר קצת ואיתו מצב הרוח. שיהיה לך שבוע נפלא

אופה3

New member
קבלי אנרגיה חיובית ממני

המתכון הוא קצר, אחרי שישנת כל כך הרבה זמן וזה מה שהגוף שלך היה צריך, תכנסי למקלחת ארוכה ומרגיעה עם את יכולה לעשות אמבטית קצף, עם כוס קפה או יין מה שאת אוהבת ועם את מעשנת אז גם עם סיגריה, קחי לך את הזמן אל תמהרי תנוחי תירגעי, תרגישי כאילו כל העולם והזמן עצר מלכת ויש לך את כל הזמן שבעולם, אחר כך תצאי עם בעלך או לבד לטייל סתם בחוץ ביום שמש כמו שבת שיהיה בטח כייף פשוט מאוד ליום אחד או אפילו לכמה שעות תנסי לשכוח מכל הצרות והבעיות, תנסי לחזור לאותם הימים שהייתם כמו נאהבים חדשים, תתלהבו אחד מהשני, תהנו מסתם בילוי ביחד או סתם שבת רגילה, בלי מחשבות על טיפולים או מחזור או לא יודעת מה לכמה שעות תתנקתי מהעולם ותדמייני לעצמך שאת מישהי או משהו אחר , כמו ציפור שרק עפה בשמיים, כמו פרח בשדה שמפיץ ריחות, ואם כל זה לא עוזר את יכולה לשלוח לי מסר ואולי אני אנסה לחשוב על משהו אחר בשבילך והפעם לא התבלבלתי ואני פונה אליך למרות שאנו לא כל כך מכירות.

רומי 007

New member
עוגיה מתוקה שלי

כשקאתי מה שכתבת לי (עוד אתמול, אך לא היה לי כוח לכתוב) נורא צחקתי. גם אני לא מעשנת וגם הייתי כזו סמרטוטית שלא נראה לי שמישהו יכול היה להתלהב ממני, הגם שהוא נשוי לי כבר איזה 13 שנה. אבל עכשיו כשאני קוראת את זה עוד פעם - את פשוט מותק וכשארגיש לגמרי לגמרי טוב נראה לי שזה הדבר הראשון שאעשה - אמבטית קצף עם יין וכל השאר.נורא יפה הרעיון הזה של לדמיין שאת ציפור שעפה בשמיים ולהריח את השדות. ברשותך אני מצרפת את זה למאגר הדמיון המודרך שלי. תודה ושבוע טוב, תודה שחשבת עלי

אופה3

New member
לרומי המתוקה שלי לא צריך לחכות

לחכות עד שתרגישי לגמרי גמרי טוב עכשיו הייתה הכוונה שלי שתבצעי את המתכון שלי, הרי מה הקטע שתרגישי טוב בטח לא תצטרכי את העצות שלי , תעשי את מה שאני מתכוונת מתי שאת מרגישה רע לא כשטוב לך, הרי הכוונה שלי היא לעשות לך טוב כשרע ולא טוב כשטוב למרות שזה גם לא נורא שחושבים על זה.... אין סיבה שאני לא אחשוב עליך לפעמים אתם גם חושבים עליי וזה טוב בשביל זה אנחנו נמצאים פה לא

שולחת לך אנרגיות חיוביות, ופעם הבאה

אם את הולכת לישון לכ"כ הרבה זמן אז: 1) או שתקחי אותי איך
2) או שתשלחי לי קצת שעות שינה במחשבות
צ´או-ביי, סיגל

רומי 007

New member
תודה סיגל

מקווה שאת מצליחה למצוא קצת שעות שינה לפעמים. תאמיני לי שאת לא רוצה שינות כמו שהיו לי ביומיים האחרונים - טרופות, עמוקות משונות מלאות חלומות כבדים. טוב שנגמר

עמית@

New member
שולחת לך אנרגיות חיוביות (רק בשתיים

לפנות בוקר את יכולה לקבל ממני משפט כזה
) אבל אני באמת מקווה שהענן הדוחה הזה שהתמקם כנראה מעל ארצנו הדי דוחה לעיתים בעצמה יקום וייעלם כי די עם התשישות והכאבים הללו עמית

רומי 007

New member
עמיתי

קראתי מה שכתבת בY נט ואהבתי את הרוב אם כי יש לי איזו הסתייגות ותזכירי לי את זה כשנפגש פעם (ובאמת, מתי זה יקרה???!!!) . אני מתחילה את השבוע הזה הרבה יותר טוב מאיך שסיימתי את השבוע הקודם. חוץ מזה, התחלתי לקחת 2 פרוגינובה (אני משערת שהרירית שלי, אם יש לי בכלל דבר כזה, פשוט משתגעת מצחוק כי זה לא מדקדק לה בכלל). אז זהו, תחזיקי לי אצבעות , נראה מה יהיה בעוד שבועיים.

(סלחתי) תשושי

(ואם לא היה לנו מספיק נאחס נפתח קצת את הטלויזיה) רומית - לצחוק כמו שצריך זו אחלה שיטה להגברת אנרגיה (לפעמים גם בכי טוב עושה את העבודה). ואני רקדתי אתמול במסיבה (כאילו אין מחר
) שהגעתי אליה די תשושה, פרץ האנרגיה שיצאה ממני הדהים אותי. כל הכבוד לגלולות שעשו את העבודה עם הציסטות. משלוח אנרגיות חיוביות בדרך אליך

רומי 007

New member
כן, הרגשתי עד לפה את משב האויר

משדה החרציות. פשוט נפלתי יומיים כמו פגר אמיתי ולא עשיתי כלום, אפילו לא ראיתי טלויזיה. שמחה לשמוע שכיף לך ושעוד יש מסיבות שנחמד ללכת אליהן. ההרגשה שלי היתה פשוט פיזית מהמחזור הקשה שנכנסתי אליו ולא נפשית. גם אם הייתי נותנת לי לפני יומיים כרטיס טיסה לפריז לא הייתי עולה על המטוס, פשוט גוף שבור מכאבים (גב תחתון, בטן, רגליים). עכשיו הרבה יותר טוב אם כי עוד לא "אני". בכל אופן, כנראה שהאנרגיות ששלחת לי ושקיבלתי מהאחרות כאן עזרו. שבוע טוב מתוקתי

נועם@בת

New member
ברוך בואך למועדון הזומבילעת ../images/Emo5.gif

הכי כדאי זה לקחת יום חופשת מחלה, לשלוח את הילדה לחברים/משפחה/שכנים להנכס מתחת לשמיכה, ולצאת משם רק מחר. מרימה
להסתלקותן של הציסטות ושולחת לך אנרגיה אור ואהבה מפה עד מחרתיים
שבוע טוב נועם

תוליק

New member
בונדית

שולחת לך הרבה הרבה אנרגיה. שתתאוששי ותחזרי למסלול

למעלה