תשטפו פעולה

ר ו ת ל ה

New member
תשטפו פעולה ../images/Emo92.gif

או קיי פעם ראשונה שאני כותבת משהו בעצמי ולא כחלק מדיון...(אני לא יודעת אם בכלל מותר לי אבל שיהייה...) אני רעות-2 כמו שחלקכם יודעים ואני רוצה לשטף אותכם ב"התאהבות" שלי בעברי: כשהייתי בכיתה ח' ישבתי ליד ילד אחד שכל הזמן שר שירים של עברי בשיעור ולא הבנתי מה הוא מוצא בו וזה היה לי נורא מוזר. אחרי כמה זמן (לא משנה איך) הוא וחברה שלי נהיו חברים וביום העצמאות הלכנו עם עוד כמה לפארק רעננה (ששם עברי הופיע באותו יום...) כשהתחילה ההופעה אני הרגשתי משהו שריגש אותי בקול שלו (של עברי) או אני לא יודעת מה וזרמתי מאוד עם השירים ונורא התלהבתי.ואז "ראיתי את האור"- סתם... ואז הלכנו למאחרי הקלעים ופשוט התחלתי לבכות כשראיתי את עברי ולחצנו לו את היד וזהו בעצם-מאז התחלתי להעריץ את עברי (וגם יש לי כבר חתימה מהופעה אחרת שבה בכיתי כל הזמן, מאז שעברי עלה לבמה) וזהו... אני אשמח מאוד אם תשטפו אותי גם בסיפורי ה"התאהבות שלכם (בעברי)...

../images/Emo66.gifאוקי אז ככה...

בסוף כיתה ז' (עכשיו אני בי':) אחותי חזרה מהצבא והביאה לי דיסק ולא ידעתי מי זה המזמר הזה וכלום... והיא אמהר לי קחי תשמעי את תאהבי טוב אז לקחתי לי והתחלתי לשמוע וממש אהבתי את זה... ואז בכיתה ח' הוא הופיע אצלנו בראשון והלכתי לי עם חברה שבכלל לא אהבה אותו והיה ממש כיף ואז כל הזמן התחלתילשיר את השירים שלו בכיתה וכולם אמרו לי מה מי זה הזמר הזה סתם אחד.. וקיום!! אין אחד ואחת שלא אוהבים אותו מהחברים/חברות שלי.. כולם כבר היו בהופעות ונהנו... ככה התחילה אהבה שלי מדיסק אחד :)

Ez sLeeP

New member
אני שונא להיות קטנוני

(לרגע הצחקתי את עצמי. תסתכלו מה עשיתם ממני, מופרעים!) אבל אני די בטוח שמשתפים פעולה ולא משטפים פעולה, וכל היוצא בכך. איות נכון לכולנו!
נדבו'ש.

../images/Emo99.gifסיפור ההתאהבות שלי../images/Emo99.gif

האמת שזה לא כזה סיפור מרגש וסוחט דמעות.. הדבר הראשון שראיתי משהו שקשור אל עברי היה פרסום לסבב ההופעות 'יותר טוב כלום מכמעט' ואז הגעתי למסקנה שהוא דומה לידיד שלי. ואז מידי פעם השמיעו שירים שלו ברדיו- "בחולצת פסים", "ואולי"... אחרי איזו שנה הקשבתי במכונית לרדיו והקריינית אמרה משהו כמו: "וזה השיר החדש של עברי לידר"... המכונית התמלאה במלמולים יפנים כאלו ואחרים, "בתי קפה". ואז באמת התחלתי להתעניין בעברי..

A N I g M A

New member
משת"פית

טוב, אז זה התחיל בחופש הגדול של כיתה י (2003). נסעתי עם משלחת מהבצפר לגרמניה, וחברה שלי החליטה שהגיע הזמן שאני ארחיב אופקים במוזיקה הישראלית, והכינה לי דיסק לנסיעה (לטיסה, יותר נכון). היא הכניסה שם כמה וכמה שירים של עברי והמילים פשוט תפסו אותי. השיר הראשון שממש התאהבתי בו הוא "יותר טוב כלום מכמעט" (...שייקח אותך מחלקה ראשונה לגרמניה). ואז גם כבשים, כי קיבלתי את האלבום השני ביומולדת שלי - 26.7 לכל המעוניין.

Ez sLeeP

New member
בטוחה שאת לא משט"פית?

די. אני מרושע. מספיק נדב, מספיק.

mesh33

New member
הסיפור שלי....

קצת קשה לי לקרוא לזה סיפור הההתאהבות בעברי מהסיבה הפשוטה שאני לא מאוהבת בו. אני ממש לא גרופית (אז מה אני עושה בפורום הזה?... ובכן אני פה בעיקר בגלל הפורום ופחות בגלל עברי....) אבל בכל זאת, מתי הבנתי שאת השירים שלו אני הכי אוהבת??? מאז ההופעה שלו באוניברסיטת בר אילן. כשראיתי שהוא הולך להופיע אצלנו ממש התרגשתי (כי בכל זאת הכרתי את השירים שלו פחות או יותר אבל עדיין לא קניתי את הדיסקים) ואז אחרי ההופעה המשעממת של עידן רייכל שבמהלכה קניתי את כל דוכנים בערך, עברי סוף סוף עלה.... אבל מה??? החברות הגרציות שלי לא רצו לבוא איתי והעדיפו "להמשיך להסתובב..." ואז תוך שניה, ידיד ממש טוב שלי הגיע כדי לבוא איתי למתחם של ההופעה (אפילו שהוא היה צריך ללמוד ושהוא ממש לא אוהב את עברי). אז בעצם באותו יום "התאהבתי" בשני אנשים.....

למעלה