ירון וילנסקי
א אלימיט1 Member אתמול ב- 17:40 #23 נכתב ע"י אלימיט1: תודה. אז מי זה המטפס צוקים מצטיין י-ל? לחץ כדי להרחיב... יעל כמובן!
D davidalonil Member אתמול ב- 20:15 #24 "במתכון לאספרגוס?"/"מכל הלב..." לא מסתדר לי, אודה לעוזרים שבוע טוב
ג גללירי Member אתמול ב- 22:18 #28 נכתב ע"י גללירי: במתכון לאספרגוס : מי קרח, מכל הלב, יצא לי : פריקרד, שזה משהו ששייך לקרום הלב לחץ כדי להרחיב... פריקרד (Pericardium), או קרום הלב, הוא שק סיבי וסרוזי העוטף את הלב ומגן עליו. [1, 2, 3]
נכתב ע"י גללירי: במתכון לאספרגוס : מי קרח, מכל הלב, יצא לי : פריקרד, שזה משהו ששייך לקרום הלב לחץ כדי להרחיב... פריקרד (Pericardium), או קרום הלב, הוא שק סיבי וסרוזי העוטף את הלב ומגן עליו. [1, 2, 3]
ג גללירי Member אתמול ב- 22:20 #29 נכתב ע"י גללירי: במתכון לאספרגוס : מי קרח, מכל הלב, יצא לי : פריקרד, שזה משהו ששייך לקרום הלב לחץ כדי להרחיב... פריקרד (Pericardium), או קרום הלב, הוא שק סיבי וסרוזי העוטף את הלב ומגן עליו. [1, 2, 3]
נכתב ע"י גללירי: במתכון לאספרגוס : מי קרח, מכל הלב, יצא לי : פריקרד, שזה משהו ששייך לקרום הלב לחץ כדי להרחיב... פריקרד (Pericardium), או קרום הלב, הוא שק סיבי וסרוזי העוטף את הלב ומגן עליו. [1, 2, 3]
ג גללירי Member אתמול ב- 22:07 #26 ירון וילנסקי נכתב ע"י אלימיט1: איש גלי צהל בבקשה לחץ כדי להרחיב... ירון וילנסקי
ג גללירי Member אתמול ב- 22:15 #27 ירון וילנסקי נכתב ע"י אלימיט1: איש גלי צהל בבקשה לחץ כדי להרחיב... ירון וילנסקי