יצא לי דגנרטכינוי גנאי לטיפש שפירושו מנוון
יצא לי דגנרטכינוי גנאי לטיפש שפירושו מנוון
תודהיצא לי דגנרט
כן טעיתי בהקלדה בתשבץ יצא לי חדו"אליתר דיוק: חדו"א (כנראה טעות הקלדה שלך...)
רואה את העיגולים האפורים? הם אומרים שיש משהו מיוחד במשבצות שלהם. אין לי בעיה לרמוז יותר, אבל לדעתי יותר נחמד להבין לבד מה הסיפור איתם. ההמלצה שלי היא לא למהר ולבקש עזרה, במקרה הספציפי הזה.האל"פים בלהקת אבבא והן בלבד,
יצא לי : 'סניות' , מה זה ??
כבר סיימתי את כל התשבץ וכל העיגולים האפורים פתורים, אבל המילה הזאת פשוט לא מובנת, לא ברורה, אז מדוע לא לברר עם חכמים מאיתנו, מהתשבץ הזה לומדים הרבה בחיפוש אחר תשובות בגוגל , AI וכד' אם כך מדוע לא לברר אם יש משהו לא ברור , מה עוד שבמילה שביקשתי לברר חסרה אות, וקשה להבין למה הכונה. וחוץ מזה כל אחד ע"פ דרכו. חנוך לנער ע"פ דרכו....רואה את העיגולים האפורים? הם אומרים שיש משהו מיוחד במשבצות שלהם. אין לי בעיה לרמוז יותר, אבל לדעתי יותר נחמד להבין לבד מה הסיפור איתם. ההמלצה שלי היא לא למהר ולבקש עזרה, במקרה הספציפי הזה.
צהריים טובים גללירי!כבר סיימתי את כל התשבץ וכל העיגולים האפורים פתורים, אבל המילה הזאת פשוט לא מובנת, לא ברורה, אז מדוע לא לברר עם חכמים מאיתנו, מהתשבץ הזה לומדים הרבה בחיפוש אחר תשובות בגוגל , AI וכד' אם כך מדוע לא לברר אם יש משהו לא ברור , מה עוד שבמילה שביקשתי לברר חסרה אות, וקשה להבין למה הכונה. וחוץ מזה כל אחד ע"פ דרכו. חנוך לנער ע"פ דרכו....
צהריים טובים עמוס!בוקר טוב!
האות ס', במיקומה בתשבץ, מתפקדת כמו הצליל סול. התשובה היא: סולניות.
להקת אבב"א המקורית הייתה מורכבת משני גברים ושתי נשים. שמה נלקח מהאותיות הראשונות בשם הפרטי של חברי הלהקה: אנייטה, בני, ביורן, אנני פריד.
אם כך, "רק האל"פים" מסמלים את חברות הלהקה, הסולניות. מקווה שעכשיו הכל ברור.
יום טובו ובשורות טובות!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.