אתה בטח יודע כמובן שהיא היתה גבר, נכון? אילה אילה אילה איאה, או או או.
P python 4 New member 29/3/04 #16 אתה בטח יודע כמובן שהיא היתה גבר, נכון? אילה אילה אילה איאה, או או או.
צ צהובון 1 ויחיד New member 29/3/04 #17 Yeah.... In your dreams ידעת שהיא היתה החברה לשעבר של הכדורגלן הברזילאי פלה לא ידעת, מה הפלא ידעת שיש לה בת העונה לשם סשה, שנולדה ב-98 ידעת שב-91 ניסו לחטוף אותה וכתוצאה מכך מתו 2 אנשים אני אנציקלופדיה מהלכת
Yeah.... In your dreams ידעת שהיא היתה החברה לשעבר של הכדורגלן הברזילאי פלה לא ידעת, מה הפלא ידעת שיש לה בת העונה לשם סשה, שנולדה ב-98 ידעת שב-91 ניסו לחטוף אותה וכתוצאה מכך מתו 2 אנשים אני אנציקלופדיה מהלכת
P python 4 New member 29/3/04 #19 אה כן? היא נשואה לשחקן טלנובלות מפורסם. לא יודע מי, נדמה לי מישהו מה-'אחד'. הידעת לא כי אתה רע ואנשים רעים לא יודעים דברים.
אה כן? היא נשואה לשחקן טלנובלות מפורסם. לא יודע מי, נדמה לי מישהו מה-'אחד'. הידעת לא כי אתה רע ואנשים רעים לא יודעים דברים.
צ צהובון 1 ויחיד New member 29/3/04 #20 אני רע../images/Emo35.gif אני../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif אני מלאך כולם אוהבים אותי, גם אם הם לא מוכנים להודות בזה...
אני רע../images/Emo35.gif אני../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif אני מלאך כולם אוהבים אותי, גם אם הם לא מוכנים להודות בזה...
P python 4 New member 29/3/04 #26 מרי זה לא כולם! סתם, אתה יודע שאני הכי אוהב אותך! (חוץ מבאו, אבל הוא כבר לא איתנו. ונוֹי. ונוּש. ובּקי ודורין. ורעות ודרקי ועידית וג'וני ושחר וצ'רמינג ושרון1 ושרון2 והבחור מאתמול שאמר שהוא קשוח. חוץ מכל אלה. ועוד כמה).
מרי זה לא כולם! סתם, אתה יודע שאני הכי אוהב אותך! (חוץ מבאו, אבל הוא כבר לא איתנו. ונוֹי. ונוּש. ובּקי ודורין. ורעות ודרקי ועידית וג'וני ושחר וצ'רמינג ושרון1 ושרון2 והבחור מאתמול שאמר שהוא קשוח. חוץ מכל אלה. ועוד כמה).
ג גייסון קוק לנצח New member 29/3/04 #23 היא נשואה ללואיסנו זפיר(זאין מהאחד) עכשיו מי אינצינקלופדיה מהלכת גם אני הייתי חולה יל שושה שהייתי קטנה
היא נשואה ללואיסנו זפיר(זאין מהאחד) עכשיו מי אינצינקלופדיה מהלכת גם אני הייתי חולה יל שושה שהייתי קטנה
D darklighter New member 29/3/04 #24 למה אתם שמים פורנו בפורום שיש.. בו ילדים מתחת לגיל 18 בושה!!!!! אוי שיט שוב דארקי1 השתלטה עליי.... עכשיו חזרתי בנחמין תעשה לי ילד!!!!!!!!!!!!!!!!
למה אתם שמים פורנו בפורום שיש.. בו ילדים מתחת לגיל 18 בושה!!!!! אוי שיט שוב דארקי1 השתלטה עליי.... עכשיו חזרתי בנחמין תעשה לי ילד!!!!!!!!!!!!!!!!
נ נרקיסטית New member 29/3/04 #10 קודם כל ברוכה הבאה ילד... ודבר שני שרידן לא כוסית.... ואם היא כן אז היא כוסית מאוד טיפשה.. אז קח לך ת'שוקו שפייטון הביא לך ותעשה חיים
קודם כל ברוכה הבאה ילד... ודבר שני שרידן לא כוסית.... ואם היא כן אז היא כוסית מאוד טיפשה.. אז קח לך ת'שוקו שפייטון הביא לך ותעשה חיים