תשוקות, נחמד.

תשוקות, נחמד.

גיליתי את הפורום, אני מפורסם אה כן, אני חדש כאן. יקיר, בן 14 וחצי, תשוקות זאת הטלנובלה היחידה שאני רואה (מוזר שאני בכלל רואה טלנובלה, חשבתי שאני קשוח). וזהו אין לי עוד מה לרשום. חוץ מששרידן כוסית.

python 4

New member
מר פלאפל הנכבד

1. תשוקות זו לא טלנובלה, זו אופרת סבון 2. שרי לא כוסית, היא מכוערת לאללה 3. אתה לא קשוח, אתה בן 14.5 4. ובגלל שאתה לא קשוח, אתה יכול לקבל
על חשבון רעות.

Lazy Lady

New member
שרידן כן כוסית........

תגיד את נורמלי.....?!! שרידן יפה... ואין מה להוסיף! חחחח...

python 4

New member
סליחה.. 'ואין מה להוסיף?'

טוב, את חדשה פה, אבל הותיקים יזכירו לך את מלחמות שרי/קיי שהתנהלו פה בחודשיו הראשונים של הפורום, והסתיימו בנצחונה החד משמעי של קיי. אבל עכשיו אין קיי. אין פורום. קשה. קשה.

Lazy Lady

New member
אני לא מבינה מה הקשר ל....

או קיי או שרידן שניהם בניפרד יפות

מר python הנכבד

1. בשבילי זה אותו דבר, אני בד"כ לא רואה סדרות כאלו. 2. היא דווקא כן כוסית, שלא נדבר על הגוף. 3. הגיל שלי לא אומר כלום, ובכלל לא דיברתי עליו. 4. אני אעדיף נס קפה.

python 4

New member
פלפל יקירי,

1. זה לא אותו דבר, יש הבדל גדול. 2. בוא באמת לא נדבר על הגוף של הבלונדה. 3. גם הגיל שלי לא אומר כלום 4. בבקשה, נס

Total Disease

New member
../images/Emo7.gifזה פלאפל, לא פלפל.

פלאפל
זה פרט מאוד חשוב. אני גם שונא פלפלים.

Elder

New member
מה הקשר קשוח?

מזה הסטיגמות האלה? למה בנים צריכים לראות רק אקדחים ורציחות? למה אין מבוגרים שלא רואים סדרות מצויירות?

GrandPrix2004

New member
בנים כן צריכים לראות אקדחים ורציחות

למה נראה לך שאני רואה את האופרת סבון (צמד המילים האלה עושה לי פריחה בכל הגוף) הזאת? - מ2 סיבות: 1. אני אוהב את האקדחים והרציחות ומחכה שיגיעו כבר לשרידן ושאולי הפעם גם יפגעו... 2. העל טבעי, ההרס, הרשע, הרוע 3. קיי1+סימון1 מזל שקיי עזבה סמוך לעזיבתי אז זה לא צריך להדאיג אותי. בעזרת השם אמן אמן עוד שבועיים אני אפסיק לראות תשוקות בעזרת השם יתברך.

GrandPrix2004

New member
אני? כאילו ממש לא!!!

אתה ממש... מפגר!!!! ואני לא מתכוון לעסוק בנושא הזה יותר. עכשיו תסלח לי אני הולך להאזין לאוסף הכפול של בט מידלר. צ'אווווווווו...

python 4

New member
יוּ! יש לך את האוסף הכפול של בטוש?

שיואו, איך אני מת עליה!
תביא לי לצרוב! סתם, נראה לך אני אוהב את הפוסטמה הזו? אני שונא סטיגמות.
האמת היא שאני באמת מת עליה. היא ריגשה אותי נורא ב-'חופים'.

אני כשהייתי קטן אהבתי את..........

שוּשַה. כן כן, יש לי אפילו דיסק שלה (אִילַה אילה אילה אייה, או או או, אילה אילה אייה.... קָנַארַה קנארה...)

python 4

New member
גם אני אהבתי את xuxa

אגב שמעת על זה שהיתה לה שריפה באולפן תוך כדי שידור וכמה ילדים מתו?

למעלה