תשוקה

תשוקה

בכל מילה עיקשת אני מבקש לחשוף עוד טפח מגופך ובהיותך נרהבת בחמודות קימורייך וחמוקייך צלולה במראות בריאה, מתכנסת נשמתי אל ליבי ופועמת בצלילי חטאים. ובהיותי נעטר בזעזועי התמכרות, שופעת עזותנו מנעמים.

שמים1

New member
נִיחוֹחַ אִישׁ

וְהָיָה בְּךָ נִיחוֹחַ שֶׁמֶשׁ וְאוֹר עֲלֵי סְתָו צִבְעוֹנִיִּים וַחֲלוֹם מָתוֹק. הָיָה בְּךָ רַחַשׁ גַּלִּים נִשְׁבָּרִים אֶל חוֹף רוּחַ הַמְּסַלְסֶלֶת קוֹלוֹת שֶׁל עֶרְגָּה נוֹשֵׂאת כְּמִיהוֹתַי עַל עָנָן אָפֹר. הָיוּ צְלִילִים שֶׁנִּגַּנְתִּי חֶרֶשׁ פּוֹרֶטֶת עַל גּוּפְךָ בִּשְׂפָתַיִם רָפוֹת וְהָיוּ אֶת עֵינֶיךָ שֶׁהִבִּיטוּ בִּי אֶמֶשׁ בְּמַבָּט חוֹדֵר רַכּוֹת, מְפַתּוֹת.

מגעי תאווה

רסיסי אחווה השופעים יפעה טבעו בי מגעי תאווה והרהורים גלומים במעטה ניחוחות הילכו עלי בדרכי הנפתלת בהיותי רוקם על מחוזות לבי צעיפי געגועים. והיית לי האחת הנעתרת אל תשוקותי, מטמורה אוצרת ניבי עגבים ומפלחת בי תלמי אהבה מעורטלת.

שמים1

New member
אתה לי אהבה

אתה לי חץ אהבה המפלח ליבי לפלחים רוטטים קרן שמש ביום חורפי המחממת גופי בעלטה. אתה לי פתיתי שלג טהורים בנפילתם הרכה לטיפת הרוח בנשמתי אתה לי אהבה .

את

את לי תמונת חלום כובש ואני מבקש שלא להקיץ כל עוד נפשך את נפשי חובקת בהיותנו עטופים בגלימת תאווה. וכמו שוחר לטרף אני ניצב על מבואות שירייך ובהיותם סובבים סחור סחור את משאלות לבי, אני נעטר במחלצות גופך ונרקע בעולמך.

יערית 1

New member
אתה../images/Emo20.gif

נשבת אל חיי כרוח סוערת בצמרות ליבי. בלאט נשרו אליך פרחי שיריי, שרתי לך מנגינת כיסופיי. מבעד לרקיע עטור פרחים מול חוף זהוב, רטט גלים נשברים הנושאים רסיסי אהבה נפשי יוצאת אליך. התערפלתי בך בנועם וסערה, בניחוח ים מלוח ליקטתי תשוקה מליבך וידעתי, אתה האיש!

למעלה