תשוקה

תשוקה

ניצצדתי אליה מאחור,כולי רוטט מתשוקה. הירגשתי איך האיבר המתקשה שלי דוחק את השימלה שלה אל תוך העמק שבין לחיי עכוזה השובב. חפנתי את שדיה בידיי ,ופיטמותיה דקרו אותי בקשיותן ואנחת אלוהים פרצה מפיה. היא התכופפה מעט קדימה ,מפקירה את גופה לכל אשר יעלה ברוחי וכך עשיתי. הרמתי את שימלתה וחשפתי את ישבנה אל מול פניי.אלוהים נימצא באישה שהרי גוף כה מושלם חייב להיות אלוהי.חמוקיה ותווי גופה כה עגולים,מושלמים. קירבתי את פי אל גבה וירדתי איתו לאורכה עד למטה.נשכתי את ישבנה קלות והיא התמוגגה מעונג. המשכתי לרדת בילשוני לעבר משולש האהבה שלה דרך העמק שבתוך ישבנה הענוג.מממממממממממ היא גנחה.הבנתי שהמשולש יחכה קצת בדרכי אליו והמשכתי לחקור את הלחיים העגולות שלה,היגעתי אל פי הטבעת שלה בילשוני והיא רטטה מהתרגשות עילאית . היא התרוממה ולקחה את הזיין שלי בידה.הוא לוהט ואני כבר מת לחלוק בו איתה והיא מובילה אותו בביטחה אל עבר כוסה החמים.בינגו.התאמה מושלמת. אנחנו נעים בקצב איטי ומגבירים אותו והיא מבקשת שאגמור לה בפה אם אוכל ואני מהנהן ברצון. אני גומר אני מודיע והיא קופצת על בירכיה ומכניסה אותו לעומק פיה ואז......... הר הגעש מתפרץ הישר אל פיה והיא אוספת את הכל ומנשקת אותי , חולקת את מה שיש לה איתי.

למעלה