תשוקה

תשוקה

תשוקה
תשוקה בי בוערת כן היא ולא אחרת להרגיש את הלהט לראות את המבט להרגיש את החום לדעת שזה לא חלום ללטף ולהרגיש אותך לחבק ולאהוב אותך והתעצמות הרגשות הסוחפות באות אלינו בזו הרכות אותנו מושכות לרומנטיקה ואהבה ואני לזאת כה כמהה בלי מילים רק להרגיש אותך לומר את מילים הנוכונות רק לך וכמיתר לפרוט על כל הגוף ולהסחף אלייך בטירוף תשוקה בי בוערת כן היא ולא אחרת נוגעת מלטפת מעצימה מיוחדת רומנטית שלעצמה .

Mוניk

New member
נשימות התשוקה../images/Emo25.gif

נשימות התשוקה המתגברת נשימות התאווה החודרות, ת'גוף ותנפש נשימות התשוקה הגואה מרגע לרגע נשימות לוהטות את גופינו מלחימות מבעירות תתשוקה בלהט עז ובטרוף לוהטים כאש הלבה רותחת מבעבעת וגולשת בהתפרצות אדירה עד העונג הבא

תשוקה מלטפת ../images/Emo25.gif

תשוקה מלטפת
תשוקה אני חשה עכשיו לגופך ויודעת לאהוב רק אותך תשוקה מדהימה עם מנגינה שיש בה המון רוגע ומגע תשוקה מלטפת שאותי עוטפת בחום אדיר בלהבה מסחררת תשוקה אדירה שמחסירה פעימה תשוקה לצליל ולמנגינה ומגע שיוצר המון רגשות תשוקה אדירה עם המון תחושות אוהבות

חן (*_*)

New member
שיר אהבה../images/Emo23.gif

בעיניים עצומות באצבעות רועדות על נימי ליבי-פרטת מנגינה נעימה מנגינה סוערה קרוב לאוזני-ניגנת שיר אהבה חיבה ותשוקה תחת חלוני-זימרת הלחן מתנגן גופי מתרונן אוהבת אותי?-שאלת מרנן לו ליבי בניגון חרישי ושואלת,ואתה? אהבת?

טאKילה

New member
תשוקה מממ..../images/Emo39.gifמקסים שבלולינה

כתיבה מעולה,אהבתי..

חתולון*

New member
שבלולית ../images/Emo24.gif

יופי של כתיבה, איכותית ומלטפת אהבתך כאן את כולנו עוטפת אם תמשיכי כך, יהיה מאד מעניין את מבורכת כאן, זאת עליי לציין

תודה רבה חתולון ../images/Emo24.gif

תודה מקרב
על התגובה שחיממה לי את ה
בזו השניה שמחה לתת מעצמי המון אהבה
ולכולם אני שולחת חיבוק גדול ונשיקה
וגם לך חתולון , שתישמור על הטון
ותוביל בכתיבתך מקום ראשון
אני רק מאחור לומדת שיכלולים
ותמיד עושה כאן חיים נפלאים

למעלה