תלמדי להגיב מה נסגר איתך.שרשרי נכון
ק קליט New member 7/3/11 #22 לא דורשים ממך למשל לכוון בכל התפילה דורשים ממך להיות היום -יותר טוב מאתמול . יש בפירוש נסיונות כאלה שאין לנו את האפשרות לעמוד בהן כמו אם מישהוא מרגיז אותך כהוגן . .
לא דורשים ממך למשל לכוון בכל התפילה דורשים ממך להיות היום -יותר טוב מאתמול . יש בפירוש נסיונות כאלה שאין לנו את האפשרות לעמוד בהן כמו אם מישהוא מרגיז אותך כהוגן . .
ל לאא יודע למה New member 7/3/11 #32 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגתם אותי חח זה היה סתם פוסט שעובר על כל אחד ועוד משו כדי שיהיה הרבה תגובות חח אז לא להסביר אותי ולא לפרשן חיים טובים לכולנו
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגתם אותי חח זה היה סתם פוסט שעובר על כל אחד ועוד משו כדי שיהיה הרבה תגובות חח אז לא להסביר אותי ולא לפרשן חיים טובים לכולנו
ק קליט New member 8/3/11 #49 זה לא כ"כ פשוט ולא כ"כ ידוע . כמו שאתה מבין שיש כזה דבר בהלכות שבת של "חולה שאין בו סכנה" וכו` וכו` ויש מצבים שונים באדם . כך גם מסתבר כאן .
זה לא כ"כ פשוט ולא כ"כ ידוע . כמו שאתה מבין שיש כזה דבר בהלכות שבת של "חולה שאין בו סכנה" וכו` וכו` ויש מצבים שונים באדם . כך גם מסתבר כאן .
ד דורותי בדרך הביתה New member 7/3/11 #24 לכל מכה יש תרופה למשל:.. להשתדל להסתובב במקומות שאין בהם פריצות להפסיק לגלוש באינטרנט...\ וכד' עכ"פ, באמת בהצלחה!
לכל מכה יש תרופה למשל:.. להשתדל להסתובב במקומות שאין בהם פריצות להפסיק לגלוש באינטרנט...\ וכד' עכ"פ, באמת בהצלחה!
ל לאא יודע למה New member 8/3/11 #42 תודה ואת להשים גרביון 400 דינר שאין חשש רכבות ובלי אפשרות הצצה ובצבע הבוץ בים המלח ,בהצלחה