אני ?!..
בס"ד מה פתאום .. יש לזמר איצק אשל שיר שקוראים לו זה לא ממני רק מה' .. בדיוק ככה ! זה ממש לא ממני !!! קודם כל החיים הם לא חרא זאת עובדה עכשיו נכון שהחיים קשים ואולי אפילו מאד וכל מה שיגיד שלו כנראה שמשהו איתו לא בסדר או יותר מידי בסדר שזה גם לא טוב החיים הם מלחמה הם מאד לא פשוטים .. תנסה לרגע לחשוב איזו נקודה מפריעה לך בחיים ונעבוד עליה

מכון שהבעיה אצלנו שאנחנו לא יודעים להכניס את החים לפרופרציות אנחנו לא רואים מעבר לבעיה שיש לנו כרגע בראש ובאמת שרוב הבעיות הן בעיות שאנחנו מביאים על עצמנו ואני אומרת כולם כי תכלס החיים נפלאים אולי אנחנו קצת דפוקים כי מה לעשות יש לנו יצר רע מלידה אבל יש לנו גם כוח לשנות ! כמו שכתבתי לחברך הכל תלוי בך !!! ואני יכולה להגיד מנסיון שאני עושה כרגע ממש לא פשוטה כי החיים ממש כבדים עלי לפעמים ופה היו לי מחשבות נוראיות ולצערי גם היום לא פשוט ואני מאשימה את החורבן והלואי וכבר תגיע הגאולה והכל יהיה יותר פשוט ככה מבטיחים לנו שמעתי שרבי נחמן מתקן הנשמות האם נסית ?!.. אל תגיד שהחיים הם חרא אם לא נסית להפוך אותם .. העיקר זה שיהיה לך מטרה בחיים את הספר האדם מחפש משמעות קראת ?!.. אם בכל זאת תרצה .. תמיד אשמח לייעץ בקשר למשהו יותר ספציפי ולאט לאט תראה שהבעיות כל כך קטנות לעומת הטובות בחיים ואם תהיה לך מטרה כמו נתינה אז בכלל את יכול להיות על הגל ! כי באמת שאדם שנותן מעצמו מקבל הכי הרבה !!! מנסיון

כל טוב תבורך גם אם לא שמח כרגע .. דרך אגב לא החיים קשים אלה האנשים ..