תשוקה

תשוקה

הפיתויים לא חדלים.אלוקים נותן ניסיון שאי אפשר לעמוד בו????לנו הזכרים זה נראה שאי אפשר מה שהבנות לא יבינו לעולם.קשההההההההההההה

למה אני דווקא מבינה אתזה

ועוד איך....זה באמת קשההההההההה אבל החוכמה זה להתמודד עם זה....

תגיד מה נסגר איתך

מבינים את הקושי אבל יחד עם זאת מבינים שצריך להתמודד עם זה.. אלה אם כן אתה רוצה לחטוא אז בכיף...

יופי הגיע הזמן לתקוף !

בס"ד ולמה אתם כן מבינים אותנו ?!... אנחנו צירכות ללכת בראש כפוף לסגור את עצמנו ולמות מחום והעיקר שאתם הקדושים והטהורים לא תיפלו ?!.. ולמה שלא יחשבו גם עלינו ?.. ומה הבעיה שלכם ? מה אתם לפלפלים מה אתם ארטיק שנמס כשהוא רואה איזו אחת מסכנה ?! מה נסגר איתכם ? למה אתם ישר מתחילים להשתגע ולאבד את העשתונות ? למה כל כך קשה לך לשלוט על עצמכם ?!... ואיך זה יכול להיות שדווקא אצלכם היצר יותר מתוכחם ?! ואיפה פתאום כל היראה נעלמה ?!.. ואיפה האמונה ? מה תוך רגע כל העולם יכול להימחק ?!?. וכמובן שזה סתם שיר הייתי חייבת להוציא ולמרות שכמובן שזאת לא דעתי אבל אלה מין דעות קדומות שאשמח לקבל תשובות מכובדות וזה נובע מכעס ועצבות ביחד על העולם שהחיים בו יותר מידי מסובכים לאנשים הפשוטים .. ושמא כל דבריי הם סתם חפירות בעלמא :) גם ככה שמתי לב שכאן אפשר לפרוק , אז למה לי לחוש עצמי טובה יותר ממכם ?!.. דרך אגב אהבתי את הכינוים .. במיוחד את פה במזיד .. דרך אגב אני פה בשוגג .. אז אנא אל תסקלו אותי ..

את

פתתחי קצת הגרביון מגיע עד הכפתור העליון.את לא תריכה חצאית וחולצה מרוב שהגרביון מכסה.ולמה??כי הגברים הם התוקפים ולכן יצרם חזק גדול ותוקפני מלעשות שאצלכם זה יותר רך וקל.לילה טוב לך

אה ?!איזה שפה אתה מדבר ?..

בס"ד הכינוי שלך זה לא יודע למה .. אבל אני יכולה להגיד לך בדיוק למה !!! בגללך ! הכל תלוי בך ! ואיך אני אוכח לך את זה ?!?. אני אביא דבריו של הרס"ג באמונות ודעות מאמר רביעי ..."ה' נתן לאדם כוח ויכולת לעשות מצוותיו , ולהימנע מלעשות את מה שהזהירו עליו . " והוא מביא הוכחות לזה שהאדם יכול לשלוט על החלטתיו ויש לו בחירה חופשית הטענות שלך שוללות את הבחירה החופשית של הגברים .. נכון שזה לא פשוט וכי אתה חושב שלנשים יותר פשוט ?! לא אחד לא פשוט ! החיים הם קשים החיים הם מלחמה באנו לפה להלחם ובאנו גם לנצח !! גם לאדם שכביכול נראה הכי מאושר בעולם בין מבחינה רוחנית ובין מבחינה גשמית גם לו קשה אם לא אהיה קשה לא היינו כאן ... אבל דווקא הקושי ביצירה היצר ביצירה הוא שעוצר ליצירה להמשיך להיות .. ואתה יכול לבוא ולהגזים .. ולהגיד שזה קשה מוות וכולי אבל תכלס זה הכל בראש שלך ! ואתה שולט על הראש שלך אתה יכול להציב לפניך מטרה אחרת במקום להימנע מרע תעשה טוב !!!!! אם תהיה עסוק בגמילות חסדים בצדקה בלימוד אז תאמין לי שהראש שלך יהיה הרבה יותר שקט .. והתשוקה העיקרית שלך תהיה הנתינה >> ועל הנתינה אפשר ללמוד המון מהרב דסלר והלואי ונזכה ללמוד ולתת באמת ..

היה שווה הפוסט הזה

בשביל התגובה שלך הדברים מחזקים נכונים וקיימיים שנזכה אמן.תודה לך

תודה רבה לך אחינו :)

בס"ד שימחת אותי מאד העיקר שעושים לשם שמים ובאמת באמת שכל מה שאני אומרת זה בורא עולם כי תכלס אני סתם כלום אפס נאדה הבל הבלים .. ואפילו אני מתפלא ממה שבורא עולם מזכה אותי ולא מבינה למה מגיע לי לנו ? כל כך הרבה טוב ?!.. שוב אשריך שאתה מחפש ושואל וחוקר חיפשת ולא מצאת אל תאמין ! חיפשת ומצאת תאמין ! צריכים לחפש על מנת להאמין .. שא ברכה .

אתה צריך להסביר

בס"ד את האמת לניק שלי יש סיפור חיים ארוך מידי .. בשביל להסביר אותו על רגל אחת .. אבל אם אני אנסה להכנס לדמותו של הלל הזקן ובכל זאת להסביר על רגל אחת אז אומר שאני באתי לכאן על מנת לכתוב להביע להוציא לפועל את כל הכוחות ידיעות מחשבות כוונות רצונות בעצם לעשות להועיל ואם אוכל להשפיע ולו על בן אדם אחד לטובה כמובן אז זהו שכרי :) להראות לכולם שהעולם שלנו לא עד כדאי כך גרוע כמו שלפעמים אני מרגישה ואולי גם אחרים כי באמת שאני הצלחתי לצמוח בתוך אדמת סלעים קל וחומר שאתם ! ובאמת שאין לי מושג על מה אני מדברת ולמה אני חופרת אולי בגלל שאני אישה ואולי בגלל שנמאס לי לשתוק (כמו שאומר הרב קוק .. שממנו ינקתי לעצמי כוחות מחודשים .. ) תודה לך שנתת לי את הזכות להביע את עצמי ולהרגיש שבכל זאת זה אפשרי ..

אני ?!..

בס"ד מה פתאום .. יש לזמר איצק אשל שיר שקוראים לו זה לא ממני רק מה' .. בדיוק ככה ! זה ממש לא ממני !!! קודם כל החיים הם לא חרא זאת עובדה עכשיו נכון שהחיים קשים ואולי אפילו מאד וכל מה שיגיד שלו כנראה שמשהו איתו לא בסדר או יותר מידי בסדר שזה גם לא טוב החיים הם מלחמה הם מאד לא פשוטים .. תנסה לרגע לחשוב איזו נקודה מפריעה לך בחיים ונעבוד עליה :) מכון שהבעיה אצלנו שאנחנו לא יודעים להכניס את החים לפרופרציות אנחנו לא רואים מעבר לבעיה שיש לנו כרגע בראש ובאמת שרוב הבעיות הן בעיות שאנחנו מביאים על עצמנו ואני אומרת כולם כי תכלס החיים נפלאים אולי אנחנו קצת דפוקים כי מה לעשות יש לנו יצר רע מלידה אבל יש לנו גם כוח לשנות ! כמו שכתבתי לחברך הכל תלוי בך !!! ואני יכולה להגיד מנסיון שאני עושה כרגע ממש לא פשוטה כי החיים ממש כבדים עלי לפעמים ופה היו לי מחשבות נוראיות ולצערי גם היום לא פשוט ואני מאשימה את החורבן והלואי וכבר תגיע הגאולה והכל יהיה יותר פשוט ככה מבטיחים לנו שמעתי שרבי נחמן מתקן הנשמות האם נסית ?!.. אל תגיד שהחיים הם חרא אם לא נסית להפוך אותם .. העיקר זה שיהיה לך מטרה בחיים את הספר האדם מחפש משמעות קראת ?!.. אם בכל זאת תרצה .. תמיד אשמח לייעץ בקשר למשהו יותר ספציפי ולאט לאט תראה שהבעיות כל כך קטנות לעומת הטובות בחיים ואם תהיה לך מטרה כמו נתינה אז בכלל את יכול להיות על הגל ! כי באמת שאדם שנותן מעצמו מקבל הכי הרבה !!! מנסיון :) כל טוב תבורך גם אם לא שמח כרגע .. דרך אגב לא החיים קשים אלה האנשים ..

אנחנו מביאים על עצמנו?

אהה נכון אדם שקיבל את המחלה הוא אשם. וברור שהכל מה` לכן הוא אשם.

:)

בס"ד צודק .. יש דברים שאנחנו לא מבינים ולכן אנחנו מקבלים את דבריהם של חז"ל שהעולם מתנהל בצורה צודקת ואפילו רחמנית מידי ... כי תכלס לפי ההתנהגות שלנו היינו ראוים להרבה פחות לדעתי .. כי קשה מאד למצוא בני אדם טובים תסתכל לשמים כמה כוכבים יש ? יש ברוך ה' לא חסר אבל לנו קשה למצוא כי אנחנו יותר מידי צרי ראיה סבמבה ?!..

ראש כפוף??חס וחלילה מאיפה שמעת עלזה

וכן בבני ברק מסתכלים שם על כל אחת חבלז לא משנה איך היא לובשת דוסי או מודרני פשוט חרמנים!!

dror39

New member
אין סיכוי

הן בחיים לא יבינו אותנו.. תראה איך הן מייד היטו את הנושא לצרות שלהן.. לכל הרוחות... תנו לנו להנות מהעונג של הצרות שלנו.. 'להתלונן' שייך אמנם לכן.. אבל בחייאת רבק.. תנו לנו גם קצת.. לא פייר.

נתנו לכם יותר מידי זה בסדר...

וגם שאומרים שמבינים אותכם אתם אומרים שאנחנו לא מבינות אז אולי באמת כדאי לתקוף??חחחח

למעלה