תשוקה

קקיון10

New member
תשוקה

שלום לכל הנמצאים ברצוני לשתף אתכם במשהו. אני בן 28 וחברתי בת 25 ואנו יחד כ8 חודשים אצל חברתי החלה בעיה בתשוקה לאחר ארבעה חודשים בקשר. האם זה אומר שאין לה משיכה אלי? היא טוענת שמשיכה יש לה. אני אציין שהיא אמרה לי על הבעיה שלה רק אחרי חצי שנה כלומר חודשיים היא מרגישה חוסר בתשוקה ואני לא ידעתי. אם זה משנה משהו אז אחרים דווקא כן ידעו ואותי לא שיתפה. האם זה משהו שאפשר להתגבר אליו הן היא כשלעצמה וככה שינינו יחד בקשר?
 

מריוס זכריה

Member
מנהל
אפשר... אבל קשה ולא בטוח שכדאי לנסות

אתם נורא צעירים, לא המון זמן ביחד. שווה לבדוק את הדברים הבסיסיים: בדיקות דם הורמונליות, חשד לדכאון. אם הבעיה היא בתחום הפסיכולוגי פרופר, לא יודע אם במקומך הייתי נכנס לזה. אפשר לנסות בשיחה פתוחה לנסות להבין האם קרה משהו ספציפי באותו זמן: ארוע קשה, ריב ביניכם. אם זה לא משהו מוגדר וברור... מריוס
 

seeyou

New member
זאת לא בעיה שלה-זאת בעיה שלך(לדעתי)

ישנן בנות ש"מתרגלות" לחיי מין מסוימים גם אם אין "תשוקה" חזקה. הן יהיו מוכנות להשאר בקשר בגלל סיבות אחרות ולהסתפק עם מה שיש אבל,זה לא אומר שביום אחד לא יקומו ויספקו את התשוקה המצטברת יש בנות שההחלפה של בין הזוג משקיטה את "התשוקה" לזמן מה-ונותן כוח להמשיך בקשר הרגיל. Love is a matter of chemistry, but Sex is a matter of physics יוסי נ.ב יש שוני בין יחבי מין לסקס.(לדעתי) .
 

czar

New member
קקיון

תן גז.... מה אתה חופר, למה לך להסתכן כבר מעכשו לכל החיים.
 
למעלה