תשוקה

מתלחיות

New member
תשוקה

הוא היה חבר סתם שנסע איתי לחול.סתם.טיול.לא אשכח את אותו לילה שבו הוא נכנס לחדרי במלון התיישב על מיטתי והחשמל שזרם בינינו באותו זמן גרם לו ללטף ברכות משכרת את ידי.הרגשתי מה שאני חושש שלא ארגיש שוב לעולם.בבוקר מצאתי את עצמי עטוף בזרועותיו וכל המצעים סתורים.רציתי שהרגע הזה לא יגמר לעולם.זה היה אהבה מטורפת של למעלה משנה.אבל ידענו שזה יבוא.מה לעשות שנולדנו חרדים.זה נגמר..יש לו כבר אישה..בדד..בלי עתיד בלי תקוה..בלי חלום..

מתלחיות

New member
סבב

מה פשר האייקון הזה?האם מונח תחתיו מסרון או שזה יותר כמו ``ברוכים הבאים למועדון``?..

Hashachaf

New member
מתלחיות VS חי לחיות

Accidentally: Two similar nicknames. Same registration date to Tapuz. Adjacent messages. Just wondering...

likud1

New member
אני אתרגם לך...

הוא הציב את הניק שלך מול הניק חי לחיות שכתב בשפה מאוד גבוהה- י'מגעילים. ועכשיו התרגום: במקרה: שני ניקים דומים. הרשמה לתפוז באותו היום. הודעות קרובות. סתם תוהה... אז ככה... אפילו לא שמתי לב לכך, אבל אני מקווה שאתם לא אותו אחד בניקים שונים ולו רק בגלל העבודה שאליך יש לי סימפטיה ולבחור השני אפילו לא טרחתי להגיב, כי טיפשות לא ניתנת לתיקון.

מתלחיות

New member
מכחיש בתוקף

אין לי שום קשר לחי לחיות נשבע לכם!אין סיכוי שאדם אחד יכתוב דברי טפשות וחוכמה ביחד...

likud1

New member
אני לא חושד בך

וגם הבהרתי את זה בהודעה שלי... כאמור, יש לי הרבה סימפטיה כלפיך ואני מאחל לך רק הצלחה ומקווה שתמצא אהבה אמיתית שתשאר לעד. נ.ב. אמרת נכון, טיפשות לא מסתדרת עם החוכמה שנשמעת ממך...

../images/Emo24.gif (= חיבוק) חם גם ממני

לאחר קריאת שרשור ההודעות גם אני מחזק את ידיך באהבה. בכרטיס האישי שלך לא ציינת שום פרט (אני מבין את חששך) ולכן אינני יודע, במה אני יכול לעזוז מעבר לחיבוק התומך. ראשית - אני רוצה לאחל לידידך לשעבר מכל הלב המון הצלחה בנישואיו. תיקון הנטייה הוא דבר קשה ביותר אבל אפשרי לעיתים. או אולי את הנטייה אי אפשר לתקן אבל אפשר להקים משפחה לתפארת. הלוואי כולנו היינו זוכים לכך, כי רבים כאן חפצים בזה. האחרון, שיטיף לך מוסר, זה אני. כידוע "חביב אדם, שנברא בצלם". לכן אני מקבל כל אחד כפי שהוא: דתי, חילוני, דתל"ש או חרדי, ובלבד, שיהיה "אדם". לא צריך להתייאש. דווקא כאן בפורום אתה יכול למצוא רבים במצבך ואולי גם את שאהבה נפשך. שתי אפשרויות לפניך: האחת - לוח ההיכרויות בצד שמאל של דף זה, והשנייה - במסרים אישיים עם מי מהגולשים, המוצאים חן בעיניך (לחלקם כבר יש חברים/בני זוג). חלק מהגולשים כאן תוכל לפגוש במפגשים של אסף זהבי (אם תעקוב אחר ההודעות האחרונות, או תתקשר לטלפון 050-7809585) או בכל צורה אחרת שתחפוץ. ההשתתפות כאן בפורום בהמשך בוודאי לא תזיק לך.

מתלחיות

New member
חיממת את ליבי

תודה על התמיכה השהיה פה בפורום מחממת את הלב,אגב איזה פרטים לא ציינתי שיכלו לעזור?

למעלה