תשוקה

תשוקה ../images/Emo23.gif

לכבוד סופ"ש לכם אותו מביאה עם מלא אהבה ומאחלת לכם סופ"ש , שבת שלום והמון אהבה תשוקה
תשוקה בי בוערת כן היא ולא אחרת להרגיש את הלהט לראות את המבט
להרגיש את החום לדעת שזה לא חלום ללטף ולהרגיש אותך לחבק ולאהוב אותך והתעצמות הרגשות הסוחפים באים אלינו בזו הרכות אותנו מושכים לרומנטיקה ואהבה ואני לזאת כה כמהה
בלי מילים רק להרגיש אותך לומר את מילים הנכונות רק לך וכמיתר לפרוט על כל הגוף ולהסחף אליך בטירוף תשוקה בי בוערת כן היא ולא אחרת נוגעת מלטפת מעצימה מיוחדת רומנטית שלעצמה

אלה מילים שבלולה../images/Emo140.gif תבערה

תבערה מאת עדינה .ו מילים,מילים,מילים... רוצה לראות כבר מעשים! לראות את עיניך היוקדות, לחוש את שפתיך על שפתי הבוערות, אהיה בפניך עטויה בשכבות אצית לסירוגין אותך בלהבות. וככל שתבער ותבער בך האש, תושיט אלי היד,תרגיש ותמשש. כשאפתח את שערי,תבוא כולך רוגש, תקיש על המפתן,תמתין ותתרגש, וכשתעביר בי הרטט, ותדביק אותי באש, נתמזג,נתגושש, נבער יחדיו מאש, עד שתשכח...ותשכח האש.
שיהיה לך שבלולנית סוף שבוע כייפי, לילה טוב לכולםםםםםם

תשוקה מלטפת ../images/Emo23.gif

ועוד משהו בשבילכם עם מלוא אהבה תשוקה מלטפת
תשוקה מלטפת תשוקה אני חשה עכשיו לגופך ויודעת לאהוב רק אותך תשוקה מדהימה עם מנגינה שיש בה המון רוגע ומגע
תשוקה מלטפת שאותי עוטפת בחום אדיר בלהבה מסחררת תשוקה אדירה שמחסירה פעימה תשוקה לצליל ולמנגינה ומגע שיוצר המון רגשות תשוקה אדירה עם המון תחושות אוהבות
לפנינת חן ולכולם אני מאחלת לילה טוב ותודה לך פנינת חן , סופ"ש אוהב במיוחד ותודה על המילים והתבערה שהבאת לכאן פשוט מיוחד ומלא אהבה

שבלולה תגידי איךך? אבל איך

את יכולה ללכת לישון כעת אחרי התשוקה המלטפת...??? איזו תשוקה איזה סחרור ממש אש
הולכת כעת לצייר את התשוקה:) משיכת מכחול מאת עדינה .ו כארטיק נמס ניגר אל החך, המרווה צמאוני פלשת אלי... אל חיי, ביקרת בשדותי... ביום לוהט וחם. כשמבטינו בלהט נפגשו... ללא מלל הכל אמרו... כשידייך על גבי ציירו... ובעצם הזנב עצרו, קראתי בשימך בלחישה... צייר לי עוד... בבקשה. ואתה...בלהט חייכת... והמשכת.

פנינת......

לשבלולה יוצאות מילים כאלה למה היא עכשיו אתי במחסן....... אני עושה שיפוצים והיא כותבת שירים.

קונן השתגעת

נראה לך , שאני אהיה במחסן ... חחחח אני רק ליד החוף , במרפסת צופה על הים או כותבת שירים על מה שאני מרגישה ואם נראה לך שזה בשבילך , אז שזה רק יראה השיר ניתן בשביל כולם. ועוד משהו ... לגבי מים זה השפרצות מים , אפשר גם סודה ויין ואתה ואולגה ... טוב זה סיפור אהבה.

שבלולה מתוקה!

תגידי לי בבקשה,על איזה מרפסת את יושבת שיוצא לך שירים כאלה שמחים? לאיזה ים את צופה,ים תיכון,כנרת,המלח,סוף או ים הירקון......

קונן

המרפסת היא של ביתי ... הים שאני צופה זה אחד מימי התיכון , ים מיוחד ויפה זה חוף ים פרטי אי שם בארץ , ויוצאים לי שירים שמחים תודה אני מקבלת המון השראה גם מהרגשה ולא רק מהצפיה בים שמרגיעה

שבלולה מתוקה..............

יכל להיות שאת מתבלבלת בין ים סוף לים התיכון? רק מי שגר ליד ים סוף מרגיש כאילו זה הים הפרטי שלו.....

לפנינת חן ../images/Emo23.gif

את פנינה של אהבה ולך המון תודה על השירים שאת מביאה לכאן זה עושה טוב לכולם/ן שמחה שאת אוהבת ולך מאחלת שתיהיה בליבך תשוקה אוהבת ומיוחדת עם הרגשה אוהבת .

שבלולה..................!

תודה לך שאת מפרגנת לחברתי פנינת ושתדעי לך שגם היא כותבת שירים ניפלאים. נכון שהיא לפעמים מעצבנת אותי,אבל מה לעשות, אנחנו יחד כבר שלשים שנה,אז התרגלתי.

שבלולה כפרה שלי..........

תודה לך שכתבת לכבודי שיר כל כך יפה וענוג.... כפי שכתבת,רוצה להרגיש אותך,בלי מילים. להסחף אלייך בטירוף.......ראבק,איזה מילים איזה מילים... תחזיקו אותי אני מתעלף...!

לקונן .....

השיר מועבר לכולם ורק שיתפתי אתכם ברגשותיי אתה זקוק לאולגה כדי לדעת שזו אהבה?
מקסימום קצת מיים ואתה מרגיש כבר טוב. שמחה שאהבת . לילה טוב לך ולכולם .

לילה טוב שבלולה..............

וחבל שעזבת אותי לאנחות. ואני חשבתי שהשיר מוקדש רק בשבילי. וחוץ מזה,אני לא שותה מים. רק סודה.

טומי*

New member
הלו גב' שבלולית..מאופו את מוציאה...

'ת המילים שלך? איזו רומנטיקה...אוךךךךך

טומי ../images/Emo140.gif

המון תודה על הפירגון ועל התמונה
המילים יוצאות , ממה שמרגישים בלב וזה הכי הוגן לשתף אתכם ברגש האוהב .
לילה טוב טומי ושוב תודה

שלום לך אדון מנהל טומי............

למה אתה כל הזמן מתערב....? עד שסוף סוף שרון ....סליחה,שבלולה כותבת לי שירי אהבה ,אתה בא ודוחף את האף שלך....חוצפן. אני מזהיר אותך,למה אני פה סגן רביעי לגיברת מינהלת גחלולה ואני יכול להוסיף להודעות שלך.....יאללה,נוותר לך הפעם,אתה בחור טוב....תשאר פה איתנו. עוד מעט אני הולך לעשות לך בלאגן בפורום שלך.....

טומי*

New member
../images/Emo6.gif היצחקתני....

נראה אותך עושה בלגן...
יוכלו אותך שם בלי מלח

טומי....................!

הלוואי שכולן אצלך יוכלו אותי בלי מלח........... בשביל מה אתה חושב שבניתי מחסן בחצר?

קונן...וטומי......! אתם שוכחים רק

דבר אחד,והוא שבגילנו כבר אסור לאכול עם הרבה מלח.. אתם יודעים, לחץ דם, לחץ בחזה, לחץ ב......! והרי קונן ידוע שאתה ממש ממש מתובל יש עליך מלח מים המלח שום מהמעלית מעניין מה יש עליך עוד מהמחסן

למעלה