תשוקה, משיכה וגמירה.

NONIC7789

New member
תשוקה, משיכה וגמירה.

היי. נמצאת בבעיה קלה, אשמח להתייחסות גברית כאן.
אני נמצאת במצב שלא הייתי בו בחיים. יוצאת עם בחור שלושה חודשים, נכון ש לא מרגישה פתוחה במאה אחוזים להיות במיטה משוחררת לגמריי, מאמינה שזה יפתח עם הזמן, כמו בקשרים הקודמים - ואולי זה משפיע על הסוגיה שפותחת כאן:
הבעיה המרכזית- כבר מספר פעמים שהוא לא גמר ממני. לא מסקס, לא כשירדתי לו ולא כשעשיתי לו ביד. הפעם האחרונה שילבה את שניהם והוא גם עשה לעצמו! ולא גמר. אני לא יודעת אם זה בעיה אצלו, או שאני לא מגרה אותו מספיק. הוא אמר לי בהקשר אחר שנמשך אליי ואני מרגישה זאת.
מצד שני, לי יש יכולת נתניה יותר גדולה משלו. הוא יותר מרוכז בעצמו, הוא כן חווה קשרים לדבריו, או שהוא חווה אותם בצורה המסוימת הזאת, או שאין לו ניסיון כל כך. אני שואלת אותו הרבה פעמים איך נוח לו, מה הוא אוהב, כי אני רוצה שיהיה לו כיף. הוא לא שואל אותי. הוא גם לא לגמריי משתף אותי במה הוא אוהב במיטה ואיך הוא אוהב שנוגעים בו. יש פה אישיו סביב הנושא, כי גם אמר שלא תמיד חייבים לשכב.
חשבתי לדבר איתו על כך. לראות אם הבעיה היא בו או בי. כשהדברים לא מדוברים- הקרבה לא מתאפשרת, ולא יכול להיבנות משהו אמיתי. אני לא רוצה להעליב אותו, אבל אם אדע שזה לא רק איתי- ארגע. ככה אני בין הפטיש לסדן, לא יודעת אם לא נמשך אליי ולא גומר ממני או באופן כללי - מצב שיוצר תסכולים וירידה בביטחון העצמי שלי. יש לציין שהוא קצת מדוכא לאחרונה, ומאוד יכול להיות שזה ישפיע. אני רוצה להיות שם בשבילו, ואין לי בעיה לחכות שיעבור. מה שכן יש לי בעיה- שזה לא הדדי. כלומר, אני יודעת שהוא רוצה אותי, אבל הדרך שלו לחוות קשרים לדעתי שונה משלי. אני יודעת שיכול להיות שבגלל ששרוי קצת בדיכאון זה יכול להשפיע..העניין הוא שכשאני מרגישה מדוכאת אני לא מרגישה בנוח לפנות אליו. אז ברור שלו טוב איתי, כשאני נותנת לו ולידציה, תמיכה והכלה - וההפך לא.
הוא מאוד צעיר ולא כל כך בוגר, ואני מרגישה שהיכולת נתינה שלו, או בנקודה שבה הוא נמצא בחיים- שהוא לא יכול להכיל בת זוג- עם כל המשתמע בכך. יותר לתת מעצמו. יכול להיות שזה האופי שלו, ושאני זקוקה למישהו עם נתינה לפחות כמו שלי.
כרגע התסכול העיקרי שמוריד לי את הביטחון זה עניין המיטה. לא כיף לי ההרגשה הזו, היא לא נעים לי, זה גורם לי למועקה ולכן מנסה להדחיק את הנושא. הוא אמור להיות בשיא הפריחה המינית שלו, אנחנו בשנות ה20 לחיינו. אם זה נובע מדיכאון- שוב- אין לי בעיה לחכות בתנאי שאראה שזה הדדי ואוכל להיעזר בו ולפנות אליו גם בימים פחות טובים. אולי כרגע אין לו יכולת להכיל גם אותי כי שרוי בדיכאון. מוכנה לחכות ולתמוך. אבל עניין המיטה מציק לי מאוד.
מה אתם בתור גברים חושבים? זו הרגשה כל כך לא נעימה, שלפני כמה ימים הלך לשירותים ועשה לעצמו וגמר. ובפעם האחרונה גם זה לא עזר.
תודה לעוזרים.

מריוס זכריה

Member
מנהל
כל ניחוש הולך

ברור שאני, דרך פוסט בפורום, לא יכול לדעת מה הבעייה אצלו.

האם דיכאון קל מספיק כדי לא לגמור? אין לי מחקרים מדויקים. אבל אני אני חושב שלא.
אי משיכה? יכול להיות. אולי את לא הטיפוס שלו, באופן קיצוני? (רזה/שמן בהיר/כהה/ וכולי)

תסבוך שלו עם עצמו, סביב מיניות או סביב זוגיות או אינטימיות, או בלי קשר לזוגיות? זה יכול להיות.
חרדות ביצועים? יכול להיות.
האם הוא לוקח תרופה שמפריעה לגמור (למשל נוגדי חרדות)? יכול להיות.
קצת מכל דבר? גם יכול להיות.
אולי לא אף אחד מאלה, משהו אחר לגמרי? גם יכול להיות.
---
הרעיון שלך של לדבר על הכל, כולל על המיניות, הוא מצויין. אבל יש טיפוסים שאיתם הוא לא ישים. על כל פנים, לא בקלות ולא במיידי. אולי עם השנים? אי אפשר לדעת.

זה שהוא לא מספיק מכיל בשבילך - אז אולי חבל על כל העניין?
זה קצת נשמע שאת רוצה לעשות V על זה שהבעייה לא בך ואז אפשר יהיה להעיף אותו.
אני אומר שאם את בכיוון של להעיף אותו (זכותך המלאה) אל תחכי להסברים למה. פשוט עשי זאת.

האם אני או את יכולים לעזור לו ברגע הזה? אני לא רואה איך.

מה אני ממליץ לך? שתזהרי, ולפני שאת הופכת מושקעת רגשית בקשר שלא מתפקד טוב (לא משנה מאיזו סיבה), שתשקלי האם את באמת רוצה להיות שם.

תלכי על העיקרון הגדול והחשוב בתחילת קשר: What you see is what you get.
ותיזהרי מאוד מפרוייקטי "עיצוב הגבר", או חמור מזה, "הצלת הגבר".

קשה שלא להסכים עם מריוס

אתם בתחילת הקשר. זה הכי טוב שיהיה, זה ירח הדבש. דברים לא משתפרים מכאן, להפך. אם הסקס לא טוב, אם אין קרבה, אם אתם לא מאוהבים- עכשיו זה הזמן שהכי קל ללכת! את לא מסובכת עם התאהבות מעל הראש, עם ציפיות של המשפחה והחברים ועם רכוש משותף.
מה זה משנה אם הבעיה היא בו, בך, במיטה הלא נוחה, בגראס שהוא מעשן שעושה אותו אימפוטנט, בהרבה יותר מדי פורנו שהוא ראה שהפך את סף הגירוי שלו לבלתי אפשרי, או בנקודת החן שיש לך שמזכירה לו את נקודת החן של אמא שלו.
&nbsp
אני יכולה לספר שבן זוגי לא גמר בפעמיים הראשונות ששכבנו, ובפעמים הרבות שאחר כך הוא הזדקק לעזרת יד ימינו. מעליב? כן. מבאס? כן. למה זה שונה? כי דיברנו על זה, דנו בזה, עבדנו על זה, והיום אם משהו מפריע לי בסקס שלנו זה שלפעמים הוא גומר מהר מדי. אם אין ביניכם תקשורת ורצון לפתוח את זה, אז בשביל מה.
&nbsp
ונקודה אחרונה שכדאי לך לקחת איתך למערכות היחסים הבאות: אל תאשימי אותו בזה שאת לא יכולה לפנות אליו כשאת מבואסת. זה קשור אלייך, לא אליו. את צריכה לנסות ולפנות אליו לתמיכה ואז לראות מה תהיה תגובתו, יכול מאד להיות שתגלי שהוא הגבר המכיל והתומך בעולם, ואת סתם מרגישה מרוחקת וזה הכל אצלך בראש ולא אצלו. זה שאת לא מרגישה שאת יכולה לדבר איתו- זה שלך, להערכתי.
&nbsp
הכל מהודעה אחת, לא מכירה אותך, טל"ח וכו'.
בהצלחה מה שלא יהיה

נשמע

שהסקס הוא ראי לכל התקשורת והנתינה במערכת היחסים שלכם.
את יוצאת מגדרך, משתדלת ומנסה להבין אותו-
הוא עסוק בעצמו.
&nbsp
אולי הוא צעיר ולא מנוסה במערכות יחסים, אולי הוא פשוט "כזה" ולא משנה כמה שנים יעברו- בכל מקרה, לא מבינה למה להתעקש על משהו שככ לא עובד.

הנסיך.

New member
שאפו על הנכונות לתקן

כתבו את זה לפני - תחילת הקשר זה הירח דבש, העליה לשיא, ההתרוממות שלפני השגרה המעייפת.
אם כבר עכשיו אתם מגלים כאלה פערים - אולי שווה למצא מישהו נכון יותר.
להתחיל לשים פלסתרים בשלב כל כך מוקדם כמעט מבטיח מכשולים בהמשך הדרך

דנדין40

New member
אכן צודקת

ויש בך כל מה שהוא היה רוצה אלמלא לא היה שקוע במצבו.
או שבעצם הוא הגיע איתך לרוויה - גם זה קורה.
או שלעניות דעתי הוא פשוט לא מסוגל לשלוט בכמה דברים בבת אחת ..גם עם הדרישה שלך וגם עם המחשבות הפנימיות שלו והסיבות שגורמות לו לראות באוננות דרך להרגע נפשית ולאו דווקה מינית.
תני לו את הזמן אבל לא יותר מדיי.
בסופו של דבר כאשר הוא יתרגל לחיות לבד עם עצמו אז הוא גם ירצה לנסות דברים אחרים שהוא עדיין לא חווה.

תמרה126

New member
חוויתי זאת גם וזה עבר

בתחילת הקשר עם בעלי, הוא גם לא הצליח לגמור. וככל שיותר ניסינו, כך זה נהיה אישו וזה הכביד עליו יותר. אני לא סקסולוגית אבל נראה לי שמגוון הבעיות במין הוא עצום, יש כאלה שגומרים מהר, יש שלא מגיעים לזקפה, יש שלא גומרים. המשותף הוא (כל עוד לא מדובר בבעיה פזיולוגית) שכולם נובעים ממשהו פסיכולוגי. גברים הם לא רובוטים. במקרה שלי, ועל אף שזה היה לי קשה, החלטתי לשחרר ולנסות להוריד את הלחץ סביב העניין כמה שניתן. ולאחר תקופה הוא שחרר (תרתי משמע) ומאז לא חווינו בעיות כאלה שוב. אני יכולה לשתף שאצלנו הוא פשוט לא הרגיש משוחרר איתי, וכאילו יכולת לשמוע את גלגלי מוחו עובדים בזמן הסקס. אז אין פלא שככל שניסה פשוט לא הגיע לשם. הבעיה היא שזו תחילת קשר כך שאינך מרגישה בנוח לפתוח עד הסוף את הנושא, וטיפול זוגי פחות רלוונטי בשלב כזה. אני לא יכולה לומר לך מה נכון או לא נכון, אבל במקרה שלי לקחתי אויר והייתי סבלנית וזה הסתדר מעצמו.

למעלה