תשוקה מטורפת

אהובה.א

New member
תשוקה מטורפת

חכה ללילה כאשר האוויר חם ומלא טירוף אסעיר את דמי בעורקיך חכה ללילה כאשר התשוקה גואה כמו כישוף והתאווה עולה על גדותיה זו פירושה של תשוקה מאכלת מציתה רטט אחר רטט הכמיהה למגע לתאווה ההנאה העילאית שביכולת להעניק שביכולת לקבל לנגוע ולטעום הזדעזעות הגוף והרוח גם יחד דחף פראי של גל גואה של סערת חושים התשוקה היא טירוף מוחלט ערב מקסים לכם

../images/Emo32.gifאהובה

ומה אם הוא טוען שהוא מחכה.... אבל לא עושה כלום.... על מנת לזרז את ההמתנה?

אהובה.א

New member
ציפי

תזכרי , שאין גבר שלא רוצה לתת/לקבל יש אשה שלא יודעת איך לקבל/לתת הרבה אהבה וסבלנות הרבה תשוקה עילאית יגרמו לו לבוא לבד יגרמו לו לאבד את חושיו יגרמו לו להתעמק בתוכך חוצמזה , מי צריך לזרז??? הכל באיזי , אישה

טאKילה

New member
תשוקה,,../images/Emo48.gif

כשתבוא הלילה,, לנער את תשוקתי,, ריח גופך המיוזע,, יתעטף על גופי.. הכמיה לחוש אותך,, את המגע האלוהי,, להתערטל איתך,, כחיה ללא פרווה.. וכשיכבה הנר,, בתוך החשכה,, גופך הרך,, שרוע רענן,, ניחוח משכר,, הנאה ותאווה,, למד אותי,,אהובי,, לקחת אותך לתוכי,, להרגיש,, את גפנך בתאנתי,, טייל בפאר אפלוליי,, השוקק,,ומשתוקק,, לטבוע בעסיסי התשוקה,, עד כלות הנשימה...

אילוניק

New member
לא מחכה בואי את אל גני

לא מחכה ויודע שתגיעי חם בפנים וגשם קר בחוץ התכרבלי בתוכי והתמכרי למגע ידי קמרי גבך למגע תשוקתי ולאיך שתתעלל בך לשוני גלגלי ענייך והאנחי ותאוותך וחושייך ברגע עילאי הרפי את גופך וכן לו תרשי להתענג כאילו היה לך חוש שישי התפתלי כמו נחש עוד מעט השחר יפציע קבלי ותהני כל עוד גופך יכול שלא תוכלי הן יגמר הכל גופות ללא כסות ערומים זיעה בזיעה מתערבבים ריח זימה וזיעה באויר המגע שמטריף לפני הטעימה התמזגות של זוג מלא כיסופים המגע שמטריף את כל החושים אהבה זה רק חצי הסיפור בואי כנסי אל גני וטעמי את הפרי האסור

טאKילה

New member
משתוקקת אליך..../images/Emo48.gif../images/Emo25.gif

אתה זר ומרוחק,, הרצון שיכור,, מסוכסך שותת דם חם,, כמו כופה עצמו,, על סוד העולם,, וגופי הלוהט,, בלב האויר החופשי,, כבולה בין שמש ותהומות,, אישה רפה והתשוקה עזה,, לצעוד לקראתך אט אט,, מהרהרת,, וגופי מוצל,, בגופך המבושם,, נכבשת למבטך העורג,, גופי המשתוקק,, פתאום נכלם,, אוילית,משובשת,ובוערת, שתוק,אני מתפוררת,, רק חבק אותי חזק.

Mוניk

New member
ערב טוב אהובה../images/Emo24.gif

האישה שאיתי דיויד ברוזה האישה שאיתי אינה מתעקשת לרחוץ את גופה בבריכה מקודשת היא לא בשבילך,כך אמי ממלמלת ואבא אומר שרזה היא כמו שלד אבל היא אמיתית יותר מכולנו זו אהבה כמו בזמנים לפני שנולדנו רק אני יודע האישה שאיתי אינה מתעקשת שבכל לילה אקטוף לה עוד ורד האישה שאיתי היא פרי גן העדן בנשמתי כמיתר היא רועדת החברים הם עושים לה עיניים והאויבים מרימים שתי ידיים היא תעטוף אותי רכה ומבושמת ואחר כך בגופה אותי היא מחממת ואני לוחש לה האישה שאיתי היא פרי גן העדן מתליקה על פני כמו מים על אבן לאישה שאיתי כל כולי התמכרתי והיא גם זרעה בשדות שחרשתי בבוקר אני מתעורר רק אליה בחושך אני מגשש אל שפתיה אני שלה עכשיו וכל מה שהיה לי החברים,הכלבים,הזיונים,המשחקים על הכל ויתרתי מסכן חואניטו לאישה שאיתי כל כולי התמכרתי אך אל תגלו לה את מה שאמרתי אל תגלו לה את מה שאמרתי מחליקה על פני כמו מים על אבן אהובה אהבתי את השיר שלך מאמי}{ מוניק

למעלה