תשוקה לשדיים

מלטפת

New member
תשוקה לשדיים

יום אחד, באחד הפורומים האחרים, ראיתי שרשור של תמונות של נשים, שמיניקות את תינוקותיהן. זה היה פשוט מדהים. השדיים שלהן היו כל כך גדולים. כל תמונה היתה ממש מדהימה. רציתי להיות עם כל אחת ואחת מהן. בחורות משגעות. כמה ימים אחר כך, ישבתי בדוכן באוניברסיטה, לרגל יום מסויים בשנה. הדוכן היה אחד מיני רבים. לפתע ראיתי בחורה מדהימה מתקרבת לדוכן שלידי- היא היתה רזה והחזה שלה היה פשוט ענקי. היא לבשה ג'ינס וחולצה לבנה, שהבליטה עוד יותר את מימדי שדיה היפהפיים. הרגשתי שאני מגורה לגמרי. הסתבר שהיא באה להחליף את מי שהיה בדוכן לידי. לא האמנתי למזלי הטוב. פשוט בחורה קורעת. נדלקתי עליה לגמרי. לא יכולתי להוריד את עיניי משדיה. שלחתי אליה מבטים אינסוף, והיא, שהיתה ממש מדהימה, בחרה להתיישב לידי ולקשקש. פניה לא היו מושלמות, אבל היא היתה כזו מדהימה, ואני כל כך אוהבת שדיים, שכלל לא היה אכפת לי. ישבנו דיברנו המון, כשתוך כדי, עוברים אנשים, וכל אחת מתפנה אליהם להסביר להם מה היא מוכרת בדוכנה. תוך כדי שיחה, לא התביישתי לבחון את חזה, ולשלוח לשם מבטים גלויים. לפעמים היתה קמה ונעמדת מולי, כשהיא מסדרת את חולצתה מולי, או את שערה, ומסתכלת אליי. הרגשתי מסוחררת. הסתכלתי אל גופה בלי בושה. מראה לה את אהבתי אליה. השתוקקתי להתקרב, להתנשק, להוריד את חולצתה, ולהרגיש את פטמתה בפי. כזו אני, אוהבת נשים. אחרי שעה של שיחה, ושל ביחד, הרגשתי קצת יותר קרובה אליה, והתחלתי לשחק בשערה תוך כדי דיבור. לאחר מכן העברתי את ציפורניי על גבה, ועשיתי לה "צמרמורת". היא לא הפסיקה אותי. וכך המשכנו לשבת ולקשקש, כשאני מפנקת אותה, עד שבאו להחליף אותנו. או אז קמנו שתינו ופנינו לעבר הקפטריה. בדרך החלקתי את ידי במורד גבה לעבר מותניה, והנחתי שם את ידי בעדינות, בצורה כמעט לא מורגשת. כך הלכנו חבוקות. לא היה גבול לגירוי שלי. הייתי מגורה ומאוהבת בבחורה המדהימה הזאת. כך הלכנו מספר דקות, חוצות את הדשאים, מדברות ומסתכלות קדימה. מדי פעם היא מפנה אליי את ראשה ואומרת לי משהו ואז אנחנו צוחקות. ישבנה המלא ריגש אותי, הוא היה מרחק מילימטרים מאצבעותיי. זו היתה הרגשה נפלאה. לפני הקפטריה, עצרנו, ואמרתי שאני נכנסת לשירותים. היא אמרה שהיא תישאר ותחכה לי. נכנסתי. התרעננתי. הרגשתי מאושרת. כולי רטובה למטה. כשיצאתי ראיתי אותה עומדת ומחכה לי באזור קצת מרוחק מאנשים. ניגשתי אליה קרוב ועמדתי מולה. שמתי את ידיי על מותניה, והיא שמה ידיה על כתפיי. התחבקנו כמו חברות טובות. כך עמדנו כמה שניות טובות. אחר כך התחלתי לזוז, מחככת את שדיי בשדיה הגדולים והיפים. המשכנו לעמוד כך חבוקות, כשאף אחד לא רואה אותנו. "את מדהימה" לחשתי באוזניה "פשוט מדהימה" "תודה" היא לחשה לי בחזרה ליד אוזני "נורא כיף לי איתך" "אוה, גם לי" לחשתי, כששתינו עדיין חבוקות כך- היא נשענת על הקיר ישובה על ההסקה ואני, ידיי על מותניה, ואני צמודה אליה, פניי קרובות לצווארה. ברגע זה לא ידעתי מה לעשות. איך ממשיכים מכאן. היה לי כל כך כיף, אבל רציתי להתנשק איתה. במוחי עלו תמונות מנעוריי- גיל 15, רופאת משפחה צעירה מעסה בחושניות את שדיי המלאים, נושקת לי על שפתיי תוך כדי, ומוצצת לי את הפטמות, כשהיא מסבירה לי, שזוהי בדיקת שד, ושאני צריכה לבוא אליה שוב מחר ומחרותיים. כמובן שבאתי והיא המשיכה את העיסויים הנפלאים האלה. ורופא אחר, קשיש, שרקד אתי סלואו כשהוא לבוש ואני עירומה, והוא מעסה את ישבניי העגולים, ואחר כך מורה לי לשבת על המיטה עם הפנים אליו, לפסק רגליים, ונצמד אלי בעמידה, כשהוא עושה לי עיסוי חושני ומגרה בשדיים, תוך כדי שמפשעתו בין רגליי צמודה מתחככת בכוסי ומכנסיו נרטבים מעונג. כל הזכרונות הנפלאים והנעימים האלה עלו בי באותו רגע, כשעמדתי חבוקה עם דקלה, וחירמנו אותי עוד יותר. כל כך הרבה זמן רציתי אשה ולא מצאתי, חשבתי. היא כל כך סקסית, אני מאוהבת בה! חפנתי את פניי בשקע צווארה. היא המשיכה לחבק אותי. לחשתי לה "את משגעת" ואז נישקתי ברוך את צווארה. היא לא הגיבה אך לא נרתעה. המשכנו לעמוד כך צמודות, מתעלמות מהסיכוי שמישהו יעבור ויראה אותנו כך, זוג נשים מחורמנות ומאוהבות. אני כל כך כל כך אוהבת שדיים. המשכנו לעמוד כך כשאני נושקת מדי פעם את צווארה בעדינות. אחרי מספר שניות התחלתי לנשק נשיקות קטנות ועדינות במעלה צווארה החושני. "אני אוהבת אותך" לחשתי לה "אוה" לחשה לי חזרה. "אני מתה עלייך" לחשתי בין נשיקה לנשיקה "אני פשוט מתה עלייך, את מדהימה" לחשתי ופניתי לנשק אותה מתחת לצווארה. היא נעתרה לי. הרחקתי את ראשי והסתכלתי עליה ועל שפתיה החושניות. עיניה היו עצומות. יפהפייה שלי. התחלתי לנשק אותה ממתחת לצווארה לעבר סנטרה ומשם עליתי בנשיקות-נשיכות לעבר שפתיה המלאות. "אני מאוהבת בך" קראתי בלחש. טיבעתי את שפתיי בשפתיה. היפהפייה הסקסית שלי פישקה את שפתיה ונתנה לי לחדור פנימה. התנשקנו נשיקה צרפתית ארוכה, כששתינו משמיעות נאקות לא נשלטות. לפתע עבר מישהו לידינו. בחור אחד. לא הפנינו מבט והמשכנו להתנשק. ידיי נכנסו מתחת לחולצתה הלבנה והמרגשת. הרגשתי את גופה החלק, את מותניה וגבה החלקים. עברתי אל הבטן. הכל תוך כדי הנשיקה הצרפתית עם אהובתי. לפתע עצרה, והרחיקה את פניה ממני. היא נשענה אחור והורידה את חולצתה. היא נותרה בגופייה לבנה, כשכל חזה הענק בולט ממנה. מדהימה! חשבתי לעצמי. אני משתגעת מאהבה! ואז היא עשתה את הדבר הכי יפה שעשו בשבילי אי פעם- שם במסדרון החשוך, על יד ההסקה, היא הורידה את גופייתה המדהימה וחשפה את שדיה המדהימים. ענקיים! פשוט ענקיים! פטמות ענקיות הביטו אליי. מטריפה! לקחתיכסא שהיה שם והתיישבתי מולה. היא, המשיכה לעמוד בחזה חשוף ליד הקיר, נשענת על ההסקה. שלחתי את ידיי אל שדיה ואחזתי בהם. מיששתי אותם בתאווה, ואז נצמדתי בתאווה לפיטמה הענקית הימנית. רגליי מפוסקות, והיא, אהובתי, עומדת בין רגליי. כך מצצתי ומצצתי את שני שדיה הענקיים, כשאני מתעלמת מכל העולם, ומרגישה מאוהבת לחלוטין באשה שלי. לאחר מכן, הוריתי לה לפשוט את שאר בגדיה, ותוך כדי מציצת שד אחד ענק, דחפתי אצבע לכוסה הרטוב. היא, יושבת על ברכיי, ונשענת על הקיר, התנועעה והתנועעה, עד שגמרה. יפהפייה!

bugbuster

New member
אויייי... כמי שנגוע בתשוקת שדיים

ולקום בבוקר למצוא את הכתיבה הזו. אוייי. מגרה כל כך לשמוע אישה מתארת את האיברים המכשפים האלה. אויייייי... שדיים, לא מסוגל להשתחרר מהשאלה החוזרת ונישנת אצלי כשמישהו מתאר חזה גדול, אני שואל, אם כשהאישה עם הגב למיסתכל, השדיים פורצים מעבר לקוו הצלעות החוצה מקווי גופה, וניראים במלאותם גם מגבה, בכובד המלא והבוהק ובתלייה המיוחדת הזו. המראה הזה, או כפי שרד פלוואר תיארה את עצמה בדוגי כשהשדיים נלחצים תחתיה למיזרן, אויייייי אויייייי אויייייי מה גרם לנער על פי סיפורו בצ'אט לראות את .... מניקה, אני משאיר לסיפור מישלי אם יסתדר, ואם ירצה השם.

מלטפת

New member
כל כך נכון. מזדהה!

שדיים זה הדבר הכי מדהים, מגרה וסקסי שיש. לא יכולה להפסיק להסתכל עליהם אצל אחרות...

K a r n i 2 6

New member
מממממממ....

סיפור מחרמן ביותר. גם אני אוהבת נשים ואוהבת מאוד את השדיים שלהן ורצוי כמה שיותר גדולים
הצלחת להרטיב אותי מאוווווווווווווד. תודה

מלטפת

New member
אוה, תודה לך ../images/Emo25.gif

שמחה שעשיתי לך את זה. את מוזמנת לכתוב לי.

xomri

New member
מעולה!!!

מגרה, מרתק ושוב מגרה כתוב בטעם נפלא וממש גורם להתחבר למה שאת מרגישה..!! יפה!!

boaz 057

New member
שדיים

ואם בשדיים עסקינן:האם למישהו יש תמונה של השדיים הכי גדולים במדינה???

bugbuster

New member
לא בארץ דווקא,

אבל נתקבל אצלי בכותרת כיצד ניצלתי מהצונאמי.. פחחח...

מלטפת

New member
וואו, כולכם כאלה מדהימים

תודה!! והתמונה של הצונאמי מגניבה!!

למעלה