תשוקה בשחקים
מוקדש למלאכית כחולה
********************************************************************** ישבתי באוטובוס העמוס שהחזירני מהעבודה הביתה אחרי עוד יום מעצבן. לפתע, עלתה לאוטובוס בחורה כוסית לא נורמלית. היא לבשה מיני בצבע תכלת, וחולצת בטן תואמת. היו לה שיער שחור ארוך וגולש, וחזה מדהים. נשימתי נעתקה, ולא יכולתי להסיר ממנה את מבטי. ובדיוק אז, קם הזקן שישב לידי, והיא החליקה למושב הפנוי. החלטתי שהפעם אני לא מוותר. פתחתי אתה בשיחת חולין, והגענו להסכמה שקשה היום למצוא עבודה טובה, ושיש לבטל את הפסיכומטרי. מעט לפני שירדה שאלתי "אולי אפשר את הטלפון שלך?" אך לא שיערתי בנפשי שתגובתה תהיה כה נחרצת. "תגיד לי, מה אתה חושב את עצמך, ככה אתה מקווה לתפוס כל אחת?!". "אם את לא מעוניינת, אז לא", עניתי. "אני לא". "אם בכל זאת תתחרטי, זה הטלפון שלי". מסרתי לה את הפתק, שבו רשמתי גם את כתובתי. היא הביטה עלי במבט זועף, אך נטלה את הפתק. היא ירדה שתי תחנות לפני. דכאון ירד עלי, עת צעדתי ברחוב החדש, שעדין היה לא מואר, לעבר ביתי. נזכרתי בכל מיני פדיחות שהיו לי עם בנות. הבחנתי באוטו העומד עם אורות דלוקים, וחשבתי לעצמי: איזה כיף להם, מתמזמזים להם עכשיו... כשעברתי ליד הרכב, הרגשתי לפתע דחיפה חזקה, והוכנסתי פנימה. רציתי לצאת מיד, אולם נעצרתי כאשר ראיתי שעל ההגה... יושבת לא אחרת מאשר הבחורה מהאוטובוס. שניה אחרי כן היא הפעילה את הנעילה האוטומטית. ושניה אח"כ צירפתה אותי, הן בכוח, הן בתשוקה. מיד אח"כ חייכה ואמרה:"אז אני מעוניינת." במושב האחורי ישבה חברה שלה עם חיוך ממזרי על פניה. "הנה קחי, דירת הגג שלך להלילה", והגישה לה צרור מפתחות. בדרך הורדנו את החברה אצל החבר שלה. בשניה שאחרי רדתה, שלחתי לה יד לתוך המיני. חשתי שתחתוניה לחים שם למטה. "עוד מעט, אני נוהגת", אמרה ללא כעס. הדירה הענקית היתה על גג המגדל החדש. נזכרנו שאנו אחרי יום ארוך, והחלטנו להתקלח. נכנסתי להתקלח ראשון. כשחפפתי ואני עם עינים עצומות, חשתי פתאום ביד המלטפת את גבי. היא הצטרפה אלי למקלחת! אחרי שסיבנה את כל גופי, חפפתי את שיערה הגולש (לפי הוראותיה) ואחרי כן סיבנתי גם אני את כל גופה, כשאני מתעכב במיוחד על אחוריה. המשכנו להתלטף במקלחת, כשאני מחכך את הזין שלי בגבעות התחת המדהים שלה. ואז היא לקחה את הדוש בידה וכיוונה את הזרם בדיוק לעבר הדגדגן שלה, התכופפה מעט, וחדרתי לה מאחור. התנועות שלנו השתלבו עם המים הזורמים...
מוקדש למלאכית כחולה