תשוקה בשחקים

horneyboy

New member
תשוקה בשחקים

מוקדש למלאכית כחולה
********************************************************************** ישבתי באוטובוס העמוס שהחזירני מהעבודה הביתה אחרי עוד יום מעצבן. לפתע, עלתה לאוטובוס בחורה כוסית לא נורמלית. היא לבשה מיני בצבע תכלת, וחולצת בטן תואמת. היו לה שיער שחור ארוך וגולש, וחזה מדהים. נשימתי נעתקה, ולא יכולתי להסיר ממנה את מבטי. ובדיוק אז, קם הזקן שישב לידי, והיא החליקה למושב הפנוי. החלטתי שהפעם אני לא מוותר. פתחתי אתה בשיחת חולין, והגענו להסכמה שקשה היום למצוא עבודה טובה, ושיש לבטל את הפסיכומטרי. מעט לפני שירדה שאלתי "אולי אפשר את הטלפון שלך?" אך לא שיערתי בנפשי שתגובתה תהיה כה נחרצת. "תגיד לי, מה אתה חושב את עצמך, ככה אתה מקווה לתפוס כל אחת?!". "אם את לא מעוניינת, אז לא", עניתי. "אני לא". "אם בכל זאת תתחרטי, זה הטלפון שלי". מסרתי לה את הפתק, שבו רשמתי גם את כתובתי. היא הביטה עלי במבט זועף, אך נטלה את הפתק. היא ירדה שתי תחנות לפני. דכאון ירד עלי, עת צעדתי ברחוב החדש, שעדין היה לא מואר, לעבר ביתי. נזכרתי בכל מיני פדיחות שהיו לי עם בנות. הבחנתי באוטו העומד עם אורות דלוקים, וחשבתי לעצמי: איזה כיף להם, מתמזמזים להם עכשיו... כשעברתי ליד הרכב, הרגשתי לפתע דחיפה חזקה, והוכנסתי פנימה. רציתי לצאת מיד, אולם נעצרתי כאשר ראיתי שעל ההגה... יושבת לא אחרת מאשר הבחורה מהאוטובוס. שניה אחרי כן היא הפעילה את הנעילה האוטומטית. ושניה אח"כ צירפתה אותי, הן בכוח, הן בתשוקה. מיד אח"כ חייכה ואמרה:"אז אני מעוניינת." במושב האחורי ישבה חברה שלה עם חיוך ממזרי על פניה. "הנה קחי, דירת הגג שלך להלילה", והגישה לה צרור מפתחות. בדרך הורדנו את החברה אצל החבר שלה. בשניה שאחרי רדתה, שלחתי לה יד לתוך המיני. חשתי שתחתוניה לחים שם למטה. "עוד מעט, אני נוהגת", אמרה ללא כעס. הדירה הענקית היתה על גג המגדל החדש. נזכרנו שאנו אחרי יום ארוך, והחלטנו להתקלח. נכנסתי להתקלח ראשון. כשחפפתי ואני עם עינים עצומות, חשתי פתאום ביד המלטפת את גבי. היא הצטרפה אלי למקלחת! אחרי שסיבנה את כל גופי, חפפתי את שיערה הגולש (לפי הוראותיה) ואחרי כן סיבנתי גם אני את כל גופה, כשאני מתעכב במיוחד על אחוריה. המשכנו להתלטף במקלחת, כשאני מחכך את הזין שלי בגבעות התחת המדהים שלה. ואז היא לקחה את הדוש בידה וכיוונה את הזרם בדיוק לעבר הדגדגן שלה, התכופפה מעט, וחדרתי לה מאחור. התנועות שלנו השתלבו עם המים הזורמים...

horneyboy

New member
תשוקה בשחקים - המשך

...הרגשתי את הכוס שלה מתכווץ עליי, היא הגבירה את עוצמת הזרם. בתגובה, אני הגברתי את הקצב. ואז היא החלה לרעוד באורגזמה. הדוש נשמט מידה, ואני הושטתי את ידי לעבר דגדגנה, שניה לפני שגמרתי גם אני. אני כבר סיימתי, אולם היא עוד המשיכה להתפתל. לא יצאתי מתוכה ושיפשפתי לה חזק את הדגדגן עד אשר נרגעה. שכבנו על המיטה הענקית לנוח. לאחר שהתרעננו עם נקטר אקזוטי, יצאנו אל רחבת הגג. כל העיר, מלאה באורות, היתה פרוסה לפנינו. ירח מלא זרח בשמים. התנשקנו כמה דקות ללא הפסקה, מנסים לשרבב את לשונותינו עמוק ככל האפשר. לבסוף צנחנו למיטת השמש שעמדה על הגג. היא החלה למצוץ לי, כשאני חש את לשונה המחוספסת מנסה לחדור לכל קימור בזין שלי. לבסוף תפסה את בסיס הזין באגרופה, והחלה מוצצת במהירות. שערה המשגע גלש על בטני וליטף אותי. גמרתי בשנית, ומיליתי את פיה בנוזל תאוותי. אח"כ משכתיה אלי והתנשקנו עם הטעם שלי בפיותינו. משום מה (אולי רגשות ההתחשבות שלי) לא הרגשתי צורך לנוח אחרי הגמירה. אלא הפכתי אותה על המיטה והתחלתי ללקק את שפתיה. בכל פעם שנגעתי באיזור הדגדגן עם לשוני, חשתי התכווצות בערוותה. התמקדתי, אם כן, בנקודה המופלאה ההיא, מוצץ את הכפתור בין שפתי ונוגע עם קצה הלשון בקצהו. היא לא יכלה יותר, והציפה את סנתרי וצווארי בנוזליה. כעת היא משכה אותי אליה והתנשקנו, הפעם עם הטעם שלה. לאחר זמן-מה אמרה שהיא רוצה עוד פעם, כמו במקלחת. תהיתי לפשר דבריה. ואז היא קמה וניגשה למעקה הגג, פיסקה קלות את רגליה, ונעמדה בכיפוף. ניגשתי מאחוריה, וראיתי את האורות למטה. עוד קצת נשיקות וליטופים, ואנו בזיון סוער מתחת לירח המלא, אל מול העיר. רוח נעימה ליטפה אותנו, כשאנו משתגלים שם בפסגת העולם. רק אנחנו והשמים. הסטתי את שערה מעל ראשי, וליקקתי אותה בעצם המחברת בין עמוד השדרה לצוואר. ידי האחת שיחקה עם הדגדגן, השניה ליטפה את אחוריה. עוד ועוד, עד הסוף המתוק. אני זוכר שפחדתי לגמור יחד אתה שמא לא נחזיק טוב וניפול למטה, ולכן גמרתי מעט אחריה. בצאתי את הדירה בבוקר, נתקלתי בדלת בבעלת הדירה. "נו, איך היה?". "נהדר!!!", עניתי בהתלהבות. גם על פניה הבחנתי בנימת חג, כנראה בילתה יפה עם החבר שלה...

horneyboy

New member
אם את קוראת את הפורום...

אולי תרצי לספר מה עשינו את, אני והחברה הנ"ל בדירת הגג ביום שהיא נפרדה מחבר שלה
? נ. ב.: זה בסדר, ממילא אף אחד לא יזהה אותך פה...

השארת אותי פעורת פה../images/Emo8.gif

איזה תיאור...................... איזה סיפור........ איזה סקס........... אפשר עוד?
מלאכית כחולה

למעלה