תשוקה בהמתנה

AbsoluteShibari

New member
תשוקה בהמתנה

איזה סקסית הייתי היום בערב.כמה שרציתי לקרוע ממך את המכנסונים הקצרים ולתפוס את הרגליים האלה שלך שהיו שזופות בעדינות של תחילת הקיץ.רציתי לעבור בליטופים עדינים עליהם בזמן שאני חודר אל תוך העיניים הירוקות המחרמנות שלך אלה שאני כל כך רוצה לחייך עליהם חיוך ממזרי בזמן ששנינו יודעים מה אנחנו רוצים האחד מהשני וכל דקה של איפוק מעצימה אותנו.את רק בתחתונים עכשיו,לא צריכה חוטיני, כי להחצין מיניות לאו דווקא מבשר על העתיד לבוא ועל זה שאת מזדיינת כמו שרק את יודעת להזדיין.ואנחנו מתנשקים ובולעים אחד את השני כשקולות הנאה קלים מבשרים על העתיד לבוא.אני מוצץ לך את הלשון מנשק ומלקק ממך את הניחוח הייחודי שלך,מוריד לך את החולצה ולא מפספס שום דבר ממך.אני מגיע לבטן המדהימה שלך שקצת מבצבצת מעבר לתחתונים.אני מלקק לך אותה.בייסודיות כזאת שמרמזת על כמה אני חרמן לבשר שלך ובינתיים כפות הידיים שלנו שלובות,אני לא רוצה לפספס אף רגע ממך.התחתונים שלך יורדים בעדינות,אני חוזר לרגליים שלך ומנשק ומלקק ומוצץ אותם עד שאני מגיע למפסעה שלך ומלקק אותה משני הצדדים באנטומיה מושלמת.הבוהן שלי עוברת לאט לאט על הכוס המעט שעיר שלך הוא עוד לא יודע מה מחכה לו אך בכל זאת מרטיב במקצת וממתין לעוד קצת הרבה.בלי התראה מוקדמת אני מלקק לך את הכוס במעט יותר אגרסיביות מבלי לשים לב למקום ולזמן ומלקק ומלקק,אני כל כך אוהב לאכול אותך!
אני מקרב אותך קצת עד לספת הכורסה כדי שאוכל להרים לך את הרגליים קצת ולהשיג עוד קצת ממך.אני מלקק לך את הכוס הזה ויורד לעבר החור תחת המדהים שלך אני דוחף את הלשון שלי עמוק ככל שאפשר ומדמיין איך אני מרחיב לך אותו עד כדי עונג מופלא.אני כל כך כמהה אליו וכל כך מלקק אותו בזמן שאני מושיט את היד שלי לעבר הפה שלך אני רוצה לדעת איך את מרגישה שם.אני דוחף לך ידיים לפה וזה מחרמן אותי וזה מחרמן אותך ואת מוצצת לי מעט את האצבעות מעט ועד סוף העולם.אנחנו מתנשקים ומתנשקים אני חופן לך את השדיים היפים שלך,מוצץ ומלקק אותם.אפשר לשים לב שהגוף שלך בוהק מרטיבות באזורים שונים,לא מספיק כאלה.אני מתרחק ממך קצת שרק היד שלי בתוכך.אני משתדל להקשיב לקצב שלך לרעש המיוחד שלך.
זה כבר כמה דקות שאני בתוכך נכנס ויוצא וחוזר חלילה,כמה מחרמן אותי העירום שלנו,האגן האדיר שלך,הרגליים האלה,התזוזה הזאת.אנחנו מזדיינים בקול רם לא לפני שאני מוצץ לך את הבהונות העטופות בלק בגווני החום שחור,קצת אגרסיבי למראית עין אבל כל כך מענג למגע שפתיים. אני כל כך אוהב למצוץ לך את הבהונות בשתי הרגליים,מבחינתי זו פסגה! ואני מוצץ לך אותם,עקב לצד אגודל.
את כל כך סקסית והשפה כל כך דלה.
אפשר כבר לשמוע אותנו מרחוק,את הגניחות הרועשות שלנו.פעם שלי ופעם שלך ופעם ביחד!כן! איזה כיף זה! כמה לכלוך יש ברטט הזה של מיתרי הקול שלנו,אפשר לשמוע אותנו מרחוק אבל את מה שאנחנו שומעים אף אחד לא ישמע הלילה.
אני יוצא ממך ואת מוצצת ממני ואותי ולא יודעת איזה יד לבחור כדי לאונן לי כדי שאגמור.
אני גומר בפה שלך,זה שהלשון שלי הייתה שם,זה שהרוק שלי הרטיב,זה שהידיים שלי היו שם,זה שאני כל כך אוהב! העיניים הירוקות שלך גדלות מרגע לרגע.הזין שלי כמעט כולו בפה שלך ובאיזה רוך זה קורה. את כל כך אוהב ללקק. ולמצוץ לי גם כן את כל כך אוהבת.ואת מלאה בי ובעצם אנחנו מלאים אחד בשני וזה שוב אותו חיוך ממזרי רק הפעם שלך. אני מחזיר לך נשיקה חושנית ורטובה שלאט מתחלפת לכזאת שמלאה בשנינו,ברכות ובחום הלב והגוף.

Maja the Naked

New member
דווקא יש לזה פוטנציאל...

הגהה!
וריווח (הכוונה למקש האנטר).
ואפשר יהיה ממש להינות מזה

AbsoluteShibari

New member
תודה! מעבר לכך..

האמת שזה נעשה כלאחר יד.
וגם עם ממש ארצה לעשות ״הגהה״ לא אוכל
כי אני פשוט לא יודע..
אבל..אם את כמנהלת הכל יכולה של הפורום p:
רוצה להתעסק עם הטקסט ובמידה שהוא לא ישוכתב
את מוזמנת בכיף!

מוסיף4

New member
תשמע, חבר

לא הייתי מסוגל לקרא את זה.
אם אתה מפרסם כאן, אפשר להניח שאתה מעוניין שיקראו מה שאתה כותב.
אם אתה מעוניין שיקראו את זה, תן לקורא את הכבוד הראוי לו ותערוך את הטקסט בצורה סבירה.

AbsoluteShibari

New member
האמת היא ש..

שבהחלט אני מעוניין שה-״קורא״ יהנה ואני באמת מתנצל על הקשיי הסתגלות בקשר לקריאה,אבל ה-״קורא״ צריך גם כן לקחת בחשבון שאת קישוריי הכתיבה של המינגוואי השארתי מאחור,מה גם שאחרי 17 שנות שתיקה במנזר קירילי אתה שוכח איפה שמים פסיק ואיפה שמים נקודה.
כמובן שאני צוחק...
בטקסט הזה יש כוונה ברורה מאוד.יותר מזה אומר שגם אם יש וכמובן שיש שגיאות תחביריות/לשוניות או כאלה ואחרות ההתמקדות שלך בהם חוטא לאמת.
על כל מקרה תודה על הביקורת!
P:

כתבת בלי נשימה

או שכתבת מטלפון ולא ממחשב, לא שמעת על פסיק נקודה
חסר לי היה הפיסוק, לא היה לי מקום לנשום
זה כמו יציקה של מילים , אז קשה לבלחוע ולנשום

AbsoluteShibari

New member
אוקיי

זה כבר נשמע לי יותר ברור.
האמת שזה אכן נכתב מטלפון אבל זה תירוץ גרוע.
נראה לי גם שיש שם פסיקים ונקודות אולי לא שמת לב.
בגדול הבנתי מה לא אוכל שם.
תודה p:

אדגים לך- הנה הסיפור שלך אחרי עריכה

איזה סקסית הייתי היום בערב, .כמה שרציתי לקרוע ממך את המכנסונים הקצרים ולתפוס את הרגליים האלה שלך
שהיו שזופות בעדינות של תחילת הקיץ, .רציתי לעבור בליטופים עדינים עליהם,
בזמן שאני חודר אל תוך העיניים הירוקות המחרמנות שלך אלה , שאני כל כך רוצה לחייך עליהם חיוך ממזרי
בזמן ששנינו יודעים מה אנחנו רוצים האחד מהשני, וכל דקה של איפוק מעצימה אותנו.
את רק בתחתונים, עכשיו,לא צריכה חוטיני, כי להחצין מיניות לאו דווקא מבשר על העתיד לבוא
ועל זה שאת מזדיינת כמו שרק את יודעת להזדיין, .ואנחנו מתנשקים ובולעים אחד את השני
כשקולות הנאה קלים מבשרים על העתיד לבוא.
אני מוצץ לך את הלשון מנשק ומלקק ממך את הניחוח הייחודי שלך,מוריד לך את החולצה ולא מפספס שום דבר ממך
.אני מגיע לבטן המדהימה שלך , שקצת מבצבצת מעבר לתחתונים., אני מלקק לך אותה.בייסודיות כזאת
שמרמזת על כמה אני חרמן לבשר שלך, ובינתיים כפות הידיים שלנו שלובות,אני לא רוצה לפספס אף רגע ממך.
התחתונים שלך יורדים בעדינות,,אני חוזר לרגליים שלך, ומנשק ומלקק ומוצץ אותם עד שאני מגיע למפסעה שלך
ומלקק אותה משני הצדדים באנטומיה מושלמת., הבוהן שלי עוברת לאט לאט על הכוס המעט שעיר שלך
הוא עוד לא יודע מה מחכה לו , אך בכל זאת מרטיב במקצת וממתין לעוד קצת הרבה
.בלי התראה מוקדמת אני מלקק לך את הכוס , במעט יותר אגרסיביות מבלי לשים לב למקום ולזמן ומלקק ומלקק
,אני כל כך אוהב לאכול אותך!
אני מקרב אותך קצת עד לספת הכורסה, כדי שאוכל להרים לך את הרגליים קצת , ולהשיג עוד קצת ממך
.אני מלקק לך את הכוס הזה, ויורד לעבר החור תחת המדהים שלך , אני דוחף את הלשון שלי עמוק ככל שאפשר
ומדמיין איך אני מרחיב לך אותו עד כדי עונג מופלא, .אני כל כך כמהה אליו וכל כך מלקק אותו
בזמן שאני מושיט את היד שלי לעבר הפה שלך , אני רוצה לדעת איך את מרגישה שם.אני דוחף לך ידיים לפה
וזה מחרמן אותי ,וזה מחרמן אותך , ואת מוצצת לי מעט את האצבעות מעט,
ועד סוף העולם.אנחנו מתנשקים ומתנשקים, אני חופן לך את השדיים היפים שלך, מוצץ ומלקק אותם.
אפשר לשים לב שהגוף שלך בוהק מרטיבות באזורים שונים ,לא מספיק כאלה.אני מתרחק ממך קצת
שרק היד שלי בתוכך.אני משתדל להקשיב לקצב שלך לרעש המיוחד שלך.
זה כבר כמה דקות שאני בתוכך, נכנס ויוצא וחוזר חלילה,כמה מחרמן אותי העירום שלנו,
האגן האדיר שלך,הרגליים האלה,התזוזה הזאת.אנחנו מזדיינים בקול רם

לא לפני שאני מוצץ לך את הבהונות העטופות בלק בגווני החום שחור,קצת אגרסיבי למראית עין
אבל כל כך מענג למגע שפתיים. אני כל כך אוהב למצוץ לך את הבהונות בשתי הרגליים,מבחינתי זו פסגה !
ואני מוצץ לך אותם,עקב לצד אגודל. את כל כך סקסית והשפה כל כך דלה.
אפשר כבר לשמוע אותנו מרחוק,את הגניחות הרועשות שלנו.פעם שלי ופעם שלך ופעם ביחד!כן! איזה כיף זה!
כמה לכלוך יש ברטט הזה של מיתרי הקול שלנו, אפשר לשמוע אותנו מרחוק
אבל את מה שאנחנו שומעים אף אחד לא ישמע הלילה.

אני יוצא ממך ואת מוצצת ממני ואותי, ולא יודעת איזה יד לבחור כדי לאונן לי כדי שאגמור.
אני גומר בפה שלך, ,זה שהלשון שלי הייתה שם ,זה שהרוק שלי הרטיב,זה שהידיים שלי היו שם,
זה שאני כל כך אוהב!
העיניים הירוקות שלך גדלות מרגע לרגע, .הזין שלי כמעט כולו בפה שלך, ובאיזה רוך זה קורה
. את כל כך אוהב ללקק. ולמצוץ לי גם כן , את כל כך אוהבת.ואת מלאה בי, ובעצם אנחנו מלאים אחד בשני
וזה שוב אותו חיוך ממזרי , רק הפעם שלך. אני מחזיר לך נשיקה חושנית ורטובה
שלאט מתחלפת לכזאת שמלאה בשנינו,ברכות ובחום הלב והגוף.

אני לא נכנסתי בתוכן

אפשר להוריד הרבה ו החיבור לקצר בתיאורי החשק אבל זה הסגנון שלך
הסגנון שלי זה אחר , הרבה יותר רגש , ופחות מעשי

Maja the Naked

New member
תודה הנסיכה!

ואוסיף רק שהמשפט הראשון צריך להיות או:
איזה סקסי הייתי
או
איזו סקסית היית
לקח לי זמן להבין "מי נגד מי" בגלל הדבר הזה, ועוד במשפט הראשון!

AbsoluteShibari

New member
היית/הייתי

זה נעשה בטעות לגמרי!
(-:
ולפעמים אתם קצת מתבלבלים בין פורום ״פנטזיות מ י נ י ו ת״
לבין פורום הכנה לבגרות בלשון.
P-:
וזה לא סותר את זה שיש לי טעויות (-:

למעלה