תשומת לב צריכה עזרה

חלי80

New member
תשומת לב צריכה עזרה

שמי חלי בת 27 זאת פעם ראשונה שלי באתר לפני כחצי שנה התחילו לי כאבים חזקים מאוד לפני מחזור כדי כדי כך שהייתי צריכה לבלות את הימים שלי במיטה ולא ללכת לעבודה ככה זה היה בכל מחזור עד שעברתי לרופא נשים אחרת והיא התחילה לבדוק את הנושא יותר לעומק מכוון שאני כבר שנה וחצי מנסה להכנס להריון היא מצאה אצלי ציסטה בגודל של 6 סמ קצת עכורה. עשיתי אולטסאונד FLOW ובדיות דם CA-125 שהראה לי 38.5 שזה די גבוה וכן אמרו לי שכנראה זה אנדומטריוזיס לאחר מכן ההמשך טיפול זה היה לקבוע טור במח' שבא שהתמכותם זה אנדומטריוזיס וגם כן צילום רחם. אני פונה אליכם מכוון שיש הרבה דברים משותפים ורציתי להתייעץ איתכם מה המשך הטיפול שממולץ מפני שאני מאוד חוששת. אשמך לקבל תשובה חלי

מיכל235

New member
היי חלי

קודם כל ברוכה הבאה ל-
החם שלנו. טוב שקבעת תור לתל השומר. גם לי הייתה ציסטה בגודל 6 ס"מ ומה שאני בטוחה שימליצו לך זה לעבור לפרוסקופיה להוצאת הציסטה ולניקוי מוקדים אחרים אם ישנם. אם יש לך שאלות נוספות אל תהססי לשאול. שמחה שמצאת אותנו

חלי80

New member
היי מיכל

היי מיכל תודה על עזרתך אבל אני מפחדת מהניתוח כי אמרו לי שהציסטה נמצאת ליד השחלה השמאלית ואחרי הניתוח יש אפשרות לפגוע בא וזה מה שמדאיג אותי. מכוון שאני נורא רוצה להכנס להריון ורציתי לדעת עם היו מצבים כאלה של נשים שרצו להכנס להריון ולא הצליחו בגלל הציסטה ואחרי הניתוח הם ניקלטו כי רציתי לדעת עם זה הסיבה שלי לא להקלט תודה רבה לך חלי

ר ו מ י ה

New member
ברוכה הבאה חלי ../images/Emo42.gif

שמחה שמצאת אותנו
לאור הממצאים שציינת, קרוב לוודאי, שאכן יש לך אנדומטריוזיס . מכיוון שאת מנסה להרות הייתי פועלת בשני מישורים- 1. התייעצות עם מחלקת האנדו' בשיבא. 2. התייעצות עם רופא פריון ממומלצי הפורום (רשימה בטאגליינס). רק לאחר קבלת חוות דעת משולבת, הייתי מקבלת החלטה לגבי הטיפול המומלץ. אנחנו כאן

אוזנית

New member
חלי יקרה

מאוד מזדהה עם החששות שלך. אני עברתי לפרוסקופיה להוצאת ציסטה מהשחלה השמאלית לפני שבועיים. בניתוח נאלצו לכרות חלק מהשחלה
ואף אחד מאנשי המקצוע ששאלתי (גניקולוג, טכנאית רנטגן, מרדים ומנתח) לא יכול היה לומר לי אם סיכויי להרות בעתיד ייפגעו כתוצאה מהניתוח או אם השחלה תהיה פעילה. גם לאחר הניתוח הרופא המנתח לא ידע לתת לי תשובה חד משמעית ורק המליץ להזדרז עם היריון . אולי זה לא עונה לך על השאלות אבל החששות שלך הם לגיטימיים ובמקום, ואת לא היחידה שחווה אותם. מצטרפת לדעתה של רומיה ומאחלת לך הרבה הצלחה ובריאות.

ברוכה הבאה ../images/Emo42.gif

את בידיים הנכונות ואת יכולה להיות רגועה. הרבה סבל היה נחסך מהרבה בנות כאן אם הן היו מגיעות לשיבא בזמן ולא עוברות "פועלים עם תג" בשרשרת. שיהיה בהצלחה וברוכה הבאה

למעלה