תשומת דרכים

super pippo07

New member
תשומת דרכים

שלום רב,

בעבר כתבתי כאן לא מעט בנוגע לעתידי המקצועי אשר לא כל כך ברור.אנסה שוב לספר נא את סיפורי.

אני בן 27 בעוד פחות משבוע,בעל בגרות חלקית+12 ש"ל,חסרה לי בגרות במתמטיקה לצערי הרב.בשנים האחרונות עבדתי בתחום שירות הלקוחות והבק אופיס,תחום אשר מאסתי בו.מעולם לא למדתי מקצוע כלשהו,בתיכון למדתי תיירות.

לאחר הצבא לא ידעתי מה אני רוצה מעצמי מבחינה מקצועית אז לקחתי כמה קורסים בפתוחה בתקשורת וכתוצאה מעצלנות וחוסר עניין נכשלתי ברובם.מרוב ייאוש עשיתי אבחון תעסוקתי שבו אובחנתי כאחד שמתאים לתחום המחקר,במיוחד לבלשנות ומידענות.התכונות הבולטות שאמרו לי שנמצאות בי הן תשומת לב לפרטים ואוזן לשפות.

הדבר ייאש אותי עוד יותר,עשיתי אבחון גרפולוגי בו נאמר שמתאים לי היסטוריה,סוציולוגיה,מידענות ואף כתיבה יצירתית.עשיתי אבחון נוסף דרך לשכת התעסוקה בו נאמר לי גם שאני בעל תשומת לב לפרטים וטוב בשפות.נאמר לי שיתאים לי קורסי מחסן ממוחשב והנה"ח.אני כאדם מגדיר את עצמי בתור אחד שאוהב להקשיב,אוהב להביע את עצמי בכתב ובע"פ,אוהב לשים לב לפרטים,אני נורא זהיר,יש לי יחסים בינאישיים טובים עם אחרים.

מה כדאי לי לעשות?האם כדאי להשלים בגרויות וללמוד לתואר,האם יש בי את היכולות לכך?או ללמוד לקורס?מה כדאי לעשות?

sani1000

New member
לדעתי תעשה קורס בעריכה לשונית...

ואם תרצה אחרי זה, תשלים בגרויות ותלמד אנגלית באונ'.

super pippo07

New member
צריך אבל תואר בלשון

או שאני טועה?קורס עריכה לשונית נשמע נחמד למען האמת

לא צריך תואר בלשון לקורס עריכה

הקורס נלמד חיצונית לאוניברסיטאות לתעודה.
האפשרויות לאחריו די מגוונות- מעריכת עיתונים וספרים ועד עריכת מלל באתרי אינטרנט.

למעלה